OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Molim da se taki otključa tema Ziloti - Zazijavala! :evil:
Tema je u svom kratkotrajnom živtu pokazala da zilota zazijavala ima ubedljivo najviše u Srbiji što svaka budala mož da proveri prebrojavanjem javljalaca na odgovarjućim zilotskim temama. :evil:

Pored toga, tema je otvorena sa ozbiljnom namerom da se na jednom mestu diskutjue o zilotizmima svih vrsta i o sva tri međeda koji tamo postuju, jerbo, kao što znamo, nismo dobri da primirišemo na njihove teme. :evil:

Zatim, prigovaram stavu brata ringleta da je to chaterska tema. Da je poživela, uveli bismo i bure i slike mrtvaca koji pred kamerama čitaju novine i mirotočive glave i druga čudesa. A ponajviše bismo iz drugog ugla diskutovali o ekumenizmu kako ga vide oni koji nisu međedi.

Žlim slučaj, ali čitava krstarica je za čatovanje. Ne mož ovdi ni da dobiješ pemziju, ni da pobediš na konkursu, ni ništa. Samo da tupiš zube.

Molim da se taki otključa tema Ziloti - Zazijavala! :evil:
Tema je u svom kratkotrajnom živtu pokazala da zilota zazijavala ima ubedljivo najviše u Srbiji što svaka budala mož da proveri prebrojavanjem javljalaca na odgovarjućim zilotskim temama. :evil:

Pored toga, tema je otvorena sa ozbiljnom namerom da se na jednom mestu diskutjue o zilotizmima svih vrsta i o sva tri međeda koji tamo postuju, jerbo, kao što znamo, nismo dobri da primirišemo na njihove teme. :evil:

Zatim, prigovaram stavu brata ringleta da je to chaterska tema. Da je poživela, uveli bismo i bure i slike mrtvaca koji pred kamerama čitaju novine i mirotočive glave i druga čudesa. A ponajviše bismo iz drugog ugla diskutovali o ekumenizmu kako ga vide oni koji nisu međedi.

Žlim slučaj, ali čitava krstarica je za čatovanje. Ne mož ovdi ni da dobiješ pemziju, ni da pobediš na konkursu, ni ništa. Samo da tupiš zube.

Погледао сам тему - уводни пост ти је заиста одличан и могла би се ту развити и озбиљна расправа да није намере а и очигледног договора неких "другова и другарица" да се направи спрдачина...:cool:

Pa takav je moj stil. :confused:
Nije stvar u sprdačini. Zašto ne bi postojala tema na kojoj se može odgovoriti zilotima? Inače nemaš gde. Ajde, nek otvori neko drugi, ako vam Zazijavalo ne valja... :neutral:

Па одмах се накачила већ добро нам позната екипица и потпуно су скрајнули тему која и онако има опасност да се све сведе на неке као бајаги вицеве и доскочице које чак нису ни духовите...

@ Borac
Ја предлажем да се ментол-постови који су спам обришу и да се Зазијева тема отвори... ето...:per:

Niko nije rekao da ne mozes da otvoris temu, al bilo bi dobro da je otvoris bez sarkasticnog naziva i kao poziv na opstu sprdacinu necije vere.

Pa znam da mož da otvorim temu. Al ideja je da kasnije ne bude zatvorena. :confused:
Inače, baš sad gledam di sm ja top prizivao sprdačinu na nečiju veru... I ne mogu da nađem.
Viš ovako. Ima zilota koji smatraju da treba spavati na betonu, dok drugi zagovaraju daske i stiropor.
Možda misliš da je sprdačina što sam se proglasio zilotom? Da znaš da nije. Ziloti su sami sebe proglasili u znak protesta što je Grčka promenila kalendar. Kakve to veze ima sa fruškogorskim vikendicama? Nema nikakve. A slike vikendica sa nekim međedima okolo i mladama sa maramama se objavljuju redovno.
I ajde - dok je bila jedna tema... Al sad se razmnožavaju kao gremlini. I niko ne kaže da je psrdačina.

