Skydancer
Elita
- Poruka
 - 23.426

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Sarajevu uskoro plato Himze Četvrtine ...
A Husin i Hasin sokak?

Misteriozna zena ova picole
Ja sad necu moci da spavam ako mi ne kazes
ili mi reci ili mi daj repku![]()
Nije do mene vec do servera.![]()

Misliš rezultat (u pm) "dobrih" političkih aktivnosti?da, ovo je tema za politiku, jer pokazuje posledice dobrih politickih aktivnosti.
odgovori na temu, ili se ukloni sa iste
Kad si vec postavio ovaj spot, da te pitam, da li muzika mora da bude sto ruznija da bi bila sto vise "urbana" , "in" ili kako vec...?

neka, neka..Ne dam!

Sami izrazi urbano i in su danas sinonimi za najveci sabanizam i prostakluk...
A sta je ruzno to je vec stvar estetskih i muzickih kriterijuma, kao i licnog ukusa..
Kvalitetna muzika obicno nije na prvo slusanje, ne puca na prvu loptu. A ko hoce suprotno od toga, uvek moze da slusa Branku Sovrlic. Ili EKV....![]()
neka, neka..
a ja bih bas volela da mi neko kaze ko je taj neko od koga cu ja da odem da trazim repku![]()
Izgleda da se svojski trudis da dobijes titulu glavnog spamera ovde...![]()

neka, neka..
a ja bih bas volela da mi neko kaze ko je taj neko od koga cu ja da odem da trazim repku![]()

drugari, prekinite sa tim komparacijama, ja sam jedan jedini jedinstveni naterasi
ou yea

Sami izrazi urbano i in su danas sinonimi za najveci sabanizam i prostakluk...
A sta je ruzno to je vec stvar estetskih i muzickih kriterijuma, kao i licnog ukusa..
Kvalitetna muzika obicno nije na prvo slusanje, ne puca na prvu loptu. A ko hoce suprotno od toga, uvek moze da slusa Branku Sovrlic. Ili EKV....![]()
Relax
Hocu repku - za trudDacu ti i ja....repku...
Samo bi morala mnogo vise da se potrudis i da me impresioniras....![]()
heh..Ti nisi cuo da se ja nikad ne trudim - nema potrebe, jer ljudi odmah vide ko je ovde dobar covek i ko vredi...
Niko ne spori da je bio vrstan muzičar.
Smatram da je logičnije da se neka muzička manifestacija nazove po njemu nego što mu se daju trgovi.
1) Bold. - slazem se.
2) Hoces da kazes da "Za Elizu" ili "What a wonderful world" nije kvalitetna muzika jer je dopadljiva "na prvi pogled"?
Ja cu da ti dam repku. Sutra.
Ovo pod 2....
Sve je opet stvar individualnog ukusa. Ili neukusa...
A te dve pesme uopste nisu dopadljive na prvi pogled. To sto ih je svako cuo milion puta i sto su na neki nacin evergrini covecanstva to je vec druga stvar....
Smatram da je logičnije da se neka muzička manifestacija nazove po njemu nego što mu se daju trgovi.
Meni se cini da se ti trudis da popijes ban i na tom klon nalogu.![]()

To bi imalo smisla ..Ovako sve lici na `48.

U ovome sto si rekla vec ima neke logike, ali briga me i da dobijem vecni ban, nije mi forum ceo zivot za razliku od nekih ovde....![]()