Otrovala se zbog ljubomore?!

Ја за 30 година нисам попио толико бруфена колико је она за један дан. И то због љубоморе?! Има(ла је) 15 година...уместо да је уживала у свом детињству и са друштвом на мору, она пати због љубави ... :roll:

Заиста страшно....

Новинари би требало да живе и да пусте друге да умру или барем да почивају у миру а не да од туђе несреће праве новинарске сензације !

posteno..i vecito nesto jedu govna sto se toga tice, ko zna..mozda je to trac.. ne zna se uopste..
osim toga, kazem videla sam tog lika i on se zezamo sa drustvom.. :confused:

tesko da su je ubili brufeni, zene ih gutaju kao bombone kada pocnu menstrualni bolovi
bio je tu i alkohola
doduse, sada kada je mrtva nije vise ni vazno.... a omladina kao omladina, nastavice sa glupostima kako god

Bilo je tu još nečega osim brufena i alkohola...Prosto mi je nezamislivo da par brufena i alkohol mogu dovesti do smrti....Kako sam čula narkomani piju sedative sa alkoholom i žive.

Kako god...na zalost prerano je otisla...
Najskrenije saucesce porodici...mislim da nema goreg nego kad roditelji sahrane dete,a jos je ruznije i tuznije kada se prezvakava sta se desilo...Posebno su odvratni glupi i bolesni naslovi po novinama...
Neka joj je laka crna zemlja...

Poslednja izmena:
Ko zna sta je ona sve jos gutala... Nema teorije da se overila sa 4 brufena
verovatno je imala jos nekih problema u organizmu, bez obzira na godine, ali verovatno ce uraditi obdukciju, pa ce znati
Ma ostace samo na tome. Videces. 4 brufena i kraj price.
Pa mozda onda njeni roditelji za 10-20 godina potegnu pricu o tome kako to nije ispravno odradjeno i potegnu, prigovore, zalbe, tuzbe...

ma niko nikad nije umro od 4 brufena... po toj logici 80% moje generacije trebalo bi da je umrlo...
ili je uzela jos nesto (ne mislim samo na alkohol), ili je imala jos neki zdravstveni problem... ako je imala izliv krvi na mozak vrlo je moguce da je imala aneurizmu za koju nisu znali
u svakom sl trebalo bi izvrsiti obdukciju

Ja ne verujem mnogo u tu pricu.Mislim da su je plasirali isti ti nastavnici koji nisu pazili na njih,da skinu teret sa sebe.Ja ne kazem da su oni svi losi,taman posla,ali i ja sam isla na ekskurzije.Secam se,kad smo bili na Palicu,oni su,svi do jednog,otisli u restoran da jedu i tamo proveli ceo dan,dok smo mi bili na vasaru!Sami samcijati.Jedan decak je pao sa mostica u blato i morali smo da kupujemo stvari da se obuce.Isto tako neko je mogao da padne u jezero!

Drugarica od te devojcice je rekla da se ona danima nije kupala zbog glavobolje,ali da je niko nije shvatao ozbiljno!!!A i lekar iz kampa je rekao da su posumljali na epilepticni napad.Glava moze da boli dan-dva,ali sve duze nije u redu.Trebali su da je odvedu kod lekara.

@$Q pa nju je i bolela glava 1 dan, tj. popodne... a moj drug je u 21 godini imao glavobolju, pao na ulici i umro u urgentnom, ispostavilo se da je imao aneurizmu
a sto se nastavnika tice, pa ne moze niko da pretresa deci stvari kao policajac, zamisli sta bi roditelji rekli

@$Q pa nju je i bolela glava 1 dan, tj. popodne... a moj drug je u 21 godini imao glavobolju, pao na ulici i umro u urgentnom, ispostavilo se da je imao aneurizmu
a sto se nastavnika tice, pa ne moze niko da pretresa deci stvari kao policajac, zamisli sta bi roditelji rekli

Ne,ja ti kazem sta sam citala,to je izjavila njena drugarica-da se nije kupala danima zbog glavobolje i da je oni nisu shvatali ozbiljno.Sad,ako ona laze o takvoj stvari,njoj na cast...

Ne mislim da ih pretresaju,taman posla,ali cinjenica je da nisu reagovali.

Zao mi je zbog tvog druga :(

ah sad vidim cetvrtak i petak... pa na to mogu samo da kazem da ako ona nije rekla nastavnicima da joj nije dobro tj. da je boli glava, ne vidim kako su oni to mogli da znaju
sto se mog druga tice, hvala na saucescu, mada davno je to bilo... takav je zivot, s**e cisto

ta devojka je iz mog grada..ja sam cula pricu da je ona isto tako popila tablete,ali je kasnije pila alkohol.. i onda uvece kad je zaspala imala je izliv na mozgu, i odatle dalje..
e sad..ne mora da znaci da je ona htela da se ubije, mozda je samo htela da joj bude bolje..nikad se ne zna,..a tog lika smo videle pre nego vece u gradu, a on se zeza sa drustvom, smeje i slicno.. :neutral:

Sve je receno.

ma niko nikad nije umro od 4 brufena... po toj logici 80% moje generacije trebalo bi da je umrlo...
ili je uzela jos nesto (ne mislim samo na alkohol), ili je imala jos neki zdravstveni problem... ako je imala izliv krvi na mozak vrlo je moguce da je imala aneurizmu za koju nisu znali
u svakom sl trebalo bi izvrsiti obdukciju

To i izaziva bolove u glavi. Mozda je imala i migrenu, a smuljala brufen, alkoholi i nesto trece. Sada je i onako nebitno. Sta god da utvrde nece je dici iz mrtvih. :sad2:

sinoc sam saznala od drugarice da je ona pre toga uzilmala par dzointa.. i sad ae, povezi sve to.. znači glvaobolja, 4 brufena (neka sredina,ali čisto sumnjam da su u pitanju samo 4), alkohol i džoint..

dakle, moguce je..sta ne..?! :neutral::confused:

jesi li ti nekad poduvala dzojus? on u sebi sadrzi THC sto nikako nemoze da te ubije.... Isti se nalazi u Absinthu ( pice ) a ranije se konzumirao sa opijumom kako bi povecao dejstvo! Ako je imala aneurizmu to onda nije moguce dobiti tako sto ces se naduvati ili napiti, jer po toj logici 30% mladih bi umrlo svaki vikend.... Ako je to razlog zasto je devojka umrla onda je to krivica lekara i profesora koji se nisu obazirali ba to sto nju danima boli glava...

jesi li ti nekad poduvala dzojus? on u sebi sadrzi THC sto nikako nemoze da te ubije.... Isti se nalazi u Absinthu ( pice ) a ranije se konzumirao sa opijumom kako bi povecao dejstvo! Ako je imala aneurizmu to onda nije moguce dobiti tako sto ces se naduvati ili napiti, jer po toj logici 30% mladih bi umrlo svaki vikend.... Ako je to razlog zasto je devojka umrla onda je to krivica lekara i profesora koji se nisu obazirali ba to sto nju danima boli glava...

to je samo moja pretpostavka
a aneurizma se ne dobija, sa njom se radja

ta devojka je iz mog grada..ja sam cula pricu da je ona isto tako popila tablete,ali je kasnije pila alkohol.. i onda uvece kad je zaspala imala je izliv na mozgu, i odatle dalje..
e sad..ne mora da znaci da je ona htela da se ubije, mozda je samo htela da joj bude bolje..nikad se ne zna,..a tog lika smo videle pre nego vece u gradu, a on se zeza sa drustvom, smeje i slicno.. :neutral:

Treba streljati stoku! :ok:

Back