D Dragancho Početnik Poruka 3 18.07.2020. u 14:44 - Otoskleroza #3 Imam 29 godina,5 godina se vec mucim sa sluhom,i tek su mi pre 15 dana otkrili otosklerozu...Preporucili su mi VMA Dr Milana Erdogliju
Imam 29 godina,5 godina se vec mucim sa sluhom,i tek su mi pre 15 dana otkrili otosklerozu...Preporucili su mi VMA Dr Milana Erdogliju
D Dragancho Početnik Poruka 3 18.07.2020. u 19:22 - Otoskleroza #4 Imam 29 godina,5 godina se vec mucim sa sluhom,tek su mi pre 15 dana otkrili otosklerozu...Preporucili su mi operaciju na VMA Dr Milan Erdoglija
Imam 29 godina,5 godina se vec mucim sa sluhom,tek su mi pre 15 dana otkrili otosklerozu...Preporucili su mi operaciju na VMA Dr Milan Erdoglija
Rayela Legenda Poruka 71.814 19.07.2020. u 10:18 - Otoskleroza #5 Dragancho: Imam 29 godina,5 godina se vec mucim sa sluhom,tek su mi pre 15 dana otkrili otosklerozu...Preporucili su mi operaciju na VMA Dr Milan Erdoglija Kliknite za proširenje... Da sam na tvom mesto ja bih to i uradila. Podji od toga da nijedan lekar nece tek tako da vrsi operacije koje ce ti naskoditi.
Dragancho: Imam 29 godina,5 godina se vec mucim sa sluhom,tek su mi pre 15 dana otkrili otosklerozu...Preporucili su mi operaciju na VMA Dr Milan Erdoglija Kliknite za proširenje... Da sam na tvom mesto ja bih to i uradila. Podji od toga da nijedan lekar nece tek tako da vrsi operacije koje ce ti naskoditi.