Otpočinje bombardiranje mjeseca od strane NASA!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrzi me da objašnjavam, pogotovo nekom ko nema veze sa fizikom, astronomijom i ko ne prati NASA-ine projekte (poput postavljačice teme).

Prebacite ovo u podforum prirodne nauke...

Sad će laici, diletanti i budale krenuti u teoriju zavere...

Дедер море вазда препаметни реци коју да ваља, кад већ кажеш да су сви остали будале.

Mrzi me da objašnjavam, pogotovo nekom ko nema veze sa fizikom, astronomijom i ko ne prati NASA-ine projekte (poput postavljačice teme).

Nije mi cilj da se prave teorije zavere, vec da se prokomentarise o mogucim posledicama na covecanstvo u buducnosti.:cool:

БУДАЛЕ! Уништиће тако и Земљу и све нас на Земљи!!!

.

Buahahahaha buahahaha buahahaha buahahahah
:rotf::rotf::rotf::rotf:
:dash::dash:

:worth::worth::worth: Hebote, koja pećinska žena
(znam da ću dobiti karton, ali morao sam ovako da se izrazim)

Dajte prebacujte ovu temu na adekvatno mesto, dok je "političari" ne us*eru svojim diletantskim prose*ravanjima.:rtfm:

Melies_TripMoon_largest.jpg

Još u ono vreme su oni smišljali ovu đavolu rabotu:rtfm:
:lol:

Interesantno, pre 40 godina su kao "sleteli" na Mesec , a sada (sa ovolikom tehnikom) ne mogu da doznaju da li ima vode na mesecu , pa ispucavaju rakete ??!

Веровао или не скоро сам негде прочитао податак да око 20% амера верује да је месец сачињен од сира !?
Па дал би будале у тако нешто веровале да су стварно слетели на месец ?

Sad kad istrce reptilijanci iz utrobe meseca i totalno nas syebu :hahaha:

Ti i astronomija........ti bre ne znas da nadjes pdf astronomija na krsti a da ne pricamo o necemu drugom :hahaha:

Poslednja izmena:
Evo zavrseno i to cudo koje su posmatrali "milioni ljudi" u svetu.
Na ovom snimku ne vidi se nista.
Cak na kraju nisu snimili ni novoformirani krater? :neutral:

Cime se svet zamajava ako se se ovaj dogadjaj uopste desio ? Mislim da je ovo samo "pranje novca". Nema nista lakse ni isplativije, nego snimanje filma u nekom holivudskom studiju naplatiti stotine miliona dolara i tako sakriti za sta je zapravo utorsen taj novac. A odgovor se lako nazire. Tajne laboratorije i izrada oruzja.

Koga molim vas u svetu gde vladaju kapitalisti i gde je profit jedini Bog, zanima Mesec i da li ima vode na njemu ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back