Otvaranje Youtube kanala

• Začetnik teme Začetnik teme senan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Otvorio sam pre neki dan kanal,pa bih voleo misljenje iskusnih da li je to dobro uredjeno.
Voleo bih i kada bi me neko zapratio,mnogo bi mi znacilo kao pocetniku.
I poneki lajkic,ako moze ....:)
https://www.youtube.com/channel/UCRbTbR7AQq-4iZ8aqhtsvQQ/videos
Dobro si uradio, ali nemoj nikada da deliš svoje video snimke na druge platforme. Prvo to je protiv YouTube pravila šadov banovaće ti video snimke. Drugo, navući ćeš više hejtera nego fanova, treće najbolje je da prirodno i organski razvijaš svoj YouTube kanal, a to znači da samop praviš video snimke i da čekaš preglede i subskrajbere.

Veruj mi imao mnogo iskustva sa YouTube, ako nešto želiš da znaš o YouTube slobodno me pitaj.

Znaci ovo je lose?

Ја, лично, ове производе не бих гледао. Навикао сам на квалитетније. Не знам за остале.

Смета ми и музика. Ево гледам ову трамвајску турнеју, иде нека гласна, агресивна музика, уопште не доприноси духу града. Волео бих да видим и линију трамваја, значи да ставиш мапу и на неки начин назначиш где се налазиш. Вероватно ти треба и неки широкоугаони објектив да боље ухватиш ствари. И гимбал...

Drago mi je da cujem tako iskrena misljenja,a ne ono u stilu tapsanja po ramenu,a misli ti nesto lose.
Pa da,moram malo vise truda i opreme da ulozim,mada evo poneki video se polako zahuktava jer mislim da ih je algoritam bacio u preporuke..

Back