Откуд поруке на пдф на којем нисам никада писала?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
20.095
Тек сада сам открила у профилу да имам Статистику порука ( иначе се та реч "Статистика" у мом профилу УОПШТЕ не види, јер преко ње стоји текст "Подешавање изгледа профила", па ваљда зато до сада нисам ни знала да то има)

Када сам случајно кликнула на то, указала ми се колона са областима где ми се све поруке налазе. Искрено, била сам врло непријатно изненађена.
Врло добро знам на којим пдф сам писала, али сам свесна да се теме некада комплетне пребацују из једног пдф у други, па могуће да су ми са пдф "Политика" ( на којој иначе највише и пишем) тако неке поруке завршиле и на другим пдф.

Све све, али да на овом пдф, имам 58 порука, е то :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Ljubav i seks (18+) 58

Никада не идем на овај пдф, што значи да никада тамо нисам ништа писала. Сада размишљам, које то и какве поруке (МОЈЕ) су могле да се нађу на том пдф. И то чак 58 :dash:

Хајд` могу да претпоставим да су неке поруке отишле на "Историју", " Хронику", али на "Ljubav i seks (18+)" ..живо ме интересује које моје поруке су могле тамо да `одлете`:zcepanje::eek:

Може ли неко из администрације да ми пронађе макар једну такву моју поруку, па да видим ШТА сам то "ја" тамо писала. Или, ако је неко пребацивао са неког другог пдф, да видим, а ШТА ТО.

Klikni na to sto pise "Statistika" , pa na pdf koji Ti je "interesantan za proveru Tvojih Poruka" i tamo ces videti sa leve strane "zeleni znak u obliku pecata ili covecijeg torzoa" gde Si imala neko javljanje , pa stavi kursor na taj zeleni znak i pojavice Ti se broj i datum poruka kada si ih tu postovala , a Ti , ako hoces , potrazi poruku pod tim datmom i vidi sama da li si je Ti postovala ili "neki okupator tvog Profila" .
Pozdrav .

Klikni na to sto pise "Statistika" , pa na pdf koji Ti je "interesantan za proveru Tvojih Poruka" i tamo ces videti sa leve strane "zeleni znak u obliku pecata ili covecijeg torzoa" gde Si imala neko javljanje , pa stavi kursor na taj zeleni znak i pojavice Ti se broj i datum poruka kada si ih tu postovala , a Ti , ako hoces , potrazi poruku pod tim datmom i vidi sama da li si je Ti postovala ili "neki okupator tvog Profila" .
Pozdrav .

Знаш ли колико је то спор и временски дуг поступак.
Ево претрчала сам тако 200 страница (мозак ми узавр`о)...и наишла сам само на 2 моје поруке. И наравно (сећам се тих тема) неко их је био отворио на пдф Политика. А сад` што је неки модератор дошао на идеју да такву тему премести на "Ljubav i seks (18+)", то само он зна, ЗАШТО:roll:. Моје мишљење је да су се такве теме требале или закључати или избрисати. Оне апсолутно не одговарају том пдф на који су пребачене.

Још је остало 56 порука да пронађем, па ако будем ишла овако "пешице" како си ми препоручио, требаће ми пар дана:zper:
па поново питам администрацију, ПОСТОЈИ ли могућност да те поруке пронађем неком `бржом` техником од ове, коју си ти препоручио. Волела бих да видим које су ( и на којим темама) биле те моје поруке.

Тек сада сам открила у профилу да имам Статистику порука ( иначе се та реч "Статистика" у мом профилу УОПШТЕ не види, јер преко ње стоји текст "Подешавање изгледа профила", па ваљда зато до сада нисам ни знала да то има)

Када сам случајно кликнула на то, указала ми се колона са областима где ми се све поруке налазе. Искрено, била сам врло непријатно изненађена.
Врло добро знам на којим пдф сам писала, али сам свесна да се теме некада комплетне пребацују из једног пдф у други, па могуће да су ми са пдф "Политика" ( на којој иначе највише и пишем) тако неке поруке завршиле и на другим пдф.

Све све, али да на овом пдф, имам 58 порука, е то :dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Никада не идем на овај пдф, што значи да никада тамо нисам ништа писала. Сада размишљам, које то и какве поруке (МОЈЕ) су могле да се нађу на том пдф. И то чак 58 :dash:

Хајд` могу да претпоставим да су неке поруке отишле на "Историју", " Хронику", али на "Ljubav i seks (18+)" ..живо ме интересује које моје поруке су могле тамо да `одлете`:zcepanje::eek:

Може ли неко из администрације да ми пронађе макар једну такву моју поруку, па да видим ШТА сам то "ја" тамо писала. Или, ако је неко пребацивао са неког другог пдф, да видим, а ШТА ТО.
sad znamo da se sexas:rumenko:

Postoji napredno pretrazivanje:
http://forum.krstarica.com/search.php

Rezultati pretrage:
http://forum.krstarica.com/search.php?searchid=1264354

Sve teme koje imaju veze sa seksom odgovaraju tom pdf-u. :heart:

Хајде ми молим те објасни, како на тај начин да пронађем мојих 56 порука, које се налазе на горе поменутом пдф.:confused:

:aha:...баш, баш одговарају нарочито те две поруке које сам успела да пронађем (ал` кад би се зезали)

najverovatnije su premestali teme, ako si sigurna da nisi nista pisala.

