- Poruka
- 79.560
i jedna i druga ste u pravu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam kolega ali vrlo je moguće da ti bolje znaš.zar me nisi već skroziro i sta sam u horoskopu)))
i jedna i druga ste u pravu..
Vidi se da nisi zahvalna. Ko nije zahvalan i ne shvata dragocenost srećnih trenutaka osudjen je na čemer: "ma kakva sreća, opet će doći mrak"
Vidi se da nisi zahvalna. Ko nije zahvalan i ne shvata dragocenost srećnih trenutaka osudjen je na čemer: "ma kakva sreća, opet će doći mrak"
ne osecam vas dovoljno valjda zbog viska zvezde u niku sto je nakalemljena ko sise na anoreksicnu zenuNe znam kolega ali vrlo je moguće da ti bolje znaš.zar me nisi već skroziro i sta sam u horoskopu)))
ovaj post ti je najbolji dokaz nezrelosti...zahvalnost koju spominjes je deo unutarnjeg ja a on nema veze sa crtama karaktera. Postoje ljudi koji su introspektivno jaci od drugih i kod njih leptirici funkcionisu na potpuno drugi nacin. Cemer duse nema blage veze sa osecajem zahvalnosti vec samo sa talogom iskustva, a iskustvo se stice upoznavanjem siroke populacije ljudi iz najrazlicitih slojeva. Kod nekoga je mrak filozofski cemer, kod nekoga detinja naivnost, kod nekoga neprilagodjenost a kod nekoga kreativnost. Svaki mrak te nadahnjuje i iscrpljuje a sa njim se radjas.
postovana,
nije bilo u mom postu ni trunke ironije iako neukom moze izgledati drugacije. Ne volim humor radi humora, ali preferiram humor kao metaforu spram ozbiljnosti neshvatanja nasih zabluda, da.
Sve milanove pesme su jako pesimisticne a svako ko je zreliji i po prirodi iskustva takav, ne voli dodatno duhovno mrcvarenje osim ako ne gaji patoloske crte gsn mazoha pa mi je zato i takav bio odgovor.
Drago mi je da smo se razumeli i zahvaljujem na strpljenju.
Vas odani,
drustan
svaka čast tebi, tetka!
al ja sam se umorila, trebam predaha...
Ako već ne voliš da te se dodatno opterećuje pokušaj da tvoji postovi ne zvuče pesimistični. Ja te nisam maltretitirala nista više sa pesmom nego ti mene sa ispisanim postom. Ponekad imam problem da pričam prstima pa prenesem misli muzikom.dakle samo sam ti rekla da zvucis kao ta pesma
Dakle nisam ti je posvetila
Tako umorna prosetaj se do onkologije da vidiš sta se dešava tamo.onda ćeš kad dodjes kuci imati zelju da. Nezno najneznije zagrlis svoje najvoljenije i sigurno vise nećeš biti umorna
Pire lepo tetkino
no run no fun
Da bi pogrešio moraš da budeš nesavršen.. a jbbga iz te priče nisam..![]()
Zaboravio..
Sta je sustina ove teme?![]()
Ja sam uvek bio dobro dete,osim sto sam jednom odsrafio Popu sediste na mopedu, pa je pao na dopee..da nam ispricas sva srnja koja si pravio a mi da tekaznimo ako si bio bezobrazan
a inace imas lepo sve objasnjeno al se pravis tuta muta..
da nam ispricas sva srnja koja si pravio a mi da tekaznimo ako si bio bezobrazan
a inace imas lepo sve objasnjeno al se pravis tuta muta..