OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li bi mogao da pojasnis malo takvu tvrdnju?
Sta god da radis lose.....uvek ubijas po jedan deo sebe (samoubistvo na rate).....a to se kasnije manifestuje u vidu raznih dogadjaja koji ti se vracaju na isti nacin (ako ne i gore) ili bolesti (secer, rak....).....a zar nije najveci greh, ubiti sebe ?! i gde posle covek ide, kod Boga ili sotone....znaci koga je odlucio svo vreme samoubijanja (dok svo vreme radi lose) da slusa? Boga ili sotonu? Pre bih rekao ovo drugo.......znaci, ko ga je ubijao svo to vreme? sotona....ko je nenormalno patio svo to vreme? covek koji je to radio.....kome je to radio? samom sebi......zar to nije samoubistvo? naravno da jeste......zar to nije odgovor na njegova 2 pitanja ?!

Poslednja izmena:
Čitao sam sad ovu raspravu između mite i zameta, i drago mi je što su se Js sad totalno predstavili onakvim kakvima jesu. Nije mi drago što su takvi, ali mi je drago što su pokazali svoje pravo lice. Eto, to je pokazatelj da čovek može poznavati Sveto pismo uzduž i popreko, ali ako Hristos nije u njegovom srcu - džaba.
Uzgred, sad će da naprave mučenike od sebe - zaključana im tema na krstarici, pa to je jasan znak da su se svi urotili protiv "Jehovinog naroda".:neutral:

Čitao sam sad ovu raspravu između mite i zameta, i drago mi je što su se Js sad totalno predstavili onakvim kakvima jesu. Nije mi drago što su takvi, ali mi je drago što su pokazali svoje pravo lice. Eto, to je pokazatelj da čovek može poznavati Sveto pismo uzduž i popreko, ali ako Hristos nije u njegovom srcu - džaba.
Uzgred, sad će da naprave mučenike od sebe - zaključana im tema na krstarici, pa to je jasan znak da su se svi urotili protiv "Jehovinog naroda".:neutral:

Tema koju sam zaključala ima skoro 25.000 pregleda i skoro 4.000 odgovora. Otključavala sam je više puta - što nisam bila u obavezi da činim.
JS, kao i sve druge verske organizacije, uvek imaju opciju otvaranja tzv."zatvorene" teme, tj. teme na kojoj će samo oni, između sebe, diskutovati.
Prema tome, nema nikakvog argumenta da JS sebe proglase mučenicima.

Tema koju sam zaključala ima skoro 25.000 pregleda i skoro 4.000 odgovora. Otključavala sam je više puta - što nisam bila u obavezi da činim.
JS, kao i sve druge verske organizacije, uvek imaju opciju otvaranja tzv."zatvorene" teme, tj. teme na kojoj će samo oni, između sebe, diskutovati.
Prema tome, nema nikakvog argumenta da JS sebe proglase mučenicima.

Nema argumenta, ali to je njihov manir.

Za korisnicu mali.adadjo - odgovor na pitanje koje je postavila na jednoj temi:

sve što smatraš uvredljivim, pretećim, nedoličnim, a što ti je neko poslao putem privatne poruke, ili napisao u profilu, prijavljuješ Administraciji - isto kao što bi prijavila nečiji komentar na forumu.

Prijava se prosleđuje Administraciji, gde o njenoj (ne)opravdanosti odlučuju moderatori, supermoderatori i administratori.
Kazna zavisi od težine prekršaja i regulisana je Pravilnikom Krstarice.

Evo pitanja koje mi je sada ushlo u glavu , kako je Marija bila devica ako je bila udata za Josifa , ne mislim na znak u horoskopu nego na znate shta ?

А рођење Исуса Христа било је овако: кад је Марија, мати Његова, била испрошена за Јосифа, а још док се нису били састали, нађе се да је она трудна од Духа Светог.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9179907&postcount=272
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9180090&postcount=273
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9180094&postcount=274

Зашто ХУЛИТЕ на Богородицу, на Мајку Божију?

Bogorodica_Odigitrija,_13_vek.jpg

Богородица Одигитрија, 13.век

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back