Otkazan Evroprajd

Ne spamuj temu ima tema za to, ja samo kazem da nikome nije stalo do prajda niti je uputno da se odrzi kad nam nad glavom visi kriza (mozda i rat, ali u svakom slucaju zategnuto i napeto stanje u doglednoj buducnosti).

To sto neke "mlade" bas briga, to je odraz toga sto se drogiraju i nisu isli u vojsku pa su nevaspitani.
Biće i prajda i neće biti rata.
Mladi ne žele u rat , nego BMW sa 18 godina i dobru curu.
Niko ne želi da služi vojsku kao nekada.
Jednostavno je tako.

Ja sam služio Srbiji i dao zakletvu ali ne treba padati u deluziju da je Srbija danas puna dobrovoljaca i onih koji bi da ratuju.

Biće i prajda i neće biti rata.
Mladi ne žele u rat , nego BMW sa 18 godina i dobru curu.
Niko ne želi da služi vojsku kao nekada.
Jednostavno je tako.

Ja sam služio Srbiji i dao zakletvu ali ne treba padati u deluziju da je Srbija danas puna dobrovoljaca i onih koji bi da ratuju.
Nikom se ne ratuje nikad, ali pisem u slucaju kada se mora, kada nema druge.

A to ako neko zeli BMW sa 18 godina, to je naopaka vrednost i time govori sve o sebi i svojoj neozbiljnosti, jer sa 18 ne moze i nije uobicajeno da se zaradi za BMW pa ni na tom zapadu.

Nego izvrnute vrednosti imate, pa samo svasta pisete ovamo kao da stvarno tako treba.

Priznaces da mu to " uskoro " traje već 10 godina.
Мого је да се шлепа, до фебруара 2022... проваљена је бољшевичка интернаци ратна револуција и сад има да омасти колац и то вероватно од својих, ко и што сваког диктатора Амери анулирају преко најближиш сарадника...

пуко је ко звечка

A to ako neko zeli BMW sa 18 godina, to je naopaka vrednost i time govori sve o sebi i svojoj neozbiljnosti, jer sa 18 ne moze i nije uobicajeno da se zaradi za BMW pa ni na tom zapadu.

Nego izvrnute vrednosti imate, pa samo svasta pisete ovamo kao da stvarno tako treba.
Okreni se malo oko sebe , to je Srbija danas.

Мани се фатализма и безизлазности, нит си комуњара, нит була, већ Православна Хришћанка, чији је Бог - Кнез Мира... Сведржитељ

где ти је вера у Христа које је Пут, Истина и Живот - а не лутање, лаж и смрт?:rtfm:

да је верски рат па да дувамо сви у трубе, ал пошто је овај ''безизлазни'' политчки рат и лагарија са обе стране - бићемо ''они који граде мир''

Мани се фатализма и безизлазности, нит си комуњара, нит була, већ Православна Хришћанка, чији је Бог - Кнез Мира... Сведржитељ

где ти је вера у Христа које је Пут, Истина и Живот - а не лутање, лаж и смрт?:rtfm:

да је верски рат па да дувамо сви у трубе, ал пошто је овај ''безизлазни'' политчки рат и лагарија са обе стране - бићемо ''они који граде мир''
Mozemo mi da gradimo mir do sutra, ako druga strana to ne zeli.

A biti hriscanin ne znaci nikada ne ratovati, nego bas braniti svoje , i ne napadati tudje. I nemoj ti meni o tome.

Na kraju, da je Njegos tako razmisljao, nikad ne bi bio to sto jeste - najveci (srpski) um svih vremena, i pobozan i obrazovan, koga u ovakvim situacijama treba da se podsetimo.

Mozemo mi da gradimo mir do sutra, ako druga strana to ne zeli.

A biti hriscanin ne znaci nikada ne ratovati, nego bas braniti svoje , i ne napadati tudje. I nemoj ti meni o tome.

Na kraju, da je Njegos tako razmisljao, nikad ne bi bio to sto jeste - najveci (srpski) um svih vremena, i pobozan i obrazovan, koga u ovakvim situacijama treba da se podsetimo.
Бити хришћанин је такође и не ратовати за туђ интерес у унапред виђеном поразу СРбије...

