- Poruka
- 29.534
pegaz sto ne svratis u CLUB RELIGION 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tu sam ja - redovno vas nadgledam![]()

eh sto ste takvi sunjate se svratite slobodno![]()

pozdrav i laku noc i ovde![]()
Laku noc Jerohinac 
Baš ti i nije neka fora.Kao svratite vi ali ja neću biti kod kuće.Laku noć besmrtna.

Govorim o bibliji, tamo izgleda da je satana pas koji samo laje a ne grize, za razliku od bogaAko je od 1914 Satana zbacen na podrucje zemlje i vise ne ma dogovora... i ako se zna da je besan jer zna da mu skledi unistenje.. tj da mu je malo vremena ostalo... i da zeli da sto vise ljudi odvede u smrt... i da na tome i radi...
sam zakljuci koliko je to ljudi ...
i koliko je neduznih zrtava samo od prvog sv rata... i kroz ceo 20 ti vek![]()
pa to je taj jedan SotonaGovorim o bibliji, tamo izgleda da je satana pas koji samo laje a ne grize, za razliku od boga![]()
odgovorila sam ti 
Pa ako je tako bezazlen sto ga ceo svet mrzi?pa to je taj jedan Sotonaodgovorila sam ti
![]()
Ubio je onoliko njih, koliko su i sami izvrsili samoubistvo (u bilo kom smislu).....Broj je tacan i precizan, da ne moze precizniji biti.....I nije samo pas koji ujeda, jer su ta ubistva najsvirepija i najsurovija....... pa me zanima koliko je ljudi ubio satana.
Nizam znao da je svirepije ubiti sebe od ubistva deteta...Ubio je onoliko njih, koliko su i sami izvrsili samoubistvo (u bilo kom smislu).....Broj je tacan i precizan, da ne moze precizniji biti.....I nije samo pas koji ujeda, jer su ta ubistva najsvirepija i najsurovija
Pravda: kada su obe strane zadovoljene (ostecena i ona koja je ostetila).Brate "Elektricni Izvrsitelju" prvo treba da definises sta podrazumevas pod pojmom "pravde" i "ljubavi" da bi smo mogli da baratamo istim pojmovima. Ovako, dijalog moze da postane "razgovor gluvih telefona"![]()