Otkazan Evroprajd

dzaba sto seces misao na froncle
misao ti je kao penis, kad je pogolema moze jako da zaboli :lol:

zato je ja malo podmazem izmedju redova koskicama na koje znam da ce da se primis i da je veselo primis :rotf:
Ништа није џаба, осим можда теби и теби сличнима којима је најбитније да покажу врхунац своје довитљивости дебилним форама типа спомињања израза ,,примити" и свега што има везе с пенисом, хњо хњо.

dal da mu odgovorim ozbiljno :think:
mjok...nije zasluzio...
Твоје озбиљно си већ добро показао. Боље се држи се хуморески, као што рекох, ту доминираш. Хњо хњо грок.

Др Владимир Димитријевић: Народ тражи да владике буду на челу литија против параде​

https://srbin.info/pocetna/aktuelno...da-vladike-budu-na-celu-litija-protiv-parade/

-----------------------------------

коментари :ok:

• Garavipre