Kosarkasi Partizana biju po Beogradu

Kakav dokaz o necemu iz '80-tih hoces? Link za to? Jeste SFRJ po pricama jugonostalgicara bila super i napredna dzrava ali tad nije postojao inteMet, nema linkova na novinske vesti iz tog doba, samo nasa secanja. Uzgred, njega sam gledao kao igraca i kad je igrao za Borac.

Dokazi za moju pricu su da je taj covek lezao na robiji manje od godinu dana, nije lezao zbog voznje u pijanom stanju jer se za to nije lezalo ni tad ni sad. Lezao je zato sto je nekog ubio, na pesackom prelazu i pod uticajem alkohola. Zanimljivo je da je i tad ta informacija u srpskim medijima pokusana da se zataska, vest o tome su prvo plasirali mediji iz Zagreba.

Kad neko pogine u saobracajnom udesu, to nije NEZGODA, pogotovo ako vozac nije postovao saobracajne propise. Ja ne sedam u automobil kada popijem jer imam nameru da ostanem cist i pred zakonom i pred bogom ( da ubijem nekoga ne znam kako bih top preziveo), ti ocito to odobravas jer smatras to NEZGODOM i tu je razlika izmedju tebe i mene.
Dakle nemaš dokaze, nagađaš i naravno to ide u krajnost. Tvoje fantaziranje.

Da, udario je pešaka, ali ne znamo ništa više. Služio je kaznu i odslužio. Sve preko toga su tvoje konstrukcije iz mržnje. Da ima pravih dokaza da je bio pijan itd tvoja armija romulanaca bi ih svakako iskopala, ali nema ničega. Doviđenja prijatno.

Zamislite, našao sam tekst NY Timesa iz 1994, da ima i toga na netu, kako čudno da se priča ne poklapa sa pričom ostrašćenog romulanca koji Željka mrzi iz dna duše.

Udario je pijanog pešaka koji je prelazio neosvetljen put.

1000006361.jpg

Udarac flasom je jedna stvar a udarac rukom druga, te je ocito da nikada u zivotu nisi ucestvovao u tuci. Udarac flasom je ucinjen da se grogirani protivnik dokosuri a jos ga tako patosiranog dodatno udara flasom da ga overi, to pokazuje nameru. Mozda se tako radi u Juznom Sudanu ili predgradjima Detroita ali se u Beogradu nekada u ruci koristila pesnica protiv pesnice, nije se flasom u glavu udarao vec nokautiran protivnik a pogotovo "overovao" kada padne na pod.

No druga (losija) vremena, drugi (losiji i necivilizovaniji) klub.
Bukvalno pričaš kao neko ko ne krije da mu partizan nije omiljeni klub. U Beogradu su se koristile pesnice kada je tuča fer, a ne kada se pravi sačekuša u 5 ujutru ispred kluba

Bukvalno pričaš kao neko ko ne krije da mu partizan nije omiljeni klub. U Beogradu su se koristile pesnice kada je tuča fer, a ne kada se pravi sačekuša u 5 ujutru ispred kluba
Ko kaze da je sacekusa? Lazljiva grobarska uprava? A koliko se sa snimka vidi momci koji su navodno pravili sacekusu u rukama nemaju nista sem svojih djolica eventualno, juznosudanac jedini ima flasu bez obzira na razlog.

U moje vreme, u navijace grobara su u BGD odlazila samo deca vojnih lica naseljenih iz pi.z.dinaca SFRJ, to im je bila kucna obaveza. Navijaci Crvene Zvezde su bili svi ostali kojima JNA, J.Broz i "bratstvo i jedinstvo" nisu bili ideja vodilja kroz zivot. Kad smo igrali fudbal na casovima fizickog u osnovnoj skoli tamo na kraju '70-tih podela je isla tako da zvezdasi idu na jednu stranu a grobari zajedno sa dinamovcima (da bilo je i takvih jer je u Zemunu bilo Hrvata sto starosedeoca a i dece vojnih lica na sluzbi u RVO i PVO), hajdukovcima (bilo je vojnih Dalmosa koji su navijali za njih) i navijacem zelje (Izet kome je cale bio vojno lice a poreklom negde iz BiH). Znaci, pravi tim sa jedne strane i "bratstvo i jedinstvo" sa druge strane, i gle, tako je bilo i u tadasnjoj SFRJ u svim sferama.

Ko kaze da je sacekusa? Lazljiva grobarska uprava? A koliko se sa snimka vidi momci koji su navodno pravili sacekusu u rukama nemaju nista sem svojih djolica eventualno, juznosudanac jedini ima flasu bez obzira na razlog.

U moje vreme, u navijace grobara su u BGD odlazila samo deca vojnih lica naseljenih iz pi.z.dinaca SFRJ, to im je bila kucna obaveza. Navijaci Crvene Zvezde su bili svi ostali kojima JNA, J.Broz i "bratstvo i jedinstvo" nisu bili ideja vodilja kroz zivot. Kad smo igrali fudbal na casovima fizickog u osnovnoj skoli tamo na kraju '70-tih podela je isla tako da zvezdasi idu na jednu stranu a grobari zajedno sa dinamovcima (da bilo je i takvih jer je u Zemunu bilo Hrvata sto starosedeoca a i dece vojnih lica na sluzbi u RVO i PVO), hajdukovcima (bilo je vojnih Dalmosa koji su navijali za njih) i navijacem zelje (Izet kome je cale bio vojno lice a poreklom negde iz BiH). Znaci, pravi tim sa jedne strane i "bratstvo i jedinstvo" sa druge strane, i gle, tako je bilo i u tadasnjoj SFRJ u svim sferama.
Vratio se romulanac i pravi se lud na debunk njegovih laži o Obradoviću, tako tipično...

Dobro

"Posekli su me po licu! Nisam provocirao, navijač sam Partizana": Oglasio se muškarac kome je Džons razbio flašu o glavu​

https://direktno.rs/sport/kosarka/607017/tuca-kosarka-partizan-karlik-dzons-izneo-detalje-tuce.html
"Drug i ja smo bukvalno poslednji izašli iz kluba, gde su nas nekolicina njih čekali, i bez ikakve prethodne provokacije napali su nas flašama koje su već držali u rukama kada smo mi iz kluba izašli, pri čemu me je jedan od njih udario pesnicom u levu stranu lica, a zatim drugi koji mi je prišao sa leđa posekao preko oka i nosa nožem, jer je rana koju imam na licu nastala oštrim metalnim predmetom, i to se desilo neposredno pre nego što me je momak u žutoj majici udario flašom u glavu, takoreći, flašu je razbio o moju glavu."

- Smatram da napad koji sam pretrpeo nije ničim izazvan, niti isprovociran mojim ponašanjem, kao ni ponašanjem bilo koga iz mog društva, niti na nekakvoj rasnoj osnovi, niti na nekoj navijačkoj, i sam sam, štaviše, navijač Partizana, već da se isti dogodio iz razloga čiste bahatosti i obesti lica koja su me napala, na krajnje surov i beščastan način.

J. K. je vojni invalid, a otežano mu je zdravstveno stanje i zbog toga što je godinama dijabetičar, pa mu rane teško zarastaju, te će imati velike zdravstvene posledice.

John Candy Reaction GIF

Back