Ukratko - zahtevam ravnopravan tretman. Ako se njihove izmišljotine proglašavaju verom, zašto se moja vera proglašava sprdačinom? :evil:

Teme Ziloti su potpuno otvorene zamoljen si da ne pises na jednoj od strane postavljaca iste upravo zbog podgrugljivih komentara, otvaranje trece teme koja ce sluziti samo za tvoje odgovore je potpuno neumesno kao i sam naziv teme, da ne pominjem i navalu spama i chata na istoj.

Nije problem da ti se otvori tema, ali pod drugim nazivom tipa Ziloti - odgovor ili kako vec, uz to da ako se ista pretvori opet u opstu sprdacinu i prozivanja ide automatski pod kljuc.

:rotf:
Pa znam da mož da otvorim temu. Al ideja je da kasnije ne bude zatvorena. :confused:
Inače, baš sad gledam di sm ja top prizivao sprdačinu na nečiju veru... I ne mogu da nađem.
Viš ovako. Ima zilota koji smatraju da treba spavati na betonu, dok drugi zagovaraju daske i stiropor.
Možda misliš da je sprdačina što sam se proglasio zilotom? Da znaš da nije. Ziloti su sami sebe proglasili u znak protesta što je Grčka promenila kalendar. Kakve to veze ima sa fruškogorskim vikendicama? Nema nikakve. A slike vikendica sa nekim međedima okolo i mladama sa maramama se objavljuju redovno.
I ajde - dok je bila jedna tema... Al sad se razmnožavaju kao gremlini. I niko ne kaže da je psrdačina.

Ukratko - zahtevam ravnopravan tretman. Ako se njihove izmišljotine proglašavaju verom, zašto se moja vera proglašava sprdačinom? :evil:

Ааааааааахахахаха......:rotf::rotf::rotf: данас си изгледа "у елементу".......

kad bi se sa istim zarom pristupalo utrvrdjivanju i nalazenju istine kao sto se pristupa ubedjivanju drugih u ispravnsot sopstvenih pazi uverenja ssasvim sam siguran da bi se digao jedan sassvim solidan veo sa tajni..
medjutim nama tajne ostaju i dalje tajne jer se energija ne ulaze u njihovo otkrivanje..vec u medjusobno prepucavanje tipa cija je vera prava..a ja kazem nicija vera nije prava..jer tako nesto ne postoji..cim je vera lazna je..postoji znanje i neznanje..ako postoji uverenje postoji i sumnja..a to znaci da nema ni spoznaje ni saznanja..

Teme Ziloti su potpuno otvorene zamoljen si da ne pises na jednoj od strane postavljaca iste upravo zbog podgrugljivih komentara, otvaranje trece teme koja ce sluziti samo za tvoje odgovore je potpuno neumesno kao i sam naziv teme, da ne pominjem i navalu spama i chata na istoj.

Nije problem da ti se otvori tema, ali pod drugim nazivom tipa Ziloti - odgovor ili kako vec, uz to da ako se ista pretvori opet u opstu sprdacinu i prozivanja ide automatski pod kljuc.

Nema ođe automatskih ključova. Nije ovo Menhetn projekt!
Ajd da rezimiramo. Zilotin na priliku mož ti vređa ženu jerbo ne nosi maramu ko njegova što nosi, jelte. Ako si na priliku vernik SPC, ima da ti kaže da si nekrst i to je u redu. Al ti njemu da kažeš da ih ima osam i po, to jelte nije u redu jerbo utiče na cenu vikendica.

Мало обавештење са угашене теме:

