"Откажите скуп 26. маја и поднесите оставке"

Страшно!
Ови у АВ прслуцима исти профил људи који је пристајао да буде ковид редар.
Ти би издали рођеног комшију да му се стави жута трака око руке. Дно! Фуј! Треба им зумирати лица и изопштити их из друштва. Шљам најгори!

Ово друштво се распада од трулежи која смрди од главе, и то су намирисале околне звери.

(Реал-политика у међународним односима)
i sta cete onda? samo bre paranoises; batali okolne zveri, sta je srz problema, je li sns. ili nije?
sta je problem da odstupe? mislim, ako ustane 200.000 beogradjana plus traktoristi iz sumadije?
onda je do 100.000 sendvicara nedovoljno da vucic zadrzi vlast, zar ne? odstupi, izdajnice onda!
sta je problem, gde manjka moja logika, samo treba da se prebrojimo sto je vucic i trazio.

Страшно!
Ти би издали рођеног комшију да му се стави жута трака око руке. Дно! Фуј! Треба им зумирати лица и изопштити их из друштва. Шљам најгори!
pa to ja isto kazem, ali sam popljuvan , ranije banovan, a i u americi nije bilo bez povuci-potegni, neki i dan-danas nose maske, ja ih samo zagledam, jel su normalni? pelcovani su mastali da napreduju u hijerarhijskoj lestvici, u kompaniji, kada nas nepelcovane otpuste! - meni rekao doslovce jedan, a ja sam ga samo pljunuo sebi u bradu, plus sam ga malo i ogovarao kod drugoga, ne stidim se. toga, niko nije otpusten, kao drugde, pa ih sada vracaju na posao.

tebi svako dobro, u pravu si 100%

Poslednja izmena:
Страшно!

Šta kaže Mutava? Strane agenture vršljaju po zemlji.
FwkV9GQWwAIzKJx
FwkV9YaX0AApJhQ
FwkV9yUXsAEWidq

Ђилас је млатио жену и њеног оца. Некажњено.
Сергеј Трифуновић (мирођија свих протеста) има у досијеу силне кавге и саобраћајне прекршаје.
Fantastična opozicija poziciji...

Hrane se njihovim manama iako nisu mnogo drugačiji ako su uopšte...

Па што сте такве правили, гурали, постављали, само такви вам требају...

Сад сте се наиграли и хоћете да га мењате за другог дијаболика
ja sam emigrirao, jer sam video koliko ce srbija da zaglibi... potom sam posle nelkoliko godina u usa i postao srbo-amer
ti ako volis vucica, da znas da si konkurencija aleksu sorosu, ne moz' bas svako sa njim da se ljubavise, vidis kako ovaj cro macak ceka u redu?

ja sam emigrirao, jer sam video koliko ce srbija da zaglibi... potom sam posle nelkoliko godina u usa i postao srbo-amer
ti ako volis vucica, da znas da si konkurencija aleksu sorosu, ne moz' bas svako sa njim da se ljubavise, vidis kako ovaj cro macak ceka u redu?

По Америкама се прича да су два Алекса у некој шеми?

Добро, то је бусинесс...а шта се прича, како стоју са задовољством? :per:
ostace srbi i bez gaca , mastajuci, ogulice im belosvetski jebivetri kozu s ledja, samo nastavite da se raspitujete,. oni to i hoce, dok vas na tenane pljackaju

sve su to oni plasirali da se vi zanimate dok vas lese, pljackaju! imas lezbu, imas ribetinu,. imas derpea, ama bas sve - sve, ali ... to i jeste plan, da vas zamajavaju dok vas ne opljackaju do gaca bez kojih ostajete garantovano, jer ste junfersi

Не може бити крив континент или део континента.

Запад је конструкт, а неко управља тим западом и још доста тога што је незапад.
dok sam bio banovan iscitao sam dosta, ali je za podforum teorije zavera, ne slazem sa svim, ali vredi par sati citanja - videcu tamo da izdvojim najbolje za posebnu temu, jel, ko je kriv za sve

The Real History of the Earth. Why in Hell All This is Happening Again!

Најављени скуп 26. маја је државно и национално неодговоран - тражимо оставке Владе и Председника, стоји у саопштењу које су потписали председник Нове демократске странке Србије Милош Јовановић, председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски и председник Покрета обнове Краљевине Србије Војислав Михаиловић.​

https://srbin.info/politika/otkazite-skup-26-maja-i-podnesite-ostavke/

Neće da otkaže skup. Pa čak i ako ga otkaže potpuno je svejedno. Jedinio čemu se nadam da neće biti nasilja zarad odbrane režima koji je pogazio sve moguće norme uljudnosti i zakonitosti.

Ova grupa ljudi mi je bliža od ostalih političkih opcija ali ne i bliska jer kada se malo zagrebe površina počnu da ispadaju zajedničke fotke sa tiraninovim sinom, slaganje sa predsednikovim analizama, predsednički kandidati poput Lompara ili Bodiroge, poslići sa huntom, savetnici koji dodeljuju nagrade ružičastoj pošasti i pitaj Boga šta sve još na šta nisam obratio pažnju.

Ta ekipa mora još mnogo da se uozbilji ukoliko želi da bude ozbiljno shvaćena kao zaista patriotski blok.

Back