Otrovala se zbog ljubomore?!

u pravu si..:D de se ubila od 4 brufena..nije to tako bilo.. bar ja tako msm..:confused:

Naravno da nije tako bilo, samo ovaj klipan ne ume da čita, a ja ne pišem na kineskom. Sada ću da ponovim, crveno, podvučeno: Od 4 ipobrufena u najgorem slučaju može da ti bude muka. A pošto su danas klinke manje-više navučene na brfen jer ga maltene svaka pije i kad treba i kad ne treba, sumnjam da bi dotičnoj bilo išta od ta 4 komada.

još da napomenem, ako iko zna da novinari seru ko golubovi, onda sam to ja. svojevremeno sam pročitao u novinama da sam uhapšen, :hahaha: komendija....

Naravno da nije tako bilo, samo ovaj klipan ne ume da čita, a ja ne pišem na kineskom. Sada ću da ponovim, crveno, podvučeno: Od 4 ipobrufena u najgorem slučaju može da ti bude muka. A pošto su danas klinke manje-više navučene na brfen jer ga maltene svaka pije i kad treba i kad ne treba, sumnjam da bi dotičnoj bilo išta od ta 4 komada.

još da napomenem, ako iko zna da novinari seru ko golubovi, onda sam to ja. svojevremeno sam pročitao u novinama da sam uhapšen, :hahaha: komendija....

kao prvo ja nisam musko vec zensko..
osim toga, rekla sam da nije mogla da se ubije od 4 brufena.. osim toga svega.. devojka je imala problema sa mozgom, ii imala je izliv na mozgu.. el jasno sad!?!?!

kao prvo ja nisam musko vec zensko..
osim toga, rekla sam da nije mogla da se ubije od 4 brufena.. osim toga svega.. devojka je imala problema sa mozgom, ii imala je izliv na mozgu.. el jasno sad!?!?!

da li i ti imaš nekih problema sa hormonima ili je samo pms pa bi da se prepucavaš, čisto onako. Da sam hrišćanin, sad bih se prekrstio.

naravno da to deluje kao sasvim moguća opcija, moždani udar ume sasvim lep da ubije čoveka. odjeni brat mog druga iz srednje je upravo tako umro. Deluje mi realno i opcija da se usmrtila prekomernom dozom nekih tableta, ali ne brufena.
Zapravo, kad malo bolje razmislim, na našem tržištu su lekovi kojima stvarno možeš da se toliko predoziraš jako retki i nedostupni: metadon, barbiturati, klozapin, trodon, i sl.

Ja to sve skeptično neću isključiti kao opcije, i sačekaću neki zvaničan stav lekara sa autopsije.

Bilo kako bilo, nevezano za ovaj slučaj, toliko sam se naledao suicidne omladine koja nije ni osetila šta znači živeti, a već im je muka od svega (samo ne znam čega to sve) da me ništa ne čudi. Zadnjih godinu dana sam bar dva puta pročitao da se neka klinka baci s mosta u mutnu reku Dunav i to redovno iz nekih banalnih i krajnje tupavih razloga. I još bar par slučajeva da se neko naguta diazepama pa završi na ispiranju. Luda omladina....

Čak ni čelnici Jagodinske opštine, niti ljudi koji su bili odgovorni za nju ne znaju tačnu priču.
Činjenice su:
* pre godinu-dve je imala napade histerije;
* lečila se od aneurizme, čudno je to što tu informaciju nisu objavili;
* dečko, s kojim je bila, je raskinuo dva dana pred more;
* devojka, s kojom je u tom trenutku bio u vezi taj dečko je išla sa preminulom na more;
* od 4 brufena + alkohola ne može da se umre;
* nije duvala, niti koristila bilo koje droge.

Problem je u tome, što se ništa "ne zna". Niko ne saopštava tačan uzrok smrti. Prvi ljudi Opštine su svesni da obdukcija ne traje tri meseca, mislim da će u narednih nekoliko dana da objave tačan uzrok, mada nisam siguran koliko će u njemu biti istine. S druge strane, razumem i to. Ne moraju svi da znaju, od čega, ali me izuzetno zanima zbog koga/čega je ubila sebe.

