Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке, открива праве разлоге за бројне личне увреде које му данима упућује Чедомир Јовановић

Као "прете му" :lol: Бајадера мало жели да добије политичке поене, као зверка је велика, прете му :roll:

Ako je Ceda opozicija ja sam Dejvid Kroket.

Tema: Osim klasice i Vucicu svojstvene drame i junacenja, sve mu je ostalo muski skresao.
pa isto ko sto nije Ceda , nije ni Pussy , a sto mu je skreso u fazonu uplakanog deteta od 5 godina kome ne daju sladoled :hahaha: covek je sam iskonstruisao pricu kako mu zli Ceda satro preti ,jer ga je kao prozvao za glupiranje u onoj debilnoj emisiji,a Pussy je na osnovu toga vec napravioo pricu da ga juri Koza Nostra i da mu trpaju konjske glave u krevet , al kako ga se on ne boji jer je opasna faca
inace isto to su on i Solja pre par meseci pricali kako i Seselj hoce da ih ubije ,kako je iznajmijo placenike iz RS ,cak su i naveli ime nekog nesrecnog radikala iz Bijeljine koji je kao trebao da ih likvidira ,a onda se ispostavilo da se radi o 90% invalidu , ma sve u svemu tuga ,cemer i jad od Pussyija
dalje cela prica je imbecilna jer on postavlja Cedi pitanja za Sljuku , Bagzija i Legiju :hahaha:
zar nije to trebao da postavi pitanje Radovanicu, Mesarovicki , Malovicki ili njihovom shefu Tadicu i njegovom pretorijancu Gljivici , mislim sve i da ima neke osnove prica da nije ocekivao da ce Ceda sam sebe uhapsiti i optuziti :roll:

Poslednja izmena:
*******i je smesan k`o bioskop i krajnje patetican, ali pismo je 114% na mestu
on licno zbog istog ne zavredjuje nikakvo postovanje, mozda bih ga poceo ceniti kad bi umesto bednog piskaranja presao na dela i onako krupan zapalio ljigavog drogiranog goluma pesnicom u nosinu na sred skupstine
ne sme ,vis da je mafija to :sad2:

*******i je smesan k`o bioskop i krajnje patetican, ali pismo je 114% na mestu
on licno zbog istog ne zavredjuje nikakvo postovanje, mozda bih ga poceo ceniti kad bi umesto bednog piskaranja presao na dela i onako krupan zapalio ljigavog drogiranog goluma pesnicom u nosinu na sred skupstine

.....to bi moglo da bude efektno, da pichkousti nema prefiks pichka , kao karakternu osobinu, pa mu izbilo na usta.........kao groznica......

Iskusnom oku ne moze da promakne kako se Aca *****, odvajkada nesto siri i qrchi , priziva na fajt........a iza ledja mu se seta gomila majmuna pavijana.........

Kako se to lepo kaze u zargonu........Aca je meso....a meso koliko god krupno bilo je samo meso.......:roll:

gaspump.gif

Ови СРС-СНС, ДС-ЛДП лудаци...као да су са марса пали!

Жао ми је што је Шешељ уложио огроман труд да од Вучића направи личност.

То му је највећа грешка.

Јер личност се формира генетски у мајчиној утроби и кроз васпитање у породици до пубертета. После нема исправке. Или си личност или ниси.

Back