- Poruka
- 25.995
Da spasi glavu ne od vucica haha
Па не мора брзо да се спушта. Скијање је уметност.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da spasi glavu ne od vucica haha
Dakle javno je obelodanio da studentski zahtevi nisu studentski nego njegovi. Ko bi rekao...
Pa time ga prisiljavaju da razgovara, inace se nikad ne bi odazvao.
Još jedan bot...Mnooogo je lakše dokazati činjenicu da je u jednom trenutku u Srbiji (a posebno u Makedoniji) na svakoj drustvenoj mreži bilo istovremeno po 5-6 nameštenika izvesnih NVO iz susedne novopečene članice EU, sve sa iste IP adrese i svi zabrinuti da po susednim državama imaju masu zabludelih sunarodnika koje treba prosvešćivati.
Osim što ih je jedan forum pohvatao i u izneo imena i funkcije po BVO ljudi koji su sa po jednom glavnom email adresom, svi sa iste IP adrese i korisreći par servisa za one time email registrovali koliko je god bilo moguće nickova, neke sam slučajno nalazio i sam: Na par foruma na kojima se prikazuju IP adrese sa kojih su slani dotični komentari sam nalazio dotične IP adrese, i sve se ladno reverse resolve-ovale na dve-tri fizičke adrese u vlasništvu NVO u susednoj novopečenoj članici EU. To je prava bot farma, a ne nzm šta.
Ovo što ovde nazivaš botovanjem je samo ponavljanje propagandnih fraza opcije koja te nervira, nije isto.
meni čudno što je rektor otišao i na taj prvi sastanak jer šta ima da se priča sa razbojnicima
Pa ti sad pišeš kao freelancer !
On je rektor Univerziteta koji je državni. Upravitelj je Vlada republike Srbije. Svako ko bi bio rektor treba i mora da se odazove razgovoru sa Vladom. Mislim, pa nismo hajduci, ovo su ozbiljne stvari.
Nego deluje iz njegove izjave da je taj razgovor bio razočaravajuć za rektora i da sada predlaže da se naredni put sastanu u nekom od fakulteta UB gde neće biti samo on već i drugi dekani. To znači da je zaista bilo kako se i očekivalo - nepovoljno.
Da, tačno.
Sa druge strane, 90% građana izvan Ćacilenda je za hapšenje Vučića.
Ti si ono baš sirovina.
Iskazi su ti takvi da se ljudima ogadi da dodju na ovaj forum. Mislim da ćeš na ignor listu, da bih mogla da čitam na miru.
Čista propaganda, nekakve izjave koje nisu ni malo relevantne, samo lupaš. sad ti znaš da je 90% za hapšenje rektora Univerziteta. Neverovatno.
ignor
Izražavam svoje najdublje sumnje, Srbijom vladaju oportunisti.I oni ce da robijaju![]()
Kako nije? Dva puta odbija razgovor sa predstavnicima vlasti.Prvi put sa predsednikom Srbije a sada sa premijerom.A "zalaže" se da studenti nastave školovanje?Vidi, nije on nikakav kolovođa.
Od njega i rekt kolegijuma je potekao predlog vraćanja nastavi još pre nekog vremena. Niti je on pokrenuo blokade. Jednostavno, studenti u blokadi su odbili sve te predloge. On samo ne želi da ih ostavi na cedilu, i ni jedan dekan me želi da zove policiju po cenu promene dekana, jer to ne odgovara akademskom duhu, to se nije nikad videlo u srbiji koliko ja znam.
Zaista čovek samo prima udarce a nije kolovođa, isprobava da bude posrednik. Znači da se on pita studenti bi bili na nastavi a mogli bi i da protestuju. Mnogi dekani su revolucionarniji od njega
Na osnovu cega bi ga optuzili i hapsili, pa nije on licno ubijao?
Au, sta ti napisa uopste?Они желе то да реше тако што ће све њихово бити прихваћено.
Они не желе да реше већ да потпуно затру значај универзитета и политичку улогу истог.
Што је најгоре, ни Универзитет није био свестан своје улоге, а ове данашње генерације су их коначно раздрмале.
Универзитетски наставни кадар мора да буде у првим редовима политичког одлучивања, а не да ћуте и чекају да се ствари реше.
Политика мора све да нас занима јер нам одлучује о судбини.
Свако ко бежи од политике тај не жели ни одговорност.
Ако неко жели да буде универзитетски професор, он мора пре свих да буде одговоран тј. да се бави политиком.
Деца их данас подсећају на то и сад нема назад.
Нема нећу, или одговорност или ћао, нека изигравају професоре на неким другим универзитетима, у неким другим универзумима.
Чини ми се да ће их ова деца све истерати на површину.
Neko je, davno, i ovo rek`o, slatka seko:Pa za razliku od ostalih naših političara, Bela Balint ima neku biografiju. U odnosu na naše najbolje naučnike ne, ali na političare da.
Evo ga njegov OrcID
https://orcid.org/0000-0002-3390-1599
Scopus
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=7005347355
Zato što je izdajnik sopstvenog naroda i države ...Na osnovu cega bi ga optuzili i hapsili, pa nije on licno ubijao?
Komentar se odnosio na Branka RuzicaZato što je izdajnik sopstvenog naroda i države ...
da je bila neka nesreca, razresilo bi se do sada, a ne bi lajali da je "obojena revolucija" stubovi rezima.Nije ih niko pobio,desila se nesreća.
ti samo takve podrzavas, i najveci si oportunista od svih, sns caciIzražavam svoje najdublje sumnje, Srbijom vladaju oportunisti.
aljekov demo berisa tera sve iz srbije kojima se ne svidja rezim, a ne samo liberale, mene podseca na naciste, anatemisao sam vecPa iz putinove rusije isto pobegose liberali a niko ih nije oterao.
Sami uzeli pasos i Cao rysijo.
E tako i kod nas moze se desi.
sve sam izrod, koji se odrice mladosti - studenata i srednjoskoloca zarad cacija u fantomkama i sa bejzbolkama - djura je budaletina, obaska sto je potomak autrougarskog agresora, nece dugo da bude premijerJezgro je srpsko i to ono bas ko.u vreme svetog save nije ubijeno.
sta uci vasi caci, da navuku fantomke i da biju bejzolkama? koji si ti pozer?Samo Ljubav i Znanje se deljenjem množe, zato učimo i volimo se ...![]()
kaze se veleizdajnik aca siftar, nije licno ubijao, jer je kukavica, ali je hitlerov obozavalac kada kaze sto za jednog ce da ubija... srbi najbolje da beze, pasos u ruke i dzada sto rece demo berisha, sledi im sudbina jevreja pod aljekom siftarom, ako ne pobegnuZato što je izdajnik sopstvenog naroda i države ...
Nesreća je kada je uzrok viša sila.Nije ih niko pobio,desila se nesreća.