OTVORENI DIJALOG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu sam ja - redovno vas nadgledam ;)

eyel.gif
kao i ti i ja se šunjam tu i tamo.
Pozdrav tebi.
felix.gif

Ako je od 1914 Satana zbacen na podrucje zemlje i vise ne ma dogovora... i ako se zna da je besan jer zna da mu skledi unistenje.. tj da mu je malo vremena ostalo... i da zeli da sto vise ljudi odvede u smrt... i da na tome i radi...

sam zakljuci koliko je to ljudi ...

i koliko je neduznih zrtava samo od prvog sv rata... i kroz ceo 20 ti vek :)

Ako je od 1914 Satana zbacen na podrucje zemlje i vise ne ma dogovora... i ako se zna da je besan jer zna da mu skledi unistenje.. tj da mu je malo vremena ostalo... i da zeli da sto vise ljudi odvede u smrt... i da na tome i radi...

sam zakljuci koliko je to ljudi ...

i koliko je neduznih zrtava samo od prvog sv rata... i kroz ceo 20 ti vek :)
Govorim o bibliji, tamo izgleda da je satana pas koji samo laje a ne grize, za razliku od boga;)

Brate "Elektricni Izvrsitelju" prvo treba da definises sta podrazumevas pod pojmom "pravde" i "ljubavi" da bi smo mogli da baratamo istim pojmovima. Ovako, dijalog moze da postane "razgovor gluvih telefona" ;)

Brate "Elektricni Izvrsitelju" prvo treba da definises sta podrazumevas pod pojmom "pravde" i "ljubavi" da bi smo mogli da baratamo istim pojmovima. Ovako, dijalog moze da postane "razgovor gluvih telefona" ;)
Pravda: kada su obe strane zadovoljene (ostecena i ona koja je ostetila).
Ne vidim kako je pravedno da se mala deca i zene ubiju. Kako su ostetili boga, time sto su druge vere:dontunderstand:

Za ljubav mi ne pada bas nikakva definicija na pamet osim toga da je ljubav kada se posvetimo necemu svim svojim bicem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back