jedan dan vas vucicevi mediju [blatoidi koji seju podele i mrznju, skaradnosti razne itd] lazu da vlada podnosi ostavku, drugi dan na vucic pravi novu stranku, cikaju opoziciju, do prebrojavanja ciji miting je brojniji - onda neka bude tako, ali djavo je otac lazi, a ovo sada je otvoreni satanizam, vise nije sns samo sekta kako sam ja licno lansirao da jeste, vec lazu najbezocnije sto mogu, iza cega samo ruganje moze da usledi kao ane brnabic, i to ozaloscenima koji traze - stop nasilju! - kako nije nasilje da se zaposleni u javnim preduzecima ucenjuju i podmiciju slobodnim danom, kako to nije protivno zakonu o radu i osnovnom ljudskom pravu na rad?
bezakonje, i sluzenje ocu lazi, djavolu, eto na to se svela nekada samo sekta znana kao sns - pokajte se dok nije kasno, obojena revolucija ce da odnese zrtve u krvi, sto niko normalan ne zeli! ja lepo apelujem, nemojte, samo mirno da se prebrojimo ko ima vecu podrsku, za nedelju dana, oli mi, oli vi, sns, pa bi onda pregovarali, kako da vi malobrojni odstupite s vlasti, jer racunam da ja nas vise.
zar ovo moje izlaganje nije razumno?