otvorio bi prodavnicu sportske opreme i jos neznamm sta mi treba i kome sve treba da se obratim pocev od opremanja lokala do nabavke robe. cuo sam nesto da se to prave ugovori sa jacim firmama. unapred zahvalan bakrov
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DARKO DARKO hvala ali zar lokale ne opremaju firme recimo ako napravim ugovor sa djakom do koje mere ce mi oni pomoci u opremanju lokala i da li robu placam avansnokupujes od delte, originale, posto sada moras da ih drzis po novom haracu, za bg imas u bolecu veleprodaqja, ona raskrsnica, lestane vinca bolec, kes ulaganje i udri, ali, kako ce biti, po mom misljenju najvise znaci sreca, iu 90 % slucajeva, ***, a za fuuls ako ti treba javi se na pp, lepsi su modeli, neprodajem ja i nedrzim ali znam gde nabavljaju, i to bas za llokale, moku ti reci da su lepsi i kvalitetniji nego daaltini org
imas na bloku police kod kineza, tamo svi nabavljaju, a pitaj i u nabavci oni sigurno znaju......
zar lokale ne opremaju firme recimo ako napravim ugovor sa djakom do koje mere ce mi oni pomoci u opremanju lokala i da li robu placam avansno. i ako ne moze li neko da mi kaze kako se zovu one srtalaze za patike ili neki link da mi se posalje firme koja ih proizvodi
Moj prijatelj je pokusao na vise mesta i svi su rekli ili pare unapred ili garanciju banke (jako mali broj), banka nece da mu da garanciju ako im ne da hipoteku.