Kakav je vaš odnos prema pojmu ,,otvoreni brak"? Pod pojmom otvoreni brak podrazumeva se da se supružnici mogu viđati sa drugim ljudima i sa njima stupati u ljubavne odnose iako su u bračnom odnosu. Kakvo je vaše mišljenje o svemu ovome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li on za vas?pa povodom teme "otvoreni brakovi"
kao ucesnik jednog , imao bi saopstiti da je ona,kako kaze presrecna samnom,dok misljenje njenog supruznika,tj muža ne znam,niti iskreno mene ni moj mikropenis nije briga
hvala![]()
ako verujes- nisam ga ni pitaoZna li on za vas?
Pa valjda si pitao tu ženu koja se viđa sa tobom. Čisto da vidiš da li je ta tvoja partnerka lažljivica ili ne.ako verujes- nisam ga ni pitao
a racunam da mu je reklaPa valjda si pitao tu ženu koja se viđa sa tobom. Čisto da vidiš da li je ta tvoja partnerka lažljivica ili ne.
Pa ja nešto ne verujem da mu je rekla. Ali to sada ne možemo saznati, možemo samo nagađati.a racunam da mu je rekla
pa u braku nema tajni
Vremenom će ova tema doći i ovde ma dnevnom redu kao i na Zapadu. Bolje na vreme otvoriti diskusiju o tome nego sačekati nespreman da ova tačka dođe ovde na dnevnom redu.Šta je babi milo - to joj se i snilo![]()
A misliš da već nije?Vremenom će ova tema doći i ovde ma dnevnom redu kao i na Zapadu. Bolje na vreme otvoriti diskusiju o tome nego sačekati nespreman da ova tačka dođe ovde na dnevnom redu.
Verujem da postoje ali ja nisam čuo zaista ni za jedan slučaj.A misliš da već nije?
Ima i kod nas ljudi u otvorenim brakovima. Neki zato što su se ohladili a imaju interes da budu zajedno, pa tolerišu to, a nekima je i uzbudljivo.
Pa samo na ovom forumu koji nije velika statistika, pa ima ljudi koji su otvoreno pisali o tome.Verujem da postoje ali ja nisam čuo zaista ni za jedan slučaj.
Kakav je to osećaj da znaš da neka osoba do koje ti je stalo leže sa nekom drugom osobom? I ti deliš tu osobu sa još nekom? Da ne govorimo o polno prenosivim bolestima.Ako se pod otvorenim brakom podrazumeva da nema laganja, uzevši u obzir koliko ima švaleracija, to je u svakom slučaju korektniji i kvalitetniji odnos.
A mogu da nađu i zajedničke partnere.
Kakav je to osećaj da znaš da neka osoba do koje ti je stalo leže sa nekom drugom osobom? I ti deliš tu osobu sa još nekom? Da ne govorimo o polno prenosivim bolestima.
Ovo ti je pogresna pretpostavkaneka osoba do koje ti je stalo
Ne mogu da razumem. A pogotovu ne mogu da razumem ljude koji se ne plaše polno prenosivih bolesti. Odakle ka da znam sa kime moja partnerka leže, možda on ima joßlš nekoliko partnerki koje imaju po nekoliko partnera... Hipotetički pričam i već mi se gadi iskreno.Ti to ne možeš da razumeš jer nemaš to. Džaba pitaš. Ljudi se razlikuju.
Odnos je 1:1 ostalo je izdrkavanje,bolje da se lazu a ne varaju to se zove posten odnosAko se pod otvorenim brakom podrazumeva da nema laganja, uzevši u obzir koliko ima švaleracija, to je u svakom slučaju korektniji i kvalitetniji odnos.
A mogu da nađu i zajedničke partnere.
pa ako izmedju bracnih partnera nema vise nista(zive zajedno iz nekog svog razloga) onda sve okKakav je vaš odnos prema pojmu ,,otvoreni brak"? Pod pojmom otvoreni brak podrazumeva se da se supružnici mogu viđati sa drugim ljudima i sa njima stupati u ljubavne odnose iako su u bračnom odnosu. Kakvo je vaše mišljenje o svemu ovome?