Rising star
Primećen član
- Poruka
- 509
Da li bi ste bili u otvorenoj vezi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da... Ne krijete ništa.... Možete da se vidjate sa kim hoćete... Imate odnose....Šta to znači? Dozvoljeno švrljanje da partnerka zna o tome ja o njoj , ona o meni?
Vecina mojih veza su u pocetku bile otvorene, pa su se polako zatvarale, ne secam se kako i zastou.Da li bi ste bili u otvorenoj vezi?![]()
Moze threesome?Da... Ne krijete ništa.... Možete da se vidjate sa kim hoćete... Imate odnose....
u čemu je razlika u poredjenju sa "prijatelji sa prednostima" (friends with benefits)Da li bi ste bili u otvorenoj vezi?![]()
Možda ljubav, grlite se, ljubite se.. i nemate nikakve obaveze jedan prema drugom već isto onako ako sretnete nekog pa i njega uvučete u vaš odnos...u čemu je razlika u poredjenju sa "prijatelji sa prednostima" (friends with benefits)
može ljubav i medju prijateljima, ne vidim razlikeMožda ljubav, grlite se, ljubite se.. i nemate nikakve obaveze jedan prema drugom već isto onako ako sretnete nekog pa i njega uvučete u vaš odnos...![]()
Može al ovo je malo strastvenije u smislu da je više hotmože ljubav i medju prijateljima, ne vidim razlike
to si ti umislio.Može al ovo je malo strastvenije u smislu da je više hot
Ako nastane ljubav komplikovanije je pričati o drugimaMožda ljubav, grlite se, ljubite se.. i nemate nikakve obaveze jedan prema drugom već isto onako ako sretnete nekog pa i njega uvučete u vaš odnos...![]()
Ma da se zna!Glasam Za otvorenu vezu. Svakako bi mnogi manje-više nešto sa strane kad se ukaže prilika i naravno da se ne zna![]()
Ma da se zna!
Ne, više volim zatvorene vezeDa li bi ste bili u otvorenoj vezi?![]()
Jok. Samo zatvorene. Ako samo baci oko na drugu ženu, to oko mu ne trebaDa li bi ste bili u otvorenoj vezi?![]()
Ne, više volim zatvorene veze![]()
muža nisam..šta ce mi..Ček Nina...upeca li ti muža? Bila neka takva tema pre par godina![]()
Najbolje bi bilo da bude obostrano otvorenaVecina muskaraca je za otvorenu vezu,naravno,otvorenu za Njega ali ne i za Nju
Pretpostavljam sve sa kondomom?Najbolje bi bilo da bude obostrano otvorena![]()