Otreznjenje

...oooo Žabice draga sve zavisi koliko je jaka ta ljubav bila...
...kod mene taj bol dugo traje jer volim celim srcem svojim a ne samo strast i perverzije kao kod nekih...

Ako računaš na odljubljivanje kao na razbijanje eiluzija
Bogami skoro 10 godina
SAD
pitanje je da li je bolje idealizovati svog muškarca ili surovo sagledavati stanje
ima li zaljubljenosti bez idealzacije? bez leprića, bez vatrometa, bez peckanja u vrhu... pa čega imate...
Idealizacija je super... Uvek kažem mojim drugaricama fuljama -
žena koja bar malo ne idealizuje svog muškarca osudjena je na propast
znamo mi da je on i kilav i mutav i sa sto falinki
al dogkle god uspevaš da ga gledaš ko boga... a to nema veze sa realnošću... ni sa njim ni sa tobom
što kaže stara izreka - ne je.be ku,rac već situacija
pa tako je sve je stvar ugla gledanja
kad ga sagledaš kao životinju, čoveka, bednika
gotovo ugasila se vatra i realno to nije ni zaljubljenost ni ljubav već ČOPOR
koja porodica koji par ČOPOR
Dve Životinje
Mislim tužne su ove teme... Al tako je

Zaljubljivanje brzo prodje, a ljubav nikad

Mislio sam mnoge ružne stvari, ali ne i da je mene sad tu nešto neka od njih uništavala. Možda sam jeo svoje živce nervirajući se zbog nekih ljubavi, ali nebi to nazvao tako

Posle kog vremenskog perioda vas je prolazilo zaljubljivanje i svo ludilo koje ide uz to?

I jeste se tako otreznjeni osecali kao da ste sistematski unistavani od idiota? :lol:

:lol:
prvo ide faza da li si zaista sistematski unishtavan od idiota (ovo 'unishtavan" uzmi s rezervom)
jer, da obrazlozim jelte - da bi zaista bio unishten mora biti mnogo jacha lichnost od mene ..
sve ostalo prepisujem mojoj iluziji, a iluzije ne postoje ni za shta drugo nego da bi jednog dana bile razbijene..
dakleM zabo :D nema unishtavanja, idiot ima svoju prichu i nije zasluzna vremena koje si potroshila na njega..

- - - - - - - - - -

potrebno je vreme da se otreznish od sebe i iluzije koju si stvorila , nishta drugo :D

Back