OVA TEMA NIJE BILA

topmodelsica:
Meni se redovno deshava, kad saznam, vidim, chujem, uverim se, da moj mali ima neku drugu devojchicu, onda se oslobodim svake odgovornosti u vezi sa nashom vezom, i od tada rastereceno, kao da dobijem krila, ne moze mi niko nishta jacha sam od sudbine.

meni ne
mislim da sam ljubomorna
iako volim da znam da su srecni
ipak me malo to boli.....:|

topmodelsica:
Zato shto on mora da izadje iz veze tako da devojka za njim pati a ja nikako da pochnem da patim. :-D Juri me, ne da mi da dishem, 'oce da me se dokopa da bi me razocharao i tako da mi se osveti za sve!

Nije ti to veza ni ljubav, cim te ne pogadja.
Meni to vise izgleda kao neka cudna NAVIKA, mada sta ja znam.
Ali ON
:confused: :roll: je
izgleda neki kompleksas (ne verujem da bi ijedna trebala da pati za takvim). Ma ostavi ga bre i nadji nekog normalnog decka, ionako ima dovoljno dobrih riba koje se mlate sa kretenima. :sad:

topmodelsica:
Meni se redovno deshava, kad saznam, vidim, chujem, uverim se, da moj mali ima neku drugu devojchicu, onda se oslobodim svake odgovornosti u vezi sa nashom vezom, i od tada rastereceno, kao da dobijem krila, ne moze mi niko nishta jacha sam od sudbine.
mogu samo da te poyebu oni shto te ne vole.

... 'n' stuffs.

To je ono što se zove ZLATNA REZERVA.

Znači devojka želi da bude slobodna duhom , da je ni njen , a ni moral drugih , pa i partnera ne ograničava u animalnim željama.......

P.S. Da curka, da vlaži , ali da uvek bude nekome posebna kome može da se vrati i koji da joj ulije samopouzdanje kad "duhovno padne". To je veza sa "igračem" koji još trči......I postoje i M i Ž.
Sukob moram i hoću.

Back