Pravite ok burek medjutim imam jednu prituzbu. Neznam da li to rade i u drugim pekarama vasim ali u Durlanu vase radnice izvrnu burek iz tepsije na pult ili kako se vec to zove i onda ga tu seku. To je ok medjutim problem je sto taj pult zabrisuju vrlo cesto malte ne nakon 3, 4 tepsije kad se nakupe troske od bureka nekim krpama ili sundjerima nebitno ali koji su puni deterdzenta i onda kad izvrnu burek iz tepsije on uzme taj deterdzent na sebe. I onda mi kad jedemo burek zaudara na deterdzent. Ajde sto zaudara ali mislim i da je opasno po zdravlje da se deterdzent pojede zato ga ja cim osetim bacim. U zadnje vreme sam i odustao da kupujem kod vas vec idem u ovu drugu pekaru konkurentsku. Ajde ako mozete povedite racuna da ako vec skupljaju te troske neka to cine metlicama ili nekim lopaticama koje nemaju nikad deterdzent na sebi ali nikako krpama punim deterdzenta za sudove. Ili ako dozvoljavate ja bih da mi seku burek direktno iz tepsije kao sto se ranije seklo u stara dobra vremena a ne da ga izvrcu na pult.
Poslednja izmena: