"Откажите скуп 26. маја и поднесите оставке"

Atomic™

Srebrna tastatura
Poruka
217.490

Најављени скуп 26. маја је државно и национално неодговоран - тражимо оставке Владе и Председника, стоји у саопштењу које су потписали председник Нове демократске странке Србије Милош Јовановић, председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски и председник Покрета обнове Краљевине Србије Војислав Михаиловић.​

https://srbin.info/politika/otkazite-skup-26-maja-i-podnesite-ostavke/

Најављени скуп 26. маја је државно и национално неодговоран
Tako je.
Ostaviti samo "proteste" opozicije, po mogućstvu zatvoriti što više međunarodnih putnih i železničkih
pravaca, blokirati saobraćaj po gradovima, onemogućiti normalnim ljudima da stignu tamo gde su krenuli.
I deklarisati to kao "protest protiv nasilja".

Tako je.
Ostaviti samo "proteste" opozicije, po mogućstvu zatvoriti što više međunarodnih putnih i železničkih
pravaca, blokirati saobraćaj po gradovima, onemogućiti normalnim ljudima da stignu tamo gde su krenuli.
Organizovano...

Hm... kad je loša opozicija nije teško biti loša pozicija. Jer i to organizovano?

Naravno da je neodgovorno kad dovlace ljude prisilom iz cele Srbije nekakvim autobusima, spremaju dnevnice, klopu... Budalastina.

Najavi ti skup slobodno pa ko hoce neka dodje a ne pravis iskrcavanje u Normandiju...
Onda dođe par hiljada max...

Organizovano sve rade...
Od glasanja do pišanja...

Svi da otkazu skupove pa u Parlament tamo neka se tuku (politicki ako treba i fizicki) da ne zavadjaju narod.Zavadi pa vladaj tako je bilo do sada red je da se ovaj narod opameti pa da nadje zamenu ovim kurajberima.Onima na vlasti i onima u opoziciji.
jel vidis kako zamenjujes teze, i podvaljujes

opozicija iznela zahteve, a ti bi sada i nju da menjas - a gde ces da im nadjes zamenu?

narod da posaljes kucama, i kazes nisi sns - ovac? nisi moj q.

A vi uzmite puske pa se ubijajte i dalje.
vase stranacke glavesine i njihovi sinovi su uzeli puske, a pre su gazili automobilima, jer su mislile da im se moze da prodju nekaznjeni, jer ste ozvanicili bezakonje u srbiji, slizali se sa kriminalcima, napravili od srbije korupcionasku prciju, kao da su vam je dedovi ostavili u amanet,a nisu, nego ste dodjosi, i ana i aljek i svi vi

e, sada je dosta, padate sa vlasti, shumadinac ce da zavlada, paz\ sta ti kazem.

vase stranacke glavesine i njihovi sinovi su uzeli puske, a pre su gazili automobilima, jer su mislile da im se moze da prodju nekaznjeni, jer ste ozvanicili bezakonje u srbiji, slizali se sa kriminalcima, napravili od srbije korupcionasku prciju, kao da su vam je dedovi ostavili u amanet,a nisu, nego ste dodjosi, i ana i aljek i svi vi

e, sada je dosta, padate sa vlasti, shumadinac ce da zavlada, paz\ sta ti kazem.

Ђилас је млатио жену и њеног оца. Некажњено.
Сергеј Трифуновић (мирођија свих протеста) има у досијеу силне кавге и саобраћајне прекршаје.

348241594_900483414363506_5232248826830691123_n.jpg

Tako je.
Bole neces ti stici ni do Mrcajevaca a kamo li do Prizrena.A ti bi blokiro slepu ulicu i zaustavio saobracaj.Crni Bole da nije holesterol kad si tako zaribo.

Нису ни Пинк ни Хепи, а сигурно није ни Вучић
da nisam ja? vucic je najkrivlji, ali bezumlje se nastavlja

izdajnik pravi novi stranku jer ce sns sekta biti zabranjena

'de to ima da se protivzakonito daje slobodan dan i ucenjuju svi da podrze gnjidu cija rec vredi manje od potpisa? to nema nigde da se ucenjuju ljudi da podrze lazova, samo kod satanista, SEKTE SNS, JER DJAVO JE OTAC LAZI! case closed.

on je sam rekao da njegova rec vredi manje od potpisa! ajde neka odgovori da li time sluzi ocu lazi, djavolu!
dokle cete se vise praviti ludi, kada je sve jasno?

