- Poruka
- 29.534
Znas, ti volis da podstaknes kavgu pa onda gledas sa strane i dolivas ule na vatru,![]()
e sale samo si jos ti falio

od sutra ste na ignoru .... recite sta imate jos ...
eh izvini boky
al ionako ce i sale jos malo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas, ti volis da podstaknes kavgu pa onda gledas sa strane i dolivas ule na vatru,![]()

al ionako ce i sale jos malo 
i ti si nedokazana ... ja ti lepo kazem PROVERI
JEHOVINI SVEDOCI SU ZVANICNA RELIGIJA U GRSKOJ I ITALIJI

pa vidis da se vrstisvi vi oko mene
okanite me se malo
![]()

svi mi oko tebe jedne...pa se zapitaj šta ne valja u toj rečenici...ja sam naučila kada da se zaustavim,a ti?![]()
O kada bi ti jos znala sta znaci zvanicna religija?![]()
vas probem a ne moj
svi mi oko tebe jedne...pa se zapitaj šta ne valja u toj rečenici...ja sam naučila kada da se zaustavim,a ti?![]()

vas probem a ne moj![]()
nije takoAj boki kazi jesu li ili nisu, ja koliko znam u svetu postoji smao nekoliko zvanicno priznatih religija, a sve ostalo su sekte.
ne znaci da ako nemko nije zvanicna rel da je sekta 

a sad STOP

Od mene još samo pitanje za Immortal..jesi li sad zadovoljna?
Nemoj da misliš da nama nije jasno šta radiš i koliko izazivaš i sama..pa se povučeš kad
naslutiš opasnost..za sad to igranje po žici prolazi ali ne može doveka da bude tako..
i mi imamo živce..nismo roboti..

e sale samo si jos ti falio
od sutra ste na ignoru .... recite sta imate jos ...
eh izvini bokyal ionako ce i sale jos malo
![]()
, pa dobro onda kako hoces, samo ja moram da kazem ono sto kapiram , a kapiram da si provocirala, a kada ti neko napise neku rec. ti se zalis odmah, tako si i meni zatvorila temu sa ikonama svojim spamovima, ali na srecu ona i dalje traje
a sad STOP
nije takone znaci da ako nemko nije zvanicna rel da je sekta
a i sta je bitno kak oje neko registrovan bitno je pred Bogom koja je religija ispravna![]()

Tako je.Aj boki kazi jesu li ili nisu, ja koliko znam u svetu postoji smao nekoliko zvanicno priznatih religija, a sve ostalo su sekte.

Tako je.
ali interesantno je sto je pomenula Grcku , gde pravoslavno stanovnistvo cini ubedljivu vecinu,i Italiju gde je ubedljiva vecina katolickog stanovnistva,![]()

E jesi dosadna, niste jedina registrovanma sekta.
E to cemo tek videti sta ce sa nama biti posle smrti
A sve nas ceka isto 2m pod zemljom. Sad ko se plasi da ga izedu crvi i gamizu svuda po njemu, prolaze kroz oci, usi i nos- njegov problem.![]()

Ne znam, a mrzi me da butam po netu i trazim podatke za Grcku i Italiju.
A da mozda i u Albaniji nisu registrovani kao zvanicna religija![]()

E, a zamisli da se probudis u kovcegu ? nedao Bog![]()

E, a zamisli da se probudis u kovcegu ? nedao Bog![]()