otvorio bi prodavnicu sportske prodavnice

kupujes od delte, originale:mrgreen:, posto sada moras da ih drzis po novom haracu, za bg imas u bolecu veleprodaqja, ona raskrsnica, lestane vinca bolec, kes ulaganje i udri, ali, kako ce biti, po mom misljenju najvise znaci sreca, iu 90 % slucajeva, ***, a za fuuls ako ti treba javi se na pp, lepsi su modeli, neprodajem ja i nedrzim ali znam gde nabavljaju, i to bas za llokale, moku ti reci da su lepsi i kvalitetniji nego daaltini org
imas na bloku police kod kineza, tamo svi nabavljaju, a pitaj i u nabavci oni sigurno znaju......

kupujes od delte, originale:mrgreen:, posto sada moras da ih drzis po novom haracu, za bg imas u bolecu veleprodaqja, ona raskrsnica, lestane vinca bolec, kes ulaganje i udri, ali, kako ce biti, po mom misljenju najvise znaci sreca, iu 90 % slucajeva, ***, a za fuuls ako ti treba javi se na pp, lepsi su modeli, neprodajem ja i nedrzim ali znam gde nabavljaju, i to bas za llokale, moku ti reci da su lepsi i kvalitetniji nego daaltini org
imas na bloku police kod kineza, tamo svi nabavljaju, a pitaj i u nabavci oni sigurno znaju......
DARKO DARKO hvala ali zar lokale ne opremaju firme recimo ako napravim ugovor sa djakom do koje mere ce mi oni pomoci u opremanju lokala i da li robu placam avansno

zar lokale ne opremaju firme recimo ako napravim ugovor sa djakom do koje mere ce mi oni pomoci u opremanju lokala i da li robu placam avansno. i ako ne moze li neko da mi kaze kako se zovu one srtalaze za patike ili neki link da mi se posalje firme koja ih proizvodi

Moguće je i tako da se dogovoriš, na primer sa "Đak"-om ili nekim drugim, ali gde vidiš njihov interes? Da ulože pa dele zaradu sa tobom? Malo teže.
Oni imaju svoju mrežu, nisam siguran da ulaze u takve aranžmane, ali možeš da probaš, pozovi ih pa pitaj.
Naravno, pitaće te koliko ti ulažeš.

Ne uzimas od djaka to jes tamo gde je najjeftinije..nego od direktnog uvoznika..djak je samo hummel cini mi se..nike samo delta..puma n sport..i tako redom ides u njihova predstavnistva i biras modele..nista oni nemaju s tvojim prostorom ako mislis da nesto ucaris..kako se placa verovatno zavisi od jednog do drugog..al sumnjam da ima takvih pogodnosti da ne platis odmah

naravno da tako rade, mozes i fransu, sta ti odgovara, ja razmiljam samo o zaradi, jbgt, video sam nekoga ko drzi patike i kupovao je policu na nb, zidni stalak sa providnom plastikom, ja neznam sta daje djak, bio sam u magacinu delte, ja razmisljam samo gde jeftinije nabaviti, takav je bio i odgovor, najlakse je otvoriti firmu sa ugovorom, uradi sta ti odgovara....
ja bi samo gurao kvalitet a zaradu, ili vec dobre modele, i to samo one koje se dobro prodaju, ostalo ne bih uzima, i pazio bi na brojeve, ako te uslovljavaju brojevima i modelima, beziiii, uzimaj samo po par u pocetku, ali svaki dan, sto ide, pravi zalihu nestace, sto neide, rasprodaja, zarodljava novac dzabe i propada, ali pazi na brojeve, mora imati dobar raspis ili kako zovu pravu obucarsku seriju seriju....

Poslednja izmena:

Back