"Otrov u caj"/fan sajt

Yeeha:
dajte ljudi, ima tu neke simbolike :arrow:
O(trov u)CHAJ :twisted:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LoLLLLLLL hahahahahahhahaha ... boli me stomak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (((:

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Pa ima simbolike, naravno, kao i u svakom Gocinom albumu. Samo sto to nije O(trov u)CHAJ, vec nesto sasvim suprotno.
Poznato je da se otrovi pakuju u male bocice, Goca jeste mala, a "otrovna", jezicava i slatka u isto vreme, pa kad se to sve zajedno zapakuje, dobije se "Otrov u chaj".
Samo, ne bojte se, doza definitivno nije smrtonosna!
GOCA TRZAN RULES!!!!!!!!!!

Pa bilo bi glupo kada bi se svima sve svidjalo, onda ne bi imalo smisla praviti nesto novo i bolje.
Doduse meni su na bovom Gocinom CD-u sve pesme odlicne i kvalitetne pre svega, a to je najvaznije. Tekstovi su izvanredni, a poznato je da Goca uvek vodi racuna o tekstovima i ne peva svasta.......
Evo jedan odlican teksta sa novog CD-a od pesme "Kad pred ocima se smraci":

KAD PRED OČIMA SE SMRAČI

Ne dam ti rame teška je tuga
U džepu više maramica nemam.
Ako bi da plačeš mesta ima svuda
Sakrij se u sobu ne moram da gledam.

Ref: Sad znaš šta to znači
kad pred očima se smrači
i kad misliš da si vešt da u zemlju propadneš.
Sad znaš što se durim
što pred istinom nežmurim
i da kažem malo tiše značilo bi nikad više,
sada znaš!

Ne želim da vidim teške muške suze.
Ne želim da čujem koliko sam kriva.
Otkucaje srca krijem ispod bluze,
Da ubedim sebe još uvek sam živa!

Za vise tekstova, slika i drugih informacija, posetite: http://www.gocatrzan.tk

stoperka:
Pa ima simbolike, naravno, kao i u svakom Gocinom albumu. Samo sto to nije O(trov u)CHAJ, vec nesto sasvim suprotno.
Poznato je da se otrovi pakuju u male bocice, Goca jeste mala, a "otrovna", jezicava i slatka u isto vreme, pa kad se to sve zajedno zapakuje, dobije se "Otrov u chaj".
:shock: :shock: :shock: ...ako ti tako kazesh...

stoperka:
Juuu,meni je Goca mnogooo antipatična!Stalno pravi neke face i sva je nekako... :roll: a nemam pojma

Ja sam negde od nekog cula ovu recenicu i mnogo mi se dopala:"Goca moze da peva i telefonski imenik, ja bih je slusao!"
No coment na ovo, a vi?
PS:Bilo bi extra kad abi se Goca i Ivana ponovo udruzile i snimile neki duet!

Back