- Poruka
- 627
znaci nije ruzno da goksi spamuje neprozvan a ruzan je moj odgovor da je on intelektualno sisanche pa je zasluzio brisanje u celosti a njegovo samo delimichno...
da li to znachi po tebi da je anarhista kompliment odnosno konstatacija mene, a mator uvreda koliko se ja razumem u lektorisanje?
da li to znachi po tebi da je anarhista kompliment odnosno konstatacija mene, a mator uvreda koliko se ja razumem u lektorisanje?
pitam te zbog toga sto je on jedini korisnik krstarice od kada sam ovde koga sam stavio na ignore josh davno jer je stalno radio ovo isto shto sad radi ponovo i bez ikakvih sankcija kako onda tako i danas... jel' si ti prijatelj sa njim? ono pijete kafu, pricate filozofski o forumu i tako to, druzite se privatno, a?
), ali ne dozvoljavam da ovde seciraš svaki moj postupak i tumačiš ga kao neko moje zlodelo.

To su ćorava posla. Šta te briga što drugi pričaju, ti pričaj svoju priču. Pričaj postom i kritikuj post, a ne ličnosti. Ne zaboravi da si od mene dobio reputaciju za mnoge postove.