Otkriveni detalji ugovora Jelene Karleuše sa pinkom! Pevačica se izlanula, pa iznela u javnost bitnu stavku, ovo je zahtevala od Željka Mitrovića!

Plavooki Treptač

Ne pušim, ne pijem, imam dobra primanja
VIP
Poruka
96.226
Pevačica Jelena Karleuša iznenadila je gledaoce otkrivši da između nje i vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, postoji specifična klauzula u ugovoru.

Naime, ugovor koji je pop diva potpisala sa ružičastom televizijom razlikuje se od ostalih jer se u njemu spominje njen polni organ, o kom je, kako je otkrila, zabranjeno pričati.

1758913780166.png

https://www.kurir.rs/stars/9786084/otkriveni-detalji-ugovora-jelene-karleuse-sa-pinkom

Kako je objasnila Karleuša, ova neobična stavka ugovora uvedena je na njenu inicijativu, u želji da se takve teme više ne provlače kroz medijski prostor, te su se ona i Mitrović navodno dogovorili da to bude jasno definisano u njihovom profesionalnom sporazumu.

“Imam potpisano sa Željkom da ne sme da se spominje moj polni organ, majke mi, to je posebna stavka”, izjavila je Karleuša u emisiji, ostavljajući sve u studiju bez teksta.

Zanimljivo je da je do ovog priznanja došlo tokom šaljivog segmenta razgovora sa Zoricom Brunclik, koja je, komentarišući Jelenin izgled i ličnost, u šali rekla:

“Vidi kakva je, želela bih da sam kao Karleuša, da tako izgledam. Bezobrazna, drska, pametna i zgodna. Uzela bih njen polni organ.”

Na to se nadovezala i sama Karleuša, objašnjavajući da bi jedino “dozvoljeno” bilo da Zorica uzme njen mozak — kako se Brunclik odmah potom i ispravila uz osmeh, rekavši da je zapravo mislila na “mozak, naravno”.

Kurir.rs

Ah, šteta što se toga nije setila izvesna Vesna Radusinović koja je, ako dobro pamtim, u jednoj ružičastoj emisiji reklamirala neki svoj novi roman i pokazivala (navodno) zlatni odlivak svog "mozga".

Ponekad mislim da sam izmislila to, ali nemam toliko i takvog kapaciteta.

Back