Priče o "paklu" i zagrobnom životu su nepotrebne.
Osuđujem vaše iole grube reči.

Moram da napomenem da ne odobravam njen nepromišljen potez, ali to ne znači da treba da je psujemo.

Čak ni čelnici Jagodinske opštine, niti ljudi koji su bili odgovorni za nju ne znaju tačnu priču.
Činjenice su:
* pre godinu-dve je imala napade histerije;
* lečila se od aneurizme, čudno je to što tu informaciju nisu objavili;
* dečko, s kojim je bila, je raskinuo dva dana pred more;
* devojka, s kojom je u tom trenutku bio u vezi taj dečko je išla sa preminulom na more;
* od 4 brufena + alkohola ne može da se umre;
* nije duvala, niti koristila bilo koje droge.

Problem je u tome, što se ništa "ne zna". Niko ne saopštava tačan uzrok smrti. Prvi ljudi Opštine su svesni da obdukcija ne traje tri meseca, mislim da će u narednih nekoliko dana da objave tačan uzrok, mada nisam siguran koliko će u njemu biti istine. S druge strane, razumem i to. Ne moraju svi da znaju, od čega, ali me izuzetno zanima zbog koga/čega je ubila sebe.

Priče o "paklu" i zagrobnom životu su nepotrebne.
Osuđujem vaše iole grube reči.

Moram da napomenem da ne odobravam njen nepromišljen potez, ali to ne znači da treba da je psujemo.

Toksikološke analize traju i do nekoliko nedelja.

Amin.
Mislim, užasno je da neko tako mlad umre ali od 4 brufena može samo da je zaboli stomak. Čak i da je koknula litar alkohola pride, opet bi teško otputovala u večna lovišta.

Ajde što novinari štrumpaju svašta al što im ljudi veruju.....:dash:

Amin.
Mislim, užasno je da neko tako mlad umre ali od 4 brufena može samo da je zaboli stomak. Čak i da je koknula litar alkohola pride, opet bi teško otputovala u večna lovišta.

Ajde što novinari štrumpaju svašta al što im ljudi veruju.....:dash:

uh, da samo znaš....... znaće se to za koju nedelju, a živo me zanima, pošto je generalno veoma teško ubiti se bilo kojim dostupnim lekovima :think:

Čista glupost. Naravno da je moguće.

Ne kažem ja da je nemoguće, nego da je teško i neefikasno. Letalne doze su obično veće od onoga što neko može da ima kod sebe, ili izazivaju mučninu.

Generalan stav je da ljudi koji popiju velike količine lekova, zapravo ne žele da se ubiju. Prvo, uglavnom ne popiju dovoljnu količinu, ili ostave kutiju tako da neko primeti, i tako dalje. Recimo, popularni bensedinčići su zajebani. Klinke često vole da se njih nagutaju kad hoće da se ubiju. A onda provedu dva dana u slatkim snovima, jer benzodiazepami imaju zasićenje dejstva. Predoziravanje medikamentima je uglavnom vapaj za pomoć a ne pokušaj samoubistva.

Za primer, ćaletov komšija je svojevremeno popio ne-znam-koliko lekova za visok pritisak i zalio to sa flašom rakije. I nije mu uspelo, naravno..... Čak je imao i povišen pritisak kad mu je lekar izmerio, onako opruženom po patosu.

Ko zaista želi da se ubije, teško da će odabrati lekove, pored toliko efikasnijih načina. Voz, vešanje, pištolj, otrov, da ne nabrajam dalje.... odvratno je.

Ne kažem ja da je nemoguće, nego da je teško i neefikasno. Letalne doze su obično veće od onoga što neko može da ima kod sebe, ili izazivaju mučninu.

