Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Iza toga se krije masonsko-reptilska koalicija koja ovim brise svoje tragove.
doshli smo do jedinog logichnog i mogutjeg odgovora
moze polako da se zatvara..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iza toga se krije masonsko-reptilska koalicija koja ovim brise svoje tragove.
Mrzi me da objašnjavam, pogotovo nekom ko nema veze sa fizikom, astronomijom i ko ne prati NASA-ine projekte (poput postavljačice teme).
Prebacite ovo u podforum prirodne nauke...
Sad će laici, diletanti i budale krenuti u teoriju zavere...
Mrzi me da objašnjavam, pogotovo nekom ko nema veze sa fizikom, astronomijom i ko ne prati NASA-ine projekte (poput postavljačice teme).
БУДАЛЕ! Уништиће тако и Земљу и све нас на Земљи!!!
.
Interesantno, pre 40 godina su kao "sleteli" na Mesec , a sada (sa ovolikom tehnikom) ne mogu da doznaju da li ima vode na mesecu , pa ispucavaju rakete ??!
Interesantno, pre 40 godina su kao "sleteli" na Mesec , a sada (sa ovolikom tehnikom) ne mogu da doznaju da li ima vode na mesecu , pa ispucavaju rakete ??!
I dodju da se svete na jadnim ciganima........![]()
Dragi rijatelji, NASA je danas bacila bombu tesku 2 tone na Mesec u potrazi za vodom...
Kazu da je prasina mogla da se vidi i sa Zemlje.
Kako tumacite ovaj slucaj i hoce li biti posledica po Zemlju, nepredvidivih, i kuda ide ovaj svet i americka pohlepa za eksploatacijom bogatstava?
DakleM, doslo je zadnje vreme.![]()
ja sam moj eporuke obrisao
nisu za natprirodne pojave i vracke
Nisu Ameri krivi, iza toga stoje Hazari koji drze federalne rezerve i kontrolisu Ameriku.Apsolutno ne shvatam odakle amerima pravo na takav potez. Mjesec je moj isto koliko i svakog shugavog amerikanca. Oni stvarno pretjeruju. Volio bih d se podave svi u toj prashini![]()
Dragi rijatelji, NASA je danas bacila bombu tesku 2 tone na Mesec u potrazi za vodom...
Kazu da je prasina mogla da se vidi i sa Zemlje.
Kako tumacite ovaj slucaj i hoce li biti posledica po Zemlju, nepredvidivih, i kuda ide ovaj svet i americka pohlepa za eksploatacijom bogatstava?
DakleM, doslo je zadnje vreme.![]()