Only Beer Buduća legenda Poruka 29.775 28.07.2015. u 14:20 - otkud ta mrznja? #276 Pa dobro, iskrenost se ceni. Ali neke ni ne moraju da priznaju....mislim, primeti se i ovako.
L lija zambija Poznat Banovan Poruka 8.518 28.07.2015. u 14:23 - otkud ta mrznja? #277 Only Beer: Pa dobro, iskrenost se ceni. Ali neke ni ne moraju da priznaju....mislim, primeti se i ovako. Kliknite za proširenje... ja nista to ne primecujem meni ovde deluju svi mnogo srecni i zadovoljni blago njima - - - - - - - - - - dobro ima poneko tuznjikav ali je ostvaren - - - - - - - - - - sve u svemu ok je i nekako veseli su svi
Only Beer: Pa dobro, iskrenost se ceni. Ali neke ni ne moraju da priznaju....mislim, primeti se i ovako. Kliknite za proširenje... ja nista to ne primecujem meni ovde deluju svi mnogo srecni i zadovoljni blago njima - - - - - - - - - - dobro ima poneko tuznjikav ali je ostvaren - - - - - - - - - - sve u svemu ok je i nekako veseli su svi
Only Beer Buduća legenda Poruka 29.775 28.07.2015. u 14:24 - otkud ta mrznja? #278 Ja bih voleo da ne primetim, ali ne ide...nekako se bas ocigledno manifestuje.