Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке, открива праве разлоге за бројне личне увреде које му данима упућује Чедомир Јовановић
Као "прете му"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке, открива праве разлоге за бројне личне увреде које му данима упућује Чедомир Јовановић
pa isto ko sto nije Ceda , nije ni Pussy , a sto mu je skreso u fazonu uplakanog deteta od 5 godina kome ne daju sladoledAko je Ceda opozicija ja sam Dejvid Kroket.
Tema: Osim klasice i Vucicu svojstvene drame i junacenja, sve mu je ostalo muski skresao.
pa kada se zna sto ne podnese prijave ili ne dostavi dokaze tuzilastvu , mislim zar on nije satro najbolji student prava bio u svoje vreme , valjda zna kako to ideZna se ko je rusio Silverovu, ko je isao u Kulu i ko je bio desna ruka ubijenog vizionara?![]()
И време је било да му неко каже, оно што сви знамо.
ne sme ,vis da je mafija to*******i je smesan k`o bioskop i krajnje patetican, ali pismo je 114% na mestu
on licno zbog istog ne zavredjuje nikakvo postovanje, mozda bih ga poceo ceniti kad bi umesto bednog piskaranja presao na dela i onako krupan zapalio ljigavog drogiranog goluma pesnicom u nosinu na sred skupstine
*******i je smesan k`o bioskop i krajnje patetican, ali pismo je 114% na mestu
on licno zbog istog ne zavredjuje nikakvo postovanje, mozda bih ga poceo ceniti kad bi umesto bednog piskaranja presao na dela i onako krupan zapalio ljigavog drogiranog goluma pesnicom u nosinu na sred skupstine
Hahahaha, da sa sve onim pichkoustim grčem i podignutim obrvama....![]()