Otvaranje tema o kojima nemas nista pojma

Postavljam prvo link svoje teme u kojem se mogu naći neki odgovori pomalo vezani za temu, ali ne za istu stvar.
http://forum.krstarica.com/showthread.php/703791-Opasnost-kreiranja-primitivizma

Što se teme tiče konkretan odgovor je radoznalost, diletantizam..
Bolje je možda da ne napišu ništa nego da bace kenj od posta koji ništa ne govori to je gore i to sam obrado u temi na linku u kojoj se nalazi skromna konverzacija što se može povezati sa odogovorom na ovu temu.

Nije forum kompletno beskoristan, ali u većem procentu jeste. Šta je tu je.
Potrebno je shvatanje. Shvatanje bi bilo da je forum javna stvar kojoj može pristupiti svako, kapitalizam uzima danak forumu je bitna popularnost i ruke su širom otvorene svakome, što znači da se u startu gubi kvalitet.
Shvatamo i to da će time razlike u rangu, hijerarhiji, kvalitetu osoba forumaša biti veoma istaknute, i to je tako, sve smo shvatili, mirna Bosna, uzmi ili ostavi...

A moje lično osjećanje je da i nekolicina ljudi koji se trude ovde da učestvuju konstruktivno, daju vrijednost koliko toliko i da vrijedi ponekad da se svrati ovde, barem meni jer nisam baš okružen ljudima sa kojima bih mogao raspravljati o sl. tematici, dok mi to internet omogućava.

Neko kritikova internet prethodno, pa tako može i život da se kritikuje, a po tom prijekom sudu prestanak je rješenje, to nije tačno naravno. Neko reče skoro "nije fejsbuk napravljen za budale nego da se vidi ko je budala".

Poslednja izmena:

Back