Бог је неправедне ратове увек кажњавао поразима Хришћана... познато ли ти је да владика Николај уверава да савез са неправдом и злобом доноси пораз? А наши савезници су Совјетске комуњаре данас, које су сваку идеју и смер политизовале

Расуђивање мора да иде пре храбрости, а не храброст пре расуђивања

Бити хришћанин је такође и не ратовати за туђ интерес у унапред виђеном поразу СРбије...

Бог је неправедне ратове увек кажњавао поразима Хришћана... познато ли ти је да владика Николај уверава да савез са неправдом и злобом доноси пораз? А наши савезници су Совјетске комуњаре данас, које су сваку идеју и смер политизовале

Расуђивање мора да иде пре храбрости, а не храброст пре расуђивања
Ako ti ne vidis da je srpska manjina na KiM ugrozena i da ne zeli da joj se namecu lazni dokumenti i ne moze vise da trpi taj teror potpune obespravljenosti, onda sta da ti kazem, zaista bi ratovali za "tudje" interese.

Svaka cast, ali tebi ako se vise svidja idi na neki "prajd" u EU, ako ih uopste vise i tamo bude bilo.

P.S. Rusija s ovim nema veze, vec zelja Siptara da pozure da izdejstvuju nezavisnost pre zime. U takvom ozbiljnom trenutku, tebi je vazniji "prajd"...nemam vise sta s tobom da razgovaram, a ionako skrecete temu.

Ako ti ne vidis da je srpska manjina na KiM ugrozena i da ne zeli da joj se namecu lazni dokumenti i ne moze vise da trpi taj teror, onda sta da ti kazem, zaista bi ratovali za "tudje" interese.

Svaka cast, ali tebi ako se vise svidja idi na neki "prajd" u EU, ako ih uopste vise i tamo bude bilo.

P.S. Rusija s ovim nema veze, vec zelja Siptara da pozure da izdejstvuju nezavisnost pre zime. U takvom ozbiljnom trenutku, tebi je vazniji "prajd"...nemam vise sta s tobom da razgovaram, a ionako skrecete temu.
Сама знаш да сам антиПрајдовац и то најжешћи...

А ратовати због замене таблица је смешно... Срби у енклави боље живе од нас овде - схвати то... то се зове политизација локалног проблема, који је ништа у поређењу са проблемима у Србији

Луди Вучић нас држи ако таоце и силује ментално црним сценаријима и хајпом јер је луд скроз

Сама знаш да сам антиПрајдовац и то најжешћи...

А ратовати због замене таблица је смешно... Срби у енклави боље живе од нас овде - схвати то... то се зове политизација локалног проблема, који је ништа у поређењу са проблемима у Србији

Луди Вучић нас држи ако таоце и силује ментално црним сценаријима и хајпом јер је луд скроз
Nije u pitanju zamena tablica, vec zadnja kap u casi.

ne sme da zabrani prajd jer je to strasan udar na zapadne vrednosti pa ce da mu padne zavrtanje usiju :lol:

a ako ga ne zabrani i zaista blesav i izmucen narod izadje na ulicu da se bori protiv bescasca minorne grupice idiota, opet mu se ne pise dobro. pizdarije sa nekim sukobima nikad zvanicno ne pocnu zbog neke debilne stvari kao prajd, vec zbog mnogo ozbiljnijih stavri, a debilana je uvek dobar povod da 90 posto slepih ne bi videlo dalje od nosa i razumelo sta se desava.

kad god je kriza u nekom drustvu angazuju se minorne gluposti koje svaka vlada sama priziva, promovise ne retko i finansira da zaslepi ionako slepu gomilu bezmozgila... svuda, na zapadu najvise. najbolji dokaz je kako su ameri opravdavali svaki rat tupim amerikancima koji su sve primali zdravo za gotovo. a ako se desi da ne prime, e onda ide ultra nasilje spram svojih koje traje sve dok ne prihvate, u prevodu dok se ne smire.

deja vu.

Back