Otvorena sudnica

Mislite li da bi takav tip tv emisija doprineo pravnoj edukaciji sirokih narodnih masa, da ima perspektivu doprineti se rod i komsiluk ne vucara po maratonskim procesima ... mislim da bi bili interesantniji od Farmi, Velike Brace, ali nisam sigurna da li bi bili popularniji ....

Питаш, а онда сама инсиситраш на једном одговору:
ima edukativan karakter !

Добро.

Кажеш да нисам добро разумела о каквим се емисијама ради... Могуће.:confused:
vec Hellen nakuckah da ovo nije klasican vec ubrzan proces, ti nisi videla dati tip emisije cim Dz. S. spominjes i krivicu .
Gledala sam cesto date emisije u inostranstvu,
sudski procesi pred kamerama, fantasticni procesi sa naucnofantasticnim krajevima ...
....

Да није ''Досије икс'' у питању? :think:

Кривицу спомињем из простог разлога што се обично у суђењима јавља неки окривљени, и доказује се његова кривица за неко дело...Али добро, ја нисам никад гледала та научнофантастична суђења... Гледаћу ''Звездане стазе'' поново....

Питаш, а онда сама инсиситраш на једном одговору:

iznosim svoj stav ;)

Кажеш да нисам добро разумела о каквим се емисијама ради... Могуће.:confused:
Да није ''Досије икс'' у питању? :think:

Кривицу спомињем из простог разлога што се обично у суђењима јавља неки окривљени, и доказује се његова кривица за неко дело...Али добро, ја нисам никад гледала та научнофантастична суђења... Гледаћу ''Звездане стазе'' поново....

ebga Hellen, nisam reziser... spomenula si krivicne procese sa ubistvom ;)

nadam se da ce se i na nasoj kablovskoj prikazati taj tip emisije, ja ne znam kako drugacije pokazati :confused:

steta sto ne kucne neki nas svaba dijasporac ... Beclije bi bile idealne ...

Poslednja izmena:
Gledala sam cesto date emisije u inostranstvu,
sudski procesi pred kamerama, fantasticni procesi sa naucnofantasticnim krajevima ...

Mislite li da bi takav tip tv emisija doprineo pravnoj edukaciji sirokih narodnih masa, da ima perspektivu doprineti se rod i komsiluk ne vucara po maratonskim procesima ... mislim da bi bili interesantniji od Farmi, Velike Brace, ali nisam sigurna da li bi bili popularniji ....

Te emisije su glupost, sigurno ne doprinose nikakvoj edukaciji, kao ni razni otpad tipa Farma, Veliki Brat itd.

Nebitno. Ostaje i dalje njesra, pa ti okreni i obrni kako god zelis. Na TV-u imas jako malo edukativnog materijala, i sve ga je manje. Batali se TV-a, uzmi neku knjigu i citaj.

ne personalizuj temu, ja tv slabo gledam , uglavnom zone relity, ID, po neku seriju ...

sve je manje edukativnog materijala, zar ne mislis da je otvoren proces za nijansu edukativniji od Farme ???

Razlika ti je isto objasnjena. Isto tako da ni jedno ni drugo nema veze sa edukacijom (to samo povrsnim i glupim osobama moze da predstavlja edukaciju).

i opet ja najgora od sve dece :besna:

mislim da se osredjene porike poput: odricanje od nasledjenog dela i poklon ulozen u isto su dve pravno razlicite kategorije

imovina unesena u brak je licna imovina ... u braku postoji razlika izmedju stecene i dobivene imovine ... kao i poklona ...

na to sam mislila, zato sto mi se cini da ljudi zaista ne znaju te osnovne stvari ...

Poslednja izmena:

Back