- Poruka
- 50.219
Ja trenutno kucam jer nemam pametnija poslaKoliko vremena provodite na forumima i zasto navika, nema sta da radite u realu...?

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja trenutno kucam jer nemam pametnija poslaKoliko vremena provodite na forumima i zasto navika, nema sta da radite u realu...?
Samo na jos jednom,tj i na onom biljnom al to ne koristimInspired by Metla jedne veceri uz reku
ZeneeeeeeeeeeeI muskarci, narafski
Elem, nevezano na ovaj forum, posto foruma ima raznih, isto kao i tema, tako da moze i neki uopsteni odgovor.
Primetila sam (posto sam clan na vise foruma) da ima ljudi koji sasvim ozbiljno postave temu sa realnim problemom i dobijaju skroz ozbiljne odgovore. Nema podhebavanja, spamovanja, podsmevanja, clanovi se skroz profi odnose prema postavljacu teme. Mozda je ovo vise slucaj sa nekim usko specijalizovanim forumima, nego sa forumima drustvenog-chat tipa.
Takodje, ima korisnika koji su na pojedinim forumima godinama i kada neko od takvih postavi temu, desi se da ga neozbiljno shvate. Imamo takvih primera i ovde vise komada. Te trazi paznju, te ne dobija dovoljno (para, seksa, bla bla)...
Evo Divka otvori nekoliko tema, jedna bas ozbiljna, a opet mogu da se procitaju razni komentari, cak i oni tipa "ajde idi radi nesto koja ti je ovo tema po redu". Mozda zena ima neka iskustva iz stvarnog zivota, ili je cula neku pricu pa je zainteresovalo.
Da li ste se nekada zapitali da osoba koja postavlja temu zaista ima problem?
Msm da im a dosta takvih..
Ili ste u fazonu samo da lupite odgovor?
Ako mislim da se neko spda onda se i ja zezam,al uglavnom se uzivljavam u svaki odgovor...
Ako ste registrovani na vise foruma, da li od tipa foruma zavisi vase ponasanje na istom?
Inspired by Metla jedne veceri uz reku
Elem, nevezano na ovaj forum, posto foruma ima raznih, isto kao i tema, tako da moze i neki uopsteni odgovor.
Primetila sam (posto sam clan na vise foruma) da ima ljudi koji sasvim ozbiljno postave temu sa realnim problemom i dobijaju skroz ozbiljne odgovore. Nema podhebavanja, spamovanja, podsmevanja, clanovi se skroz profi odnose prema postavljacu teme. Mozda je ovo vise slucaj sa nekim usko specijalizovanim forumima, nego sa forumima drustvenog-chat tipa.
Takodje, ima korisnika koji su na pojedinim forumima godinama i kada neko od takvih postavi temu, desi se da ga neozbiljno shvate. Imamo takvih primera i ovde vise komada. Te trazi paznju, te ne dobija dovoljno (para, seksa, bla bla)...
Evo Divka otvori nekoliko tema, jedna bas ozbiljna, a opet mogu da se procitaju razni komentari, cak i oni tipa "ajde idi radi nesto koja ti je ovo tema po redu". Mozda zena ima neka iskustva iz stvarnog zivota, ili je cula neku pricu pa je zainteresovalo.
Da li ste se nekada zapitali da osoba koja postavlja temu zaista ima problem? Ili ste u fazonu samo da lupite odgovor? Ako ste registrovani na vise foruma, da li od tipa foruma zavisi vase ponasanje na istom?
Da li ste se nekada zapitali da osoba koja postavlja temu zaista ima problem? Ili ste u fazonu samo da lupite odgovor? Ako ste registrovani na vise foruma, da li od tipa foruma zavisi vase ponasanje na istom?
Nije ali imas ovde mnogo naucnika![]()
Овде одавно није било новог члана.
Divka je imala nekoliko tema o hipotetičkim situacijama i mnogi od korisnika je napraviše ludom.
Ne kapiraju neki od korisnika da na takvim temama treba da daju rešenja za pretpostavljene situacije, već je optužuju da je paranoična.
Ovo je takodje jedan od fenomena po forumima. Korisnik postavi hipoteticku situaciju i desi se ili da ga razapnu, ili da ga proglase da troluje. I fascinantno mi je kako se ljudi drze svog misljenja kao pijani plota, iako je situacija sbbkdb. Kako li onda reaguju u stvarnom svetu?
Мени су најјачи форумаши који се појаве, испале озбиљну (и интригантну) реченицу и онда нестану.
Кад их питаш нешто о томе, обично кажу да није за форум.
Ovo je takodje jedan od fenomena po forumima. Korisnik postavi hipoteticku situaciju i desi se ili da ga razapnu, ili da ga proglase da troluje. I fascinantno mi je kako se ljudi drze svog misljenja kao pijani plota, iako je situacija sbbkdb. Kako li onda reaguju u stvarnom svetu?
Кога занимају хипотетичке ситуације?
Пуна нам је капа и ових реалних, сад ћу да маштам и о непостојећим невољама...
Заиста, заиста треба бити залудан и постављати такве теме.
Овде одавно није било новог члана.
Totalno je nerealno da se na netu trazi resenje problema osim ako nije vezano za net i kompjutere ,ali i ako neko zaluta i ne zna da je neozbiljno oslanjati se na tudja razna iskustva ,bolje mu je salom olaksati nego davati razlicite savete koji ce samo zbuniti