P
pasuljsko rebarce
Gost
on je konfliktna licnost
zalaze se strasno za zilotovu doktrinu da koreni lgbt agende vuku iz rusije i da je to rusko maslo
a vamo se raduje ko malo dete sto ce biti prajda

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on je konfliktna licnost
Ti si ipak malo manja sirovina nego zximas ogledalo pa trazi od sebe![]()
Samo veselo , dogodine na Kosmetu
rece mima karadzic koji mi trazi kljucTi si ipak malo manja sirovina nego zx![]()
A ko je boja magije , musko ili zenskorece mima karadzic koji mi trazi kljuc![]()
Тешка прича сестро...saneri parfema, nasilnici, secer drustvo, loliska
Koi rat ? To Vucic naduvao svoje pristase da se plase bez potrebe.Kakav bre lgbt kad preti rat?
Ne bih rekla da je on, vidim raspolozenje i isto misljenje u Srbiji.Koi rat ? To Vucic naduvao svoje pristase da se plase bez potrebe.
Sta veli narod ?Ne bih rekla da je on, vidim raspolozenje u Srbiji.
Ne znaju sta znaci rat, niks internet niks struja, strepis da ti padne bomba na glavuKoi rat ? To Vucic naduvao svoje pristase da se plase bez potrebe.
Nisam bila u kafani i ne mora tamo da se bude da bi se razgovaralo s ljudima i videla zabrinutost za taj narod tamo dole i za uopste situaciju.Sta veli narod ?
Ako si bila u nekoj kafani onda znam , to je usled piva.
Volim pivo ali više vodkuNisam bila u kafani i ne mora tamo da se bude da bi se ragovaralo s ljudima i videla zabrinutost za taj narod tamo dole.
To prepustam tebi i pivopijama.
Ne znaju sta znaci rat, niks internet niks struja, strepis da ti padne bomba na glavu![]()
Ma sta me bre briga sta vise volis, ne brkaj svoja alkoholisano stanje sa ovom situacijom i ne mesaj se vise.Volim pivo ali više vodku![]()
AВ вам је испро мозак преко медија...Ne bih rekla da je on, vidim raspolozenje i isto misljenje u Srbiji.
Kerki opusti se ...alkosi bi da ratuju i domaćice raspuštenice i niko više.Ma sta me bre briga sta vise volis, ne brkaj svoja alkoholisano stanje sa ovom situacijom i ne mesaj se vise.
Nije tacno, svaki rodoljub ako vidi da se mora, hoce da ratuje.Kerki opusti se ...alkosi bi da ratuju i domaćice raspuštenice i niko više.
A ko kaže da se nešto mora ?Nije tacno, svaki rodoljub ako vidi da se mora, hoce da ratuje.
To sto ti nista ne shvatas ozbiljno, tvoj je problem.
Неће нико да ратује... младе ''боли уво'' за рат...Nije tacno, svaki rodoljub ako vidi da se mora, hoce da ratuje.
To sto ti nista ne shvatas ozbiljno, tvoj je problem.
Priznaces da mu to " uskoro " traje već 10 godina.Неће нико да ратује... младе ''боли уво'' за рат...
Преноси параноју на народ јер зна да му Аемри ускоро руше власт па хистерише ко баба
Ne spamuj temu ima tema za to, ja samo kazem da nikome nije stalo do prajda niti je uputno da se odrzi kad nam nad glavom visi kriza (mozda i rat, ali u svakom slucaju zategnuto i napeto stanje u doglednoj buducnosti).A ko kaže da se nešto mora ?
Zvonko Veselinović ili onaj drugi krimos koga štiti lično Vučić?
I Arkan je onomad pozivao na to "moranje"