86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ако допустимо једно, стиже друго, треће, пето...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IMas toga po Bgu ... sta radi riba sama sa dogom etcАко допустимо једно, стиже друго, треће, пето...
Нажалост, распрострањеније је него што и мислимо. Сконтах то када су у једној групи тако патолошки бранили псе који су нападали децу да сам остала згорожена. Као оно када болесне жене бране осуђеног монструма и још му се нуде да му буду жртве.IMas toga po Bgu ... sta radi riba sama sa dogom etc
IMas toga po Bgu ... sta radi riba sama sa dogom etc
Ne znam , moj mačor samo napada mačkeНажалост, распрострањеније је него што и мислимо. Сконтах то када су у једној групи тако патолошки бранили псе који су нападали децу да сам остала згорожена. Као оно када болесне жене бране осуђеног монструма и још му се нуде да му буду жртве.
'Ajde ne lupataj iz teme u temu.Istina...Zoofil parada svaki dan širom Beograda...
P.S.
A neki čak i Đuku od milošte zovu bizon...
...
Oće oće, al kod baba kuranePrajd ce se odrzati makar Vucic morao da obuce pink ciklama haljinu i licno se proseta
To nije mačka to je bot.
Predstava ili ne, al ti i komša ostadoste suva ku. rcaPredstava za krezube desnicare
Kao sto je slao 3 tenka na servis, a njima rekao da idu na Kosovo
Sad da vidimo naslovnu informera i sve se lepo uklopi u PR
и буље нетакнуте...Predstava ili ne, al ti i komša ostadoste suva ku. rca
Та прича никакве везе ни нема с прајдом нити се статус оца и мајке може променити икако.Tata je tata mama je mama i tu je kraj svake priče o sramnom ponosu.
Аха, а човек је милионима година старији од тог твог "бога".Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Adama ili Evu i Evu.
Zbog njih i kažem da bi nas razvalili. A i NATO snagama iz Evrope ne treba mnogo do Srbije.tu je i nato, kfor baza bond i slicno..oni su ipak vojno obuceniji od albanaca i vulina..doduse sada stefanovica![]()
Dobro ti si u pravu, Brnabić je tu ključ.Vase teorije zavere me ne zanimaju, na kraju i nije bitan Vucic.
Ovaj otkaz od sodomskog festivala će loše uticati na eu put Srbije![]()
Bog je stvorio Adama i Evu a ne Adama i Adama ili Evu i Evu.