U Bibliji je ono što je B Nai B Rith odredio da bude. Ne postoji duhovno samoubistvo, jer su svi po prirodi večni. Naravno da znam ono što tvrdiš da ne znam. Neću čitati nikakve oce. Kao što vidiš i dalje me nagovaraš na prizemne religije. Postoje redovi koji su 5000 godina stariji od najstarijih latinskih plemena; veze ti nemaš sa istorijom. Bog nije ni Hrist ni Lucifer. Hrist je čovek rođen iz ljudske utrobe, a Lucifer pobunjenik protiv Velikog Arhitekte. Šta trabunjaš života ti? I što se izjašnjavaš u moje ime kad sam punoletan i ne želim da budem to što govoriš?
Још ниси открио тајну јер ниси у великом степену посвећења. Ваш велики ''архитекта'' је Луцифер или сам сотона, то и када будеш научио има да негитраш, вас уче да манипулишете и скривате своје намере. Ко хоће нека сазна о погубности демонског култа који пропагираш, нека чује из анализе Алана Вата, он је илуминате разобличио најбоље. Браћо и сестре бежите од просветљених ''илумината'' реч је о гностицима који шурују са демонима, призивајући их на својим спиритистичким сеансама. После тог ''каналисања'' дешава се духовна катастрофа(''просветљење'') која може да резултира тоталним силаском са ума и трајном запоседношћу демоном, они га зову ''ентитетом''. Такви после главе у Лазу, углавном до краја живота.Ако неко има подстанаре и свестан их је после несретних спиритистичких сеанси, нека дође у Истинску Цркву да се ослободи тих демона.Један од корисника(антонијус) је већ излечен од демона кога је ''зарадио'' приликом свог окултистичког практиковања кабале. Наша СИПЦ поседује милошћу Господњом благодат Његову, која те демоне изгони. Ко има тај проблем слободно нека се јави, то је велика мука за коју на сву срећу постоји лек(литургија) и Лекар Христос.

Молим модератора ЛБарабру да не закључава целе теме због појединих који се свађају, није тема крива због њих. Тако си закључала лепе теме на којима се још могло писати уместо да си обрисала неке постове, упозорила или казнила оне који се свађају. Пример је например закључавање теме "Девојке и православље" која има леп наслов и дуго се на њој писало да би ЛБарбара је закључала само зато што су се двојица једно вече свађали на једној страни. И сад ја не могу да пишем на тој теми а хтео сам. Треба ли сад да отварам тему са истим или сличним насловом, па да ми после нечије свађе ЛБарабара опет закључа тему уместо да опомене оне који се свађају. Иначе, веома је строга и не допушта никакву слободну дискусију. Па јел ЛБарбара хоће да сви мислимо исто? Па хајде да се сви сложимо у свему и онда нема потребе да дискутујемо него нека ЛБарбара закључа цео овај подфорум. Тужно.

Vlado..ta lepa tema o kojoj pričaš ima ovakav uvodni post..

"Да ли девојке у србији имало размишљају о пристојности,вери,верности и врлинама које треба да имају? Да ли осим крпица,секса,разних облика блуда и оргијања, остане мало времена да се посвете духовном уздизању? У овој земљи са поремећеним вредностима стварно је тешко бити пристојна девојка"

1)Devojke u Srbiji?

Šta to znači..da su naše devojke najgore na svetu..ako je to tebi u redu,meni nije..

2)Да ли осим крпица,секса,разних облика блуда и оргијања, остане мало времена да се посвете духовном уздизању?

Znači,naše devojke nemaju ni malo pameti..jel?..ako se ti slažeš,ja se ne slažem da se uopšte
o tome razgovara na taj način..

3)У овој земљи са поремећеним вредностима..????

Zar treba nešto da dodam kao opravdanje za svoj postupak..ako ti misliš da živiš u takvoj
zemlji ja ne mislim da uopšte sme da se raspravlja o tome na ovakav provokativan način..

Na kraju da dodam..JA stroga...???Hvala na komplimentu..:)

Молим модератора ЛБарабру да не закључава целе теме због појединих који се свађају, није тема крива због њих. Тако си закључала лепе теме на којима се још могло писати уместо да си обрисала неке постове, упозорила или казнила оне који се свађају. Пример је например закључавање теме "Девојке и православље" која има леп наслов и дуго се на њој писало да би ЛБарбара је закључала само зато што су се двојица једно вече свађали на једној страни. И сад ја не могу да пишем на тој теми а хтео сам. Треба ли сад да отварам тему са истим или сличним насловом, па да ми после нечије свађе ЛБарабара опет закључа тему уместо да опомене оне који се свађају. Иначе, веома је строга и не допушта никакву слободну дискусију. Па јел ЛБарбара хоће да сви мислимо исто? Па хајде да се сви сложимо у свему и онда нема потребе да дискутујемо него нека ЛБарбара закључа цео овај подфорум. Тужно.

jbte, a ja joj prigovarala da je....previse popustljiva :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back