OTVORENA HITNA POMOC ZA ZIVOTINJE U BEOGRADU...

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
http://www.danas.rs/danasrs/srbija/beograd/otvorena_hitna_pomoc_za_zivotinje.39.html?news_id=232382

nemoj samo da neko kaze da ovo nije politicka tema....
ovo je skandal neverovatnih razmera....ovo je prst u oko unutrasnjosti...sramota...vecina domova zdravlja u unutrasnjosti nije u stanju da organizuje hitnu sluzbu koja je dostojna coveka za brigu o ljudima...a neko se setio hitne sluzbe za zivotinje...bem te drzavo...

Šta ti je bre Pajo?

Šta ti smeta što je neko uvideo način da zaradi i iskoristi poslovnu priliku koja se ukazala?

ja pokusavam da pricam o prioritetima u srbiji...
da su vlasnici kucnih ljubimaca iz svog dzepa pravili i organizovali hitnu sluzbu za zivotinje ne bih imao nista protiv...

Pa piše da se služba naplaćuje za vlasnike. A pošto je infrastruktura već tu, ne vidim razlog zašto se služba ne bi proširila i na životinje koje nemaju vlasnike.

Nedostatak zdravstvene nege za mnoge ljude u Srbiji je stravičan problem, ali on treba da se gleda odvojeno od ovoga.

Nije to ništa.U novom Sadu se pravi centar za pse lutalice.Boksovi za pse će imati podno centralno grejanje uključeno na toplanu u Novom Sadu.Katastrofa.Pojedini ljudi se smrzavaju preko zime pošto nemaju da plate za grejanje.

znaci...kolektivno ludilo...
koliko kostase u BG onaj azil za pse u rakovici /il gde bi/ bese li ono 57 miliona..??
sunce ti...dal je budzet crne trave toliki..??

pogresno si shvatio...nije mi namera da ovde prozivam veterinare u opste...
meni je neshvatljiva drskost da se otvara hitna sluzba za zivotinje--dok ni priblizno ne funkcionise zadovoljavajuce hitna sluzba za ljude u srbiji...

Objasnoio sam ti.

Uveli ljudi treću smenu i od tog napravili pompeznu vest.
Ništa strašno.

Hitna služba za ljude je sasvim druga priča i slažem se da je zdravstvo u kjurcu.

Back