Otkazan Evroprajd

ne, ne kazu

a decu bi svakako trebalo informisati kakvi sve postoje ljudi i seksualnosti.

Zamisli kakva bi deca postala da su im roditelji poput recimo tebe i Kerkire i da ih vi ucite vrednostima....iju
Naravno da treba, pa će dečak od 2 godine da tvrdi da je žensko, i mama će, uz podršku lekara, da ga posluša i tretiraće ga tako. Sa 7 godina mu je i zvanično promenjeno ime u žensko.
10-Year-Old Girl Becomes Youngest Trans Model to Walk New York Fashion Week

Noella started saying she wasn’t a boy when she was just two years old. At four, she went to therapy and declared to the doctor that she was a girl. While her parents believe she’s too young to medically transition, she socially transitioned at four, and at seven legally changed her name. That’s also when she started her modeling career.
noella-trans-clothing-company.png

Imaš li sada neki komentar za šminku? Nije samo ruž u pitanju. :lol:

i sta je problem?

Bice normalnija osoba od tebe kad poraste.
Koji argumenti, i kakvo izbegavanje odgovora. Koja dvoličnost.
Skočila si na devojčicu u narodnoj nošnji zbog ruža na usnama, a ovde skačeš na mene.:rotf:

A dečak postao devojčica, uz asistenciju majke i lekara, od svoje četvrte godine ima potvrdu "stručnih lica" da je žensko, zvanično mu promene pol, šeta po pisti našminkan, izigrava odraslu ženu... i tebi je sve to u redu.

Deca imaju fazu kada žele da ožene majku, ili se udaju za oca. Šta treba da rade roditelji, da pristanu i na takav zahtev?! Ta faza se izraste, objasniš im stvari, kasnije ih i shvate.

Kakvu devojcicu u narodnoj nosnji?

Vi ste kolektivno prsli.
Nisi bila ti, ali uvek nastupate u paru na takvim temama, pa sam pomešala :brus:
ne, nismo dosli do toga, los ti spin, nego je lik okacio devojcice u narodnoj nosnji sa karminom.

nije srorna narodna nosnja, iako svoje dete ne bih nikad oblacila u narodnu nosnju, ali to je moja stvar.
SPORAN JE KARMIN na devojcicama u narodnoj nosnji.
dakle, prestani sa jeftinim spinom.

Back