ova tema nema

Vidi se da nisi zahvalna. Ko nije zahvalan i ne shvata dragocenost srećnih trenutaka osudjen je na čemer: "ma kakva sreća, opet će doći mrak"

ovaj post ti je najbolji dokaz nezrelosti...zahvalnost koju spominjes je deo unutarnjeg ja a on nema veze sa crtama karaktera. Postoje ljudi koji su introspektivno jaci od drugih i kod njih leptirici funkcionisu na potpuno drugi nacin. Cemer duse nema blage veze sa osecajem zahvalnosti vec samo sa talogom iskustva, a iskustvo se stice upoznavanjem siroke populacije ljudi iz najrazlicitih slojeva. Kod nekoga je mrak filozofski cemer, kod nekoga detinja naivnost, kod nekoga neprilagodjenost a kod nekoga kreativnost. Svaki mrak te nadahnjuje i iscrpljuje a sa njim se radjas.

Ne znam kolega ali vrlo je moguće da ti bolje znaš.zar me nisi već skroziro i sta sam u horoskopu :))))
ne osecam vas dovoljno valjda zbog viska zvezde u niku sto je nakalemljena ko sise na anoreksicnu zenu :lol:
ali ono sto vidim to je da sam vam toliko intrigantan da ste mi posvetili pesmu pokojnika koji peva o metku sudbine...da me poznajete, znali bi da je andjeo uvek na dlanu istine ali vi jos drzite gard sa poluotvorenim pesnicama, a tako se koleginice sa andjelima ne sporazumeva :lol:

Uspeo da potaknes osmeh svojim.smislom za humor.te tako ne mogu da budem sitničava sto se tice pesme.a možda bi trebala.evo odmah spuštam taj gard dragi intrigantni kolega.pa videcemo de ce nas to odvesti da li ce biti dva napred jedan nazad ili vec kako.ali verujem da sreća dolazi u malim stvarima i sa velikim ljudima

postovana,

nije bilo u mom postu ni trunke ironije iako neukom moze izgledati drugacije. Ne volim humor radi humora, ali preferiram humor kao metaforu spram ozbiljnosti neshvatanja nasih zabluda, da.
Sve milanove pesme su jako pesimisticne a svako ko je zreliji i po prirodi iskustva takav, ne voli dodatno duhovno mrcvarenje osim ako ne gaji patoloske crte gsn mazoha pa mi je zato i takav bio odgovor.
Drago mi je da smo se razumeli i zahvaljujem na strpljenju.

Vas odani,
drustan

ovaj post ti je najbolji dokaz nezrelosti...zahvalnost koju spominjes je deo unutarnjeg ja a on nema veze sa crtama karaktera. Postoje ljudi koji su introspektivno jaci od drugih i kod njih leptirici funkcionisu na potpuno drugi nacin. Cemer duse nema blage veze sa osecajem zahvalnosti vec samo sa talogom iskustva, a iskustvo se stice upoznavanjem siroke populacije ljudi iz najrazlicitih slojeva. Kod nekoga je mrak filozofski cemer, kod nekoga detinja naivnost, kod nekoga neprilagodjenost a kod nekoga kreativnost. Svaki mrak te nadahnjuje i iscrpljuje a sa njim se radjas.

Niko se ne radja sa cemerom.tacno je da neki lakše podnesu tragedije i gubitke.izdignu se iznad toga.svi imamo pukotine kroz koje se u nas uvlači ocaj.naši ožiljci treba da budu simboli naše snage.iz patnje mogu proizaći najjače duše.niko nema opravdanje za cemer i predaju.najgore je onima koji se stalno žale i nalaze opravdanja za kukanje nad sudbom zlom i uvek je bolje pokušavati napraviti nešto makar doziveli neuspjeh nego žaliti se.samo ne treba biti lenj i prepustiti se.sve je do nas samih..te tako i ti ako ga već voliš svoj cemer i pakujes u različita pakovanja ne moraš ga prosipati po drugima u smislu .ne znaš mlada si .videces kad porastes

postovana,

nije bilo u mom postu ni trunke ironije iako neukom moze izgledati drugacije. Ne volim humor radi humora, ali preferiram humor kao metaforu spram ozbiljnosti neshvatanja nasih zabluda, da.
Sve milanove pesme su jako pesimisticne a svako ko je zreliji i po prirodi iskustva takav, ne voli dodatno duhovno mrcvarenje osim ako ne gaji patoloske crte gsn mazoha pa mi je zato i takav bio odgovor.
Drago mi je da smo se razumeli i zahvaljujem na strpljenju.

Vas odani,
drustan

Ako već ne voliš da te se dodatno opterećuje pokušaj da tvoji postovi ne zvuče pesimistični. Ja te nisam maltretitirala nista više sa pesmom nego ti mene sa ispisanim postom. Ponekad imam problem da pričam prstima pa prenesem misli muzikom.dakle samo sam ti rekla da zvucis kao ta pesma
Dakle nisam ti je posvetila

Ako već ne voliš da te se dodatno opterećuje pokušaj da tvoji postovi ne zvuče pesimistični. Ja te nisam maltretitirala nista više sa pesmom nego ti mene sa ispisanim postom. Ponekad imam problem da pričam prstima pa prenesem misli muzikom.dakle samo sam ti rekla da zvucis kao ta pesma
Dakle nisam ti je posvetila

osecam se ko itan hok iz ded poets socajetija posto milana necu vise da pomenem :lol:

normalno da zvucim kao pesma, kad pocnem da zvucim kao pokvarena ploca odmah se banujem, valjda toliko znas...a dolazim samo iz razloga duhovnog ociscenja gde rec zamenjuje ono neizgovoreno... zato i nekima zvucim lazno jer ne razumeju nasushnu ljudsku potrebu za istinom.

Tako umorna prosetaj se do onkologije da vidiš sta se dešava tamo.onda ćeš kad dodjes kuci imati zelju da. Nezno najneznije zagrlis svoje najvoljenije i sigurno vise nećeš biti umorna

Pire lepo tetkino

:ok:
To je to.Ljudi su prokleti dok ih ne strefi pakao.

- - - - - - - - - -

No feeling, no harm
No dealing, no charm
The silence you feel
Which hides you from the real

Poslednja izmena:

Back