NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
meni je sve to stvarno tuzno, kad neko nekog razocara, povredi, svesno ili nesvesno. ako je svesno onda je to zloba i pakost i zlo. nista lepo ne mislim o ljudima koji namerno drugima nanose zlo, u ma kom obliku. to su za mene otpaci.
naravno da smo svi samo ljudi ali ODABRATI SVESNO da se nekome nesto nazao ucini je najnize nesto u coveku i gnusam se toga.
na nepravdu reagujem glasno uglavnom kad se radi o drugima, uskacem da se borim za druge
. kad je meni nanesena povlacim se u sebe i trudim se da ne pokazujem povredjenost, bar koliko je moguce. jer, ne mozete adekvatno odgovoriti na necije svesno povredjivanje. sta reci? e slusaj, ti si me uvredio, povredi, namerno, gade....to ne vodi nicemu. desavalo se cesto da mi drugi kazu- ma jebbi mu/joj kevu, vidi bezobrazluka...dok ja samo ostajem pasivna, nista ne uradim.
stepen povredjivanja zaista zavisi od toga koliko smo toj drugoj osobi dali, koliko onog svog najlepseg. i zna jako jako da boli.
naravno da smo svi samo ljudi ali ODABRATI SVESNO da se nekome nesto nazao ucini je najnize nesto u coveku i gnusam se toga.
na nepravdu reagujem glasno uglavnom kad se radi o drugima, uskacem da se borim za druge

stepen povredjivanja zaista zavisi od toga koliko smo toj drugoj osobi dali, koliko onog svog najlepseg. i zna jako jako da boli.