:twisted: Kad pokusam da posaljem E-mail puca mi veza. Sta da radim?
Gost 05.09.2003. u 13:47 - OutlookExpress PROBLEM #1 Kad pokusam da posaljem E-mail puca mi veza. Sta da radim?
B Bozo Registrovan korisnik Poruka 420 05.09.2003. u 15:06 - OutlookExpress PROBLEM #2 Anonymous: Kad pokusam da posaljem E-mail puca mi veza. Sta da radim? Kliknite za proširenje... Jel ti veza pukne pre nego sto posaljes ili nakon slanja e-maila ?
Anonymous: Kad pokusam da posaljem E-mail puca mi veza. Sta da radim? Kliknite za proširenje... Jel ti veza pukne pre nego sto posaljes ili nakon slanja e-maila ?
Gost 06.09.2003. u 23:42 - OutlookExpress PROBLEM #3 Bozo: Anonymous: Kad pokusam da posaljem E-mail puca mi veza. Sta da radim? Kliknite za proširenje... Jel ti veza pukne pre nego sto posaljes ili nakon slanja e-maila ? Kliknite za proširenje... Kad` kliknem na send tog momenta veza puca. A ne mogu ni da primam postu
Bozo: Anonymous: Kad pokusam da posaljem E-mail puca mi veza. Sta da radim? Kliknite za proširenje... Jel ti veza pukne pre nego sto posaljes ili nakon slanja e-maila ? Kliknite za proširenje... Kad` kliknem na send tog momenta veza puca. A ne mogu ni da primam postu
Gost 13.09.2003. u 18:55 - OutlookExpress PROBLEM #4 Otvori neki internacionalni ili interplanetarni mail recimo hotamil a outlook zaboravi