Poslednja izmena:
Објасни како је то тачно Вучић крив
ako on sam kaze da njegova rec vredi manje od njegovog potpisa, to znaci da se mozda i nece drzati obecanja, da ce mozda preveslati zapad, ali slaba vajda, jer je srbima sve gore na kim

medjutim, to implicira da je slagao, a djavo je otac lazi, nije potpisao, ali jeste lazov, samo je slagao zapad, navodno, a nije srbe

ali ja vam kazem, nema veze koga je slagao, lazov je lazov, a vi se pravite ludi, navodno nije slagao srbe, i srbiju, no, znamo da jeste nebrojeno puta, samo se nije hvalio da je lazov kao sada sa nepotpisivanjem - znaci otvoreno je priznao SATANISTICKO, djavolje USINOVLJENJE, BEZBOZNIK, nema kud dalje, nego bezboznicko ruganje ane brnb. koje je usledilo, po meni sasvim logicno, a narod vri, maloletnici pucaju dusevno, a i izistinski nemajuci dusevnu branu kao mi odrasli! sns bezboznistvo ne moze da potraje dugo, pazite dobro sta vam govorim, lansirao sam da su sekta, ali ovo je susto bezboznistvo sada! opasnost se nadvila....

Poslednja izmena:
ako on sam kaze da njegova rec vredi manje od njegevog potpisa, to znaci da se mozda i nece drzati obecanja, da ce mozda preveslati zapad, ali slaba vajda, jer je srbima sve gore na kim

medjutim, to implicira da je slagao, a djavo je otac lazi, nije potpisao, ali jeste lazov, samo je slagao zapad, navodno, a nije srbe

ali ja vam kazem, nema veze koga je slagao, lazov je lazov, a vi se pravite ludi
Nije vazno sta je vucic njima rekao, vidimo i sami stanje na terenu a pogotovo ljudi koji zive tamo, situacija nista ne valja.

Објасни како је то тачно Вучић крив
jedan dan vas vucicevi mediju [blatoidi koji seju podele i mrznju, skaradnosti razne itd] lazu da vlada podnosi ostavku, drugi dan na vucic pravi novu stranku, cikaju opoziciju, do prebrojavanja ciji miting je brojniji - onda neka bude tako, ali djavo je otac lazi, a ovo sada je otvoreni satanizam, vise nije sns samo sekta kako sam ja licno lansirao da jeste, vec lazu najbezocnije sto mogu, iza cega samo ruganje moze da usledi kao ane brnabic, i to ozaloscenima koji traze - stop nasilju! - kako nije nasilje da se zaposleni u javnim preduzecima ucenjuju i podmiciju slobodnim danom, kako to nije protivno zakonu o radu i osnovnom ljudskom pravu na rad?
bezakonje, i sluzenje ocu lazi, djavolu, eto na to se svela nekada samo sekta znana kao sns - pokajte se dok nije kasno, obojena revolucija ce da odnese zrtve u krvi, sto niko normalan ne zeli! ja lepo apelujem, nemojte, samo mirno da se prebrojimo ko ima vecu podrsku, za nedelju dana, oli mi, oli vi, sns, pa bi onda pregovarali, kako da vi malobrojni odstupite s vlasti, jer racunam da ja nas vise.
zar ovo moje izlaganje nije razumno?

Poslednja izmena:

Најављени скуп 26. маја је државно и национално неодговоран - тражимо оставке Владе и Председника, стоји у саопштењу које су потписали председник Нове демократске странке Србије Милош Јовановић, председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски и председник Покрета обнове Краљевине Србије Војислав Михаиловић.​

https://srbin.info/politika/otkazite-skup-26-maja-i-podnesite-ostavke/
Jel zajedno imaju za cenzus?

jedan dan vas vucicevi mediju [blatoidi koji seju podele i mrznju, skaradnosti razne itd] lazu da vlada podnosi ostavku, drugi dan na vucic pravi novu stranku, cikaju opoziciju, do prebrojavanja ciji miting je brojniji - onda neka bude tako, ali djavo je otac lazi, a ovo sada je otvoreni satanizam, vise nije sns samo sekta kako sam ja licno lansirao da jeste, vec lazu najbezocnije sto mogu, iza cega samo ruganje moze da usledi kao ane brnabic, i to ozaloscenima koji traze - stop nasilju! - kako nije nasilje da se zaposleni u javnim preduzecima ucenjuju i podmiciju slobodnim danom, kako to nije protivno zakonu o radu i osnovnom ljudskom pravu na rad?
bezakonje, i sluzenje ocu lazi, djavolu, eto na to se svela nekada samo sekta znana kao sns - pokajte se dok nije kasno, obojena revolucija ce da odnese zrtve u krvi, sto niko normalan ne zeli! ja lepo apelujem, nemojte, samo mirno da se prebrojimo ko ima vecu podrsku, za nedelju dana, oli mi, oli vi, sns, pa bi onda pregovarali, kako da vi malobrojni odstupite s vlasti, jer racunam da ja nas vise.
zar ovo moje izlaganje nije razumno?
И то је натерало Косту да пуца??? Његов отац је СНС кадар брате

Back