Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 29.847
Dakle nemaš dokaze, nagađaš i naravno to ide u krajnost. Tvoje fantaziranje.Kakav dokaz o necemu iz '80-tih hoces? Link za to? Jeste SFRJ po pricama jugonostalgicara bila super i napredna dzrava ali tad nije postojao inteMet, nema linkova na novinske vesti iz tog doba, samo nasa secanja. Uzgred, njega sam gledao kao igraca i kad je igrao za Borac.
Dokazi za moju pricu su da je taj covek lezao na robiji manje od godinu dana, nije lezao zbog voznje u pijanom stanju jer se za to nije lezalo ni tad ni sad. Lezao je zato sto je nekog ubio, na pesackom prelazu i pod uticajem alkohola. Zanimljivo je da je i tad ta informacija u srpskim medijima pokusana da se zataska, vest o tome su prvo plasirali mediji iz Zagreba.
Kad neko pogine u saobracajnom udesu, to nije NEZGODA, pogotovo ako vozac nije postovao saobracajne propise. Ja ne sedam u automobil kada popijem jer imam nameru da ostanem cist i pred zakonom i pred bogom ( da ubijem nekoga ne znam kako bih top preziveo), ti ocito to odobravas jer smatras to NEZGODOM i tu je razlika izmedju tebe i mene.
Da, udario je pešaka, ali ne znamo ništa više. Služio je kaznu i odslužio. Sve preko toga su tvoje konstrukcije iz mržnje. Da ima pravih dokaza da je bio pijan itd tvoja armija romulanaca bi ih svakako iskopala, ali nema ničega. Doviđenja prijatno.