Generalan stav je da ljudi koji popiju velike količine lekova, zapravo ne žele da se ubiju. Prvo, uglavnom ne popiju dovoljnu količinu, ili ostave kutiju tako da neko primeti, i tako dalje. Recimo, popularni bensedinčići su zajebani. Klinke često vole da se njih nagutaju kad hoće da se ubiju. A onda provedu dva dana u slatkim snovima, jer benzodiazepami imaju zasićenje dejstva. Predoziravanje medikamentima je uglavnom vapaj za pomoć a ne pokušaj samoubistva.

Za primer, ćaletov komšija je svojevremeno popio ne-znam-koliko lekova za visok pritisak i zalio to sa flašom rakije. I nije mu uspelo, naravno..... Čak je imao i povišen pritisak kad mu je lekar izmerio, onako opruženom po patosu.

Ko zaista želi da se ubije, teško da će odabrati lekove, pored toliko efikasnijih načina. Voz, vešanje, pištolj, otrov, da ne nabrajam dalje.... odvratno je.

nerviras me..! -.-"

sad sam htela da napišem da je to malo, bože me oprosti......samo 4 tablete brufena.. .mora da je tu bilo još nečega...

sigurno je i on u šoku..

E i ja sam pomislila isto... nemoguc je smrtni ishod od Brufena (4 komada).
A i sam razlog ako je to bio razlog mi ne ide u glavu, da to sebi uradi zbog jednog decka.
Znaci i pila je, a mozda je jos nesto popila.
Sad je glupo nagadjati sta se u stvari dogodilo.
Zaista tuga. Zao mi je deteta. :(

Au, tek sad sam procitala... aneurizma...

Poslednja izmena:
E i ja sam pomislila isto... nemoguc je smrtni ishod od Brufena (4 komada).
A i sam razlog ako je to bio razlog mi ne ide u glavu, da to sebi uradi zbog jednog decka.
Znaci i pila je, a mozda je jos nesto popila.
Sad je glupo nagadjati sta se u stvari dogodilo.
Zaista tuga. Zao mi je deteta. :(

Au, tek sad sam procitala... aneurizma...

izliv krvi u mozak? moguće.... ali i dalje baš:dontunderstand:šta se tu tačno dogodilo. Može komotno biti izliv krvi potpomognut malo većom količinom lekova. Ako je aneurizma, tu je ništa nije moglo spasiti a brufen je samo ubrzao pucanje arterije...:(.

izliv krvi u mozak? moguće.... ali i dalje baš:dontunderstand:šta se tu tačno dogodilo. Može komotno biti izliv krvi potpomognut malo većom količinom lekova. Ako je aneurizma, tu je ništa nije moglo spasiti a brufen je samo ubrzao pucanje arterije...:(.

Koliko se sećam, brufen može ubrzati izliv krvi. To je beše jedna od nus-pojava ovog leka. Znam da me je doktor upozorio da ga ne pijem kad imam migrenu. E sad, verujem da bi devojčica, dotični lek morala da konzumira poprilično dugo, i da ima problema sa krvnim sudovima pa da dođe do pucanja. Od 4 brufena uzeta prvi put u životu, teško.:think:

Koliko se sećam, brufen može ubrzati izliv krvi. To je beše jedna od nus-pojava ovog leka. Znam da me je doktor upozorio da ga ne pijem kad imam migrenu. E sad, verujem da bi devojčica, dotični lek morala da konzumira poprilično dugo, i da ima problema sa krvnim sudovima pa da dođe do pucanja. Od 4 brufena uzeta prvi put u životu, teško.:think:

pa pomenuo je neko da ga je pila često jer je imala glavobolju. i naravno da ne bi morala. Dosta da je imala jaku glavobolju i sručila dozu od 2000mg. Kao okidač na pištolju, pogotovo ako je glavolja bila izazvana pritiskom u krvnom sudu.

Eto, mislim da će tako nekako i glasiti lekarski izveštaj: samoubistvo iz nehata. verovatno ga je popila samo zbog glavobolje, ali se desilo šta se desilo, nesrećnim sledom događaja. a loše raspoloženje i bes zbog bivšeg su samo podstakli priče.

ujedno i opomena ostatku ženskog sveta da brufen nije lek za sve i da ga ne piju u svim prilikama kad nešto zaboli.....:confused:

Back