stoperka
Zainteresovan član
- Poruka
- 102
Komentari novog CD-a Goce Trzan "Otrov u caj"?
Da li ste culi nove pesme, i ako jeste kako vam se svidjaju?
Da li ste culi nove pesme, i ako jeste kako vam se svidjaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xaxaxa mogla je da stavi Mishomor u cajVisionOfDisorder:Tako se zove? Otrov u chaj?
O Boze.
Stoorbak:xaxaxa mogla je da stavi Mishomor u cajVisionOfDisorder:Tako se zove? Otrov u chaj?
O Boze.P
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LoLLLLLLL hahahahahahhahaha ... boli me stomak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (((:Yeeha:dajte ljudi, ima tu neke simbolike![]()
O(trov u)CHAJ![]()
:shock: :shock: :shock: ...ako ti tako kazesh...stoperka:Pa ima simbolike, naravno, kao i u svakom Gocinom albumu. Samo sto to nije O(trov u)CHAJ, vec nesto sasvim suprotno.
Poznato je da se otrovi pakuju u male bocice, Goca jeste mala, a "otrovna", jezicava i slatka u isto vreme, pa kad se to sve zajedno zapakuje, dobije se "Otrov u chaj".
Samo, ne bojte se, doza definitivno nije smrtonosna!
GOCA TRZAN RULES!!!!!!!!!!
Juuu,meni je Goca mnogooo antipatična!Stalno pravi neke face i sva je nekako...stoperka:Pa ima simbolike, naravno, kao i u svakom Gocinom albumu. Samo sto to nije O(trov u)CHAJ, vec nesto sasvim suprotno.
Poznato je da se otrovi pakuju u male bocice, Goca jeste mala, a "otrovna", jezicava i slatka u isto vreme, pa kad se to sve zajedno zapakuje, dobije se "Otrov u chaj".
Samo, ne bojte se, doza definitivno nije smrtonosna!
GOCA TRZAN RULES!!!!!!!!!!
pumma:Mmmmmmm, čaj.A od čega je????
stoperka:Ja sam negde od nekog cula ovu recenicu i mnogo mi se dopala:"Goca moze da peva i telefonski imenik, ja bih je slusao!"
No coment na ovo, a vi?
PS:Bilo bi extra kad abi se Goca i Ivana ponovo udruzile i snimile neki duet!
Moon Child:tap sam obozavala sa 8,9 godina...
kakvi dubiozni textovi,pa to je strasno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()