Далибор Дадо Аризановић
Početnik
- Poruka
- 11
Pozdrav svima,pratim dugo ovaj forum,i evo i ja konacno da nesto pitam
.
Dugo se bavim kupoprodajom polovne robe,vec 10-ak godina,u mom gradicu otkupljujem bukvalno sve.E sad,razmisljam da zakupim lokal blizu centra,u kome bih prodavao,kao i otkupljivao robu,naravno,vecinom bi bilo to sve na “crno”, pa sam hteo da pitam za neke savete,i iskustva,ako ih neko ima.Gledao sam i sifre delatnosti.
Obuhvata: - trgovinu na malo raznovrsnom robom među kojom ne preovlađuju hrana, pića i duvan - delatnost robnih kuća koje se bave opštom prodajom raznovrsnih proizvoda, uključujući odeću, nameštaj, kućne aparate, metalnu robu, kozmetiku, nakit, igračke, sportsku opremu i dr END ….U sustini,mislim da bi mi bolje islo kada bih imao radnju za to,nego da mi dolaze “razni” na kapiju u svako doba.Da ne pisem mnogo,hteo bih da se pokrene neka prica na ovu temu i to je to,izvinjavam se ako nesto nisam naglasio ili pojasnio,pisacemo,nadam se jos,pa cemo pokriti sve.Pozdrav

Dugo se bavim kupoprodajom polovne robe,vec 10-ak godina,u mom gradicu otkupljujem bukvalno sve.E sad,razmisljam da zakupim lokal blizu centra,u kome bih prodavao,kao i otkupljivao robu,naravno,vecinom bi bilo to sve na “crno”, pa sam hteo da pitam za neke savete,i iskustva,ako ih neko ima.Gledao sam i sifre delatnosti.
OSTALA TRGOVINA NA MALO U NESPECIJALIZOVANIM PRODAVNICAMA
Šifra delatnosti: 471900 | Pogledajte sve firme iz ove delatnosti »Obuhvata: - trgovinu na malo raznovrsnom robom među kojom ne preovlađuju hrana, pića i duvan - delatnost robnih kuća koje se bave opštom prodajom raznovrsnih proizvoda, uključujući odeću, nameštaj, kućne aparate, metalnu robu, kozmetiku, nakit, igračke, sportsku opremu i dr END ….U sustini,mislim da bi mi bolje islo kada bih imao radnju za to,nego da mi dolaze “razni” na kapiju u svako doba.Da ne pisem mnogo,hteo bih da se pokrene neka prica na ovu temu i to je to,izvinjavam se ako nesto nisam naglasio ili pojasnio,pisacemo,nadam se jos,pa cemo pokriti sve.Pozdrav