stoperka
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dare_987:Meni nije jasno zasto toliko napadate Stoperku i Gocu... Ako ne slusate tu vrstu muzike, jednostavno zaobidjite temu.![]()
![]()
![]()
Goca je super pevacica, ima dobre pesme, ali se folira vise nego sto je potrebno.
A sto se tice muzike, tebi je kvalitetno to sto slusas, a meni su kvalitetnije Gocine pesme nego pesme svih metal bendova zajedno. Toliko o tome.....
PS. Sajt je super :wink:
poslusao si svaki metal bend? :shock: :shock: :shock:dare_987:Meni nije jasno zasto toliko napadate Stoperku i Gocu... Ako ne slusate tu vrstu muzike, jednostavno zaobidjite temu.![]()
![]()
![]()
Goca je super pevacica, ima dobre pesme, ali se folira vise nego sto je potrebno.
A sto se tice muzike, tebi je kvalitetno to sto slusas, a meni su kvalitetnije Gocine pesme nego pesme svih metal bendova zajedno. Toliko o tome.....
PS. Sajt je super :wink:
E, moraces malo bolje da se potrudis 8) 8)Moon Child:poslusao si svaki metal bend? :shock: :shock: :shock:
kako ti je uspelo covece, na koju foru, mislim hocu i ja tako... :wink:
Naravno. Ako cemo da sagledamo sve skupa, mislim da je najkvalitetnija klasicna muzika.Moon Child:kvalitet nije pitanje ukusa. nikako.
VisionOfDisorder:mnogo cimanja oko bezvezne goce.
VisionOfDisorder:stoperka:Pa nema nijedan klasican porok. Cak ne pije ni gazirano.
Sto? Jel to mozda lose?
Mislim da su retke osobe koje se mogu POHVALITI takvim nacinom zivota....
Jedini porok joj je kupovina cipela...ako se to uopste moze nazvati porokom.
More... eno je na slicu u scandal-u oleshena od viskija.
Blentav pogled, mala chasha crvene kristalne technosti sa ledom unutra.
Mislim, sve je to ok... ali koji crni besporochni zivot. Svashta.