privatnik 83
Početnik
- Poruka
- 6
Pisao sam vec na ovu temu ali sam morao da je otvorim kao novu da dobijem sto vise odgovora elem ja sam godinama u trgovini nekada sam imao tri radnje sa gardarobom pa dve sad jednu.A razmisljam i nju da zatvorim i otvorim zdravu hranu...zasto...zato sto sam nekada imao pazare 50 000 dinara dnevno po radnji a sad u jednoj krcatij robom jedva doguram do 10 000 i to ako je dobar dan a tucem nulu bar jednom nedeljno,,,i zamislio mali privrednik ovako...porodicni posao samo ljudi kojima verujem i koji ne mogu da me kradu... vala prodavacica mi mi je preko glave,nasao dobru lokaciju samo jos nikako da nabodem prazan lokal tu,mada ima izgleda da se u skorije vreme oslobodi jedan,cak se malo i raspitivao kod dobavljaca.Pa mi trebaju samo informacije iz prve ruke ljudi koji drze ili su drzali radnje sa zdravom hranom..Koliki su pazari u proseku dnevno u radnjama zdrave hrane,koliki su pazari potrebni opet dnevo da se pokriju mesecni troskovi kolike su marze ako ja na primer prodajem pistace za 1300 din kilo kolika je tu zarada(to jest a gde sam tu ja),koliko je para potrebno da se ulozi u robu na samom startu o kojoj kolicini se radi pretvoreno u novce... cega treba uzeti dosta(najvise se trazi) a cega manje(solidno ide),a cega najmanje da stoji samo kao ukras