Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.558
Lock nepravilno
Nepravilno postavljena tema lock
Ban za @tab503 zbog saučesništva u maltretiranju napaćenog forumaškog naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lock nepravilno
Nepravilno postavljena tema lock
Ти си сигуран у то?
Па јеси ли видео колико има протеста против ријотинта, вакцина и сл...
Ако их доће 20к ко што су најавили, и не треба им полиција...Naravno da sam siguran. Da li stvarno misliš da bi učesnici parade rizikovali šetnju bez pratnje? Da se ne lažemo, svi znamo gde živimo...
Ако их доће 20к ко што су најавили, и не треба им полиција...
Ма и 1к да их дође, опет могу доста да се супротставе... дакле губимо у оба случаја антиПрајд агенду, а то ко да Вучку треба, ми смо му једина реална опозиција
Бог може све... Њега си заборавиоU ovoj zemlji ne postoji organizacija koja bi mogla da se suprotstavi tako nečemu.
Бог може све... Њега си заборавио

Tacno tako....samo pre nego sto si postala mod, od tad si se "propederisala".ja zastupam iste stavove kao i pre, poz iz Kine![]()

a gde ja to branim zoofile danas?Tacno tako....samo pre nego sto si postala mod, od tad si se "propederisala".
https://forum.krstarica.com/threads...evolucija-ili-konfuzija.891693/#post-38039523
Ovo je sa tvoje teme cak o "tvojoj" LGBT koju sada gorljivo branis.
a gde ja to branim zoofile danas?

Ko si ti da tebi bilo ko sta dokazuje?
Ja sam i dan danas veoma konzervativna osoba (u mojim izborima) i to je ostalo isto.
#mozebitinemoradaznaciPa sad, ja bih rekao da si poprilično liberalna, ali voliš više imidž konzervativne osobe.![]()

od tad si se "propederisala".![]()

Pa jeste, njena najbolja drugarica i ovde i na "zenama" Emilija Marti kaze za sebe da je biseksualka tj, lezbejka.
svidja mi se, mozda ovo stavim na avatar
Овај наратив треба стварно да баталите, пошто је тако јадна и излизана мантра, да је већ и неукусна...posto mu i tako stolica klima samo tako.
....Oni očigledno ne žele da vide napredak Srbije na evropskom putu, ne žele da vide evropsku budućnost Srbije“, rekao je Bilčik.
Bilčik: Ako se Evroprajd ne održi, evropske institucije će reagovati
Beta23.08.2022. 16:31
Beograd je, dodao je, živahan kosmopolitski grad na Balkanu i sada već ima dugu tradiciju održavanja prajd skupova, i „mislim da je to dobar signal svim građanima, ne samo Beograda, već Srbije, Zapadnog Balkana i regiona“.