HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
...невезано за тему...сам наслов ми је био асоцијација за нешто друго. Шта мени није јасно? Није ми јасно како у некој вези будеш тако близак са неким...тако све иде подмазано, опуштено и онда...после неког, чак можда и малог времена раздвојености...опет ЈАЗ, ОТУЂЕЊЕ...а ништа се лоше није десило...само је прошло време...и онда опет много труда, разумевања, неговања...да опет будете тако присни...
pa budesh, provodish vreme sa tom osobom, "zivite", a onda dodjesh u situaciju gde se vracash sebi samom, kada te osobe nema pored tebe i "zivish" ili "prezivljavash"... i nakon izvesnog vremena ta osoba je opet tu ali nishta nije kao pre, (meni prilichno poznato stanje) samo shto ja nisam imala vishe snage a pre svega volje, da radim na otklanjanju nastalog jaza i otudjenja koje sam prihvatila kao neshto dobro, jer sam u stvari u tom medjuvremenu shvatila da sam se u nekadasnjem zajednichkom zivotu bila od sebe otudjila, shto je svakako loshija varijanta od "otudjiti se od nekog drugog"...:-|