- - - - - - - - - -

sto ne ukucas svoj nik u naprednu pretragu i da ti izbaci u vidu poruka gde si i sta pisala?

- - - - - - - - - -

pisala si uglavnom na temi ljubav i sex na politici, pa su to premestili na ljis. :lol:

- - - - - - - - - -

evo ti. :lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/352360-%D0%89%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2-%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8?p=12837892&viewfull=1#post12837892

najverovatnije su premestali teme, ako si sigurna da nisi nista pisala.

- - - - - - - - - -

sto ne ukucas svoj nik u naprednu pretragu i da ti izbaci u vidu poruka gde si i sta pisala?

- - - - - - - - - -

pisala si uglavnom na temi ljubav i sex na politici, pa su to premestili na ljis. :lol:

- - - - - - - - - -

evo ti. :lol:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/352360-%D0%89%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2-%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BD%D0%B0-%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8?p=12837892&viewfull=1#post12837892

Вероватно, пошто заиста тамо никада ни једно слово нисам написала, чак ни читала!

Синоћ сам и ја открила ту спорну тему, ал` у брзини сам нашла само две поруке.
Сада сам је погледала од почетка до краја, :zcepanje: сетила сам се, која је то тема била. Тему је неко отворио на политици и ми смо се сви укључили да спамујемо ту тему, не би ли је неко избрисао, али то се није одмах десило. Шта све нисмо писали, једно време је тема чак била постављена као лепљива, што нас је још више разљутило. Биле су тада две модераторке, присутне, али оне су се, уместо да избришу тему, активно укључиле у спамовање теме. Нисам имала појма, тада, да је тема пребачена на ЉиС, једино сам се обрадовала када теме није више било на политици. Да сам знала, све време бих инсистирала да се избришу те моје поруке.
А и друге поруке, од других дискутаната, нису уопште одговарале ни теми, а ни томе да буду пребачена на овај пдф.
Углавном су поруке биле овакве:

Molim moderatore da ovu neukusnu i neprimerenu temu na ovom podforumu zatvore, a ucesnici iste nastave sa aktivnostima na za to predvidjenom mestu...
Neverovatno je da vec nije zatvorena
Значи, тема тада није била избрисана, МОГЛА би онда сада да се избрише!!!
МОДЕРАТОРИ (видим да сте се неки укључили у ову тему) молила бих вас да, ако нећете целу тему, да онда макар моје поруке ИЗБРИШЕТЕ!

http://forum.krstarica.com/showthre...а-Политици?p=12837892&viewfull=1#post12837892

Међутим, на тој теми немам свих 58 порука, које сам открила у Статистици порука (на њој је негде око 40). Мораћу да пронађем и остале:roll:

Хвала ти на помоћи!

Poslednja izmena:
Хајде ми молим те објасни, како на тај начин да пронађем мојих 56 порука, које се налазе на горе поменутом пдф.:confused:

:aha:...баш, баш одговарају нарочито те две поруке које сам успела да пронађем (ал` кад би се зезали)

Ok, hajde da razjasnimo kako se koristi napredno pretrazivanje. Ides na link:
http://forum.krstarica.com/search.php
Odaberes "Pretraga jednog tipa sadrzaja"
Ukucas svoje korisnicko ime.
Odaberes forum LjiS.
Stikliras "Prikazi rezultate kao poruke".
Pritisnes "Trazi sada".

Tako ces dobti svoje poruke sa LjiS-a.

Mislim da smo vec razjasnili da su se tvoje poruke tamo nasle zato sto su prebacene citave teme sa nekog drugog pdf-a na Ljis.
Posto teme nisu obrisane tada, nema svrhe ni da ih sada neko brise. U svakom slucaju ovo nije mesto gde se raspravlja o tome da li je neka tema/poruka za brisanje ili nije.
Pisala si poruke u nadi da ce biti obrisane. Tada nisi nista prijavljivala i nisu ti smetale, a sada posle nekoliko godina ti smetaju zato su na pdf-u Ljis gde tematski pripadaju. :confused:.
Ako zelis mozes da podneses zvanican zahtev da ti se odredjene poruke obrisu.

Posto smo razjasnili misteriju tema moze da ide pod kljuc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back