"Otrov u caj"/fan sajt

Meni nije jasno zasto toliko napadate Stoperku i Gocu... Ako ne slusate tu vrstu muzike, jednostavno zaobidjite temu. :roll: :roll: :roll:
Goca je super pevacica, ima dobre pesme, ali se folira vise nego sto je potrebno.
A sto se tice muzike, tebi je kvalitetno to sto slusas, a meni su kvalitetnije Gocine pesme nego pesme svih metal bendova zajedno. Toliko o tome.....

PS. Sajt je super :wink:

dare_987:
Meni nije jasno zasto toliko napadate Stoperku i Gocu... Ako ne slusate tu vrstu muzike, jednostavno zaobidjite temu. :roll: :roll: :roll:
Goca je super pevacica, ima dobre pesme, ali se folira vise nego sto je potrebno.
A sto se tice muzike, tebi je kvalitetno to sto slusas, a meni su kvalitetnije Gocine pesme nego pesme svih metal bendova zajedno. Toliko o tome.....

luzeri..

dare_987:

poslusao si svaki metal bend? :shock: :shock: :shock:
kako ti je uspelo covece, na koju foru, mislim hocu i ja tako... :wink:

Moon Child:
poslusao si svaki metal bend? :shock: :shock: :shock:
kako ti je uspelo covece, na koju foru, mislim hocu i ja tako... :wink:
E, moraces malo bolje da se potrudis 8) 8)

Mislim, u redu je da ti se ne svidja neki muzicki pravac, ali mi je malo glupo kad neko kaze za muziku koju slusa da je najkvalitetnija. Zato sam ja to napisao.

Od Goce mi se ovo novo nista ne svidja.Obicno djubre.Od starog mi se svidja Zagrli,Cujem da za mene pitas i Cutanje me ubilo.Ona ima ok glas,prosecan,ali ipak ne moze sa Ivaninim da se poredi.Ivana 10 puta ima bolji i kvalitetniji glas.A i muzika Negativa je bolja.Pitam se kakav bi njihov duet bio,kad im je muzika totalno razlicita.Goca malo i na narodnu vuce... :D A Ivana ipak rokerka.

p.s. Stoperka nemoj da se ljutis.Ja sam izlozila moje misljenje,ne mora da znaci da je tako i da sam samo ja u pravu.

VisionOfDisorder:
stoperka:
Pa nema nijedan klasican porok. Cak ne pije ni gazirano.
Sto? Jel to mozda lose?
Mislim da su retke osobe koje se mogu POHVALITI takvim nacinom zivota....
Jedini porok joj je kupovina cipela...ako se to uopste moze nazvati porokom.

More... eno je na slicu u scandal-u oleshena od viskija.
Blentav pogled, mala chasha crvene kristalne technosti sa ledom unutra.
Mislim, sve je to ok... ali koji crni besporochni zivot. Svashta.

Ma bre to je sigurno kabeza, mada sumnjam to je gazirano, bilo bi to isuviše poročno.
P.S. Stoperka je jedina pesma koja mi se svidja, ostale koje sam tu i tamo čula (nikad nisam slušala neki njen album) su čista patetika, a mala Goca je malo utripovala da je velika zvezda. Unapred se izvinjavam fanovima, al' pitali ste :arrow: slušajte :lol:

Ima mozda dve pesme koje mi se svidjaju sa novog albuma ,ali u sustini mislim da se prodala u tehno-folk fazon...barem ide u tom smeru...muzika joj je dobra...Meni se najvise svidja album "Peta strana sveta"...njega sam baaas slusao...

Ma ne ljutim se, zasto bih se ljutila?!
Svako ima pravo na svoje misljenje ;)

A ja bih rekla:
"Cutim ne govorim,
ako progovorim,
nece ni Dunav da
da me opere...
Ne govorim,
sta da odgovorim
stovi uopste
primate stopere :)"

pozz