- Poruka
- 84
5 MINUTA tekst: Marina Tucaković Muzika: A. Milic - Miligram, Vokal: Svetlana Ražnatović - Ceca
Hocu da budem luda
bar 5 minuta
hocu da budem luda
bar 5 minuta
bar 5 minuta
Previse kontrole
previse i telo joj se opire
bromazepam jedan ili dva
na mene kontra deluje
Zeni toj sad je kraj
aj, aj, aj, aj, aj, aj
dugo sam se ja
pod rucnom drzala
sad gledaj me i uzivaj
Ref.
Kada ova zena gori
tad gori sve
kad kazu, joj, uspori
tad lomi sve
ne jednom, ne sto puta
hocu da budem luda
bar 5 minuta, bar 5 minuta
Jos za nocne igre dobra sam
taj osecaj se vratio
predugo sam bila normalna
bas takvu si me pamtio
Ref.
Po vatri ja hodam
i pijem da mi se vrti
i vec od vode mi se muti
a ti, a ti, a ti
oko struka vrti, vrti, ma vrti me
Ref.
5 minuta i uobicajena dužina intenzivnog efekta (engl. "Peak", u žargonu "Rush") nakon intravenozne primjene freebase Kokaina ("Krek", eng. "Crack") su ista stvar. A ako ima toleranciju, efekat intenzivnog efekta pušenja je 5 minuta. Na toj drogi ljudi se obično ponašaju "ludo", ne želim da kažem da li u pozitivnom ili negativnom smislu, i znam li uopšte u kom. Inače pominje Bromazepam, anksiolitik koji je se ne dobija bez recepta, a taj može izdati samo psihijatar, da ga je koristila. I pominje primjenu alkohola, da je želi, što znači da želi nešto psihoaktivno, mada je to opšteprihvaćeno za alkohol, iako on uništava mnogo moždanih ćelija mnogim ljudima, i treba dosta vremena za mozak popravi štetu, ako to uopšte može.
Nastaviću sa izbacivanjem ovakve muzike, ali kada budem imao vremena. Upotpunite temu.
Hocu da budem luda
bar 5 minuta
hocu da budem luda
bar 5 minuta
bar 5 minuta
Previse kontrole
previse i telo joj se opire
bromazepam jedan ili dva
na mene kontra deluje
Zeni toj sad je kraj
aj, aj, aj, aj, aj, aj
dugo sam se ja
pod rucnom drzala
sad gledaj me i uzivaj
Ref.
Kada ova zena gori
tad gori sve
kad kazu, joj, uspori
tad lomi sve
ne jednom, ne sto puta
hocu da budem luda
bar 5 minuta, bar 5 minuta
Jos za nocne igre dobra sam
taj osecaj se vratio
predugo sam bila normalna
bas takvu si me pamtio
Ref.
Po vatri ja hodam
i pijem da mi se vrti
i vec od vode mi se muti
a ti, a ti, a ti
oko struka vrti, vrti, ma vrti me
Ref.
5 minuta i uobicajena dužina intenzivnog efekta (engl. "Peak", u žargonu "Rush") nakon intravenozne primjene freebase Kokaina ("Krek", eng. "Crack") su ista stvar. A ako ima toleranciju, efekat intenzivnog efekta pušenja je 5 minuta. Na toj drogi ljudi se obično ponašaju "ludo", ne želim da kažem da li u pozitivnom ili negativnom smislu, i znam li uopšte u kom. Inače pominje Bromazepam, anksiolitik koji je se ne dobija bez recepta, a taj može izdati samo psihijatar, da ga je koristila. I pominje primjenu alkohola, da je želi, što znači da želi nešto psihoaktivno, mada je to opšteprihvaćeno za alkohol, iako on uništava mnogo moždanih ćelija mnogim ljudima, i treba dosta vremena za mozak popravi štetu, ako to uopšte može.
Nastaviću sa izbacivanjem ovakve muzike, ali kada budem imao vremena. Upotpunite temu.
Poslednja izmena: