kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
“ОТПОРАШ” ТРАЖИ ОД ТОМЕ НИКОЛИЋА: Пребаците Милошевића у Алеју великана, заслужио је!

Зоран Миловановић, некадашњи члан “Отпора” из Пожаревца, након пресуда Хашког трибунала којима су ослобођени кривице некадашњи командант ОВК Рамуш Харадинај и хрватски генерали Анте Готовина и Младен Маркач, предлаже да се посмртни остаци Слободана Милошевића преселе у Алеју великана у Београду.
- Ја сам много више страдао за време демократа него за време социјалиста и Милошевића јер ме нико из ДС-а није узео у заштиту – каже Миловановић.
Он је најавио да ће послати писмо председнику Србије Томиславу Николићу и премијеру Ивици Дачићу са предлогом да ступе у контакт са породицом покојног Милошевића и покрену поступак за пребацивање његових остатака у Алеју великана у Београду.
- Сматрам да Милошевић треба тамо да почива, а не закључан у свом дворишту у Пожаревцу.

Ако све државе са којима смо ратовали и које су наше домове завиле у црно дочекују своје такозване хероје уз музику и ватромет, ред је да и ми одамо почаст и признање Милошевићу – сматра Миловановић.
http://www.telegraf.rs/vesti/politi...-ali-sloba-zasluzuje-da-bude-u-aleji-velikаnа
****************************************************************************************************************************************************************************

.