Otkud Čedi žuljevi na rukama?

koja glupa tema...
ovo je opsjednutost...razumijela sam donekle ostale teme o ldpu-čede drogaš,čeda za homiće,čeda slagao tamo i tamo,kampanja ista kao kod ovih,strani plaćenik...bla bla bla
ali ovo...Otkud Čedi žuljevi na rukama?
KOGA briga otkud Čedi žuljevi na rukama?
opsjednutost...potpuna...vjerovatno neki sanjaju Čedu kako pokazuje žuljeve na rukama i kaže:
,,Imam žuljeve na rukama,a Nikolić nema...hehehahahuhuhoho.''
da nije tragično bilo bi duhovito

Malopre na RTS2 u predstavljanju stranaka pokazuju snimak kako se Čeda kladi sa nekim radnicima težacima, da ako dokaže da i on ima radničke žuljeve na rukama, da glasaju za LDP.

Oni mu nisu verovali i on im priđe i pokaza dlan desne ruke gde su se jasno videli poveliki žuljevi.
Sad, mene interesuje otkud njemu žuljevi. Čisto sumnjam da je čeda kopao ili radio nešto slično.
Hajde da Nikolić pokaže žuljeve, pa da i razumem. Čovek ima vinograd koji sam obrađuje iz hobija, pa je moguće da nabije žuljeve.
Al', otkud Čedi?

Pošto mi ništa logično ne pada na pamet, reših da postavim temu o tome. Možda ćete se Vi setiti nečeg pametnog, a možda će se javiti neko iz LDP-a ko zna odgovor na ovu "misteriju".

no comment...opsednut si Čedom

Poslednje sto nam fali u kampanji je da vidimo kako svi politicari u kravatama 'vataju asov i lopatu i po gudurama kopaju njivu dok im dva seljaka aplaudiraju.
Slicnu kampanju smo vec imali, samo sto su tada svi obilazili farme i stale i raspitivali se koliko bik daje mleka:D
U toj kampanji jedino sto mi je bilo originalno je onaj magarac pred skupstinom.

Ево сад озбиљно да нешто кажемо о жуљевима.

Жуљеве обично добију људи који имају нежну кожу.
Тј. рецимо радник који свакодневно ради његова је кожа "огрубела" тј. задебљана и није са израженим жуљевима. Добро подноси "тврдокорне послове".

Док код оних који рецимо у животу нису радили, и онда нагло узму мотику у руке онда добију одмах жуљеве, плихови им искоче и чак у неким случајевима ти плихови почну да крваре.

Тако да, то што је неко негде "добио жуљеве" и још се са тиме "хвали" је заиста за ха ха ха :rotf:

Чеда има жуљеве јер је окопавао марихуану :mrgreen::rotf:

Ceda dekorisao sobu.:lol:
077300728uj5.jpg

Back