Otkriveni detalji ugovora Jelene Karleuše sa pinkom! Pevačica se izlanula, pa iznela u javnost bitnu stavku, ovo je zahtevala od Željka Mitrovića!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
95.033
Pevačica Jelena Karleuša iznenadila je gledaoce otkrivši da između nje i vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, postoji specifična klauzula u ugovoru.

Naime, ugovor koji je pop diva potpisala sa ružičastom televizijom razlikuje se od ostalih jer se u njemu spominje njen polni organ, o kom je, kako je otkrila, zabranjeno pričati.

1758913780166.png

https://www.kurir.rs/stars/9786084/otkriveni-detalji-ugovora-jelene-karleuse-sa-pinkom

Kako je objasnila Karleuša, ova neobična stavka ugovora uvedena je na njenu inicijativu, u želji da se takve teme više ne provlače kroz medijski prostor, te su se ona i Mitrović navodno dogovorili da to bude jasno definisano u njihovom profesionalnom sporazumu.

“Imam potpisano sa Željkom da ne sme da se spominje moj polni organ, majke mi, to je posebna stavka”, izjavila je Karleuša u emisiji, ostavljajući sve u studiju bez teksta.

Zanimljivo je da je do ovog priznanja došlo tokom šaljivog segmenta razgovora sa Zoricom Brunclik, koja je, komentarišući Jelenin izgled i ličnost, u šali rekla:

“Vidi kakva je, želela bih da sam kao Karleuša, da tako izgledam. Bezobrazna, drska, pametna i zgodna. Uzela bih njen polni organ.”

Na to se nadovezala i sama Karleuša, objašnjavajući da bi jedino “dozvoljeno” bilo da Zorica uzme njen mozak — kako se Brunclik odmah potom i ispravila uz osmeh, rekavši da je zapravo mislila na “mozak, naravno”.

Kurir.rs

Back