Otkrivena najveća prevara u istoriji medicine

Antivakseri su cisto iskonsko zlo i treba ih zatvoriti u specijalne rezervate - bez kontakta sa spoljnim svetom. Pa neka tamo uzivaju svoj zivot bez vakcina, bez ugrozavanja drugih.
Prilicno si opsjednut antivakserima kao da se radi o tvom tijelu, a ne primjerice mojem. Usput se drzis ko pijan plota. Tko zeli neka se cijepi za sto zeli, a tko nece ne mora.
Malo je nelogicno to sta pises. Ako si se cijepio na koji nacin te ja mogu ugroziti? Sta nisi u tom slucaju zasticen. Mislim da si ipak malo neodlucan i ne znas tocno sta pises.

Temu nisam pratio pa ne mogu nista pisati o tome, ali da ima lazi i prevara toga ima svugdje. Zasto farmaceutske firme dovoze svako toliko keteringa u bolnice za doktore? Sigurno nije jer su gladni

Ako si se cijepio na koji nacin te ja mogu ugroziti? Sta nisi u tom slucaju zasticen. Mislim da si ipak malo neodlucan i ne znas tocno sta pises.
E, upravo zbog toga su antivakseri zlo, jer misle samo na sebe.
Kada bih ja mislio kao i antivakseri, samo na sebe, onda bi tvoja logika razmisljanja bila okej, jer tacno - ja sam zasticen i ne moze meni nista da se desi.
Ali vidi, postoje i oni koji nisu zasticeni, koji bi rado primili vakcinu, ali ne mogu jer ili nisu dovoljno stari (deca), ili nisu dovoljno zdravi (zive sa nekim medicinskim stanjem zbog kojeg ne mogu da se vakcinisu), i tako dalje, i tako blize.
E, bas zato sto antivakserskim lobanjama nije stalo do takvih ljudi, jeste razlog zasto su antivakseri cisto zlo.

Kada bih ja mislio kao i antivakseri, samo na sebe, onda bi tvoja logika razmisljanja bila okej, jer tacno - ja sam zasticen i ne moze meni nista da se desi.
Ali vidi, postoje i oni koji nisu zasticeni, koji bi rado primili vakcinu, ali ne mogu jer ili nisu dovoljno stari (deca),
Дјеца би радо примила вакцину? Јесте, дјеца ионако обожавају игле и свако дијете чим види иглу само заврће рукавиће и виче: Боцни ме тето, боцни ме!

ili nisu dovoljno zdravi (zive sa nekim medicinskim stanjem zbog kojeg ne mogu da se vakcinisu),
Зар вакцина, то највеће људско достигнуће и свети грал свеопћег здравља, може иком бити штетна? Ма немогуће, то ти не вјерујем!

i tako dalje, i tako blize.
E, bas zato sto antivakserskim lobanjama nije stalo do takvih ljudi, jeste razlog zasto su antivakseri cisto zlo.
Уложи мали интелектуални напор па ми објасни на примјеру цјепива против великог кашља како ће то чисто добри ваксери заштитити околину цијепећи се вакцином која излапи за 10 година? Они можда за себе мисле да су чисто добро, али објективно гледано, то је само чиста глупост.

Ali vidi, postoje i oni koji nisu zasticeni, koji bi rado primili vakcinu, ali ne mogu jer ili nisu dovoljno stari (deca), ili nisu dovoljno zdravi (zive sa nekim medicinskim stanjem zbog kojeg ne mogu da se vakcinisu), i tako dalje, i tako blize.
Uvjeren sam da bi skoro svi pacijenti s kojima sam bio i ako me se sjecaju mogli reci sve najbolje o meni, a nikako kao zlo. Npumpali su te sine.

Kao stara ploca si i ponavljas se, a u stvari ne zelis prihvatiti jednu cinjenicu. Korona cijepivo ili ga nazovi kako zelis je jednostavno skoro pa neucinkovito. Mogao bi ti poimenice napisati sve moje poznanike koji su se cijepili 2 puta i imali ozbiljnih problema. Ne mogu sad tvrditi da li sam bas tebe pitao za ucinkovitost cijepiva ili ne, ali te pitam ovim putem.
Smatras li ti da je cijepivo ucinkovito ako se cijepis dva ili tri puta i dobijes koronu 2 puta?

Boldano- Kakva sam ja opasnost za njih ako sam zdrava osoba?? Po tebi bi se trebao cijepiti cisto preventivno pa da po mogucnosti mozda ugrozim svoje zdravlje?

Pises opcenito ili mislis da sam antivakser? Antivakser je jadan medijski naziv koje su budale prihvatile i drze se toga kao pijan plota, Po njima je svako tko se nije zelio cijepiti protiv korone antivakser, a da li je to tocno? Naravno da nije.

Uvjeren sam da bi skoro svi pacijenti s kojima sam bio i ako me se sjecaju mogli reci sve najbolje o meni, a nikako kao zlo. Npumpali su te sine.

Kao stara ploca si i ponavljas se, a u stvari ne zelis prihvatiti jednu cinjenicu. Korona cijepivo ili ga nazovi kako zelis je jednostavno skoro pa neucinkovito. Mogao bi ti poimenice napisati sve moje poznanike koji su se cijepili 2 puta i imali ozbiljnih problema. Ne mogu sad tvrditi da li sam bas tebe pitao za ucinkovitost cijepiva ili ne, ali te pitam ovim putem.
Smatras li ti da je cijepivo ucinkovito ako se cijepis dva ili tri puta i dobijes koronu 2 puta?

Boldano- Kakva sam ja opasnost za njih ako sam zdrava osoba?? Po tebi bi se trebao cijepiti cisto preventivno pa da po mogucnosti mozda ugrozim svoje zdravlje?

Pises opcenito ili mislis da sam antivakser? Antivakser je jadan medijski naziv koje su budale prihvatile i drze se toga kao pijan plota, Po njima je svako tko se nije zelio cijepiti protiv korone antivakser, a da li je to tocno? Naravno da nije.
samo se ti smij pobeguljo. Iz zemlje bjeze samo cke koje se priklanjanju zapadnom sistemu. To je kao i kod nas uhljebi.
nemas ti pojma sine i nasa konverzacija je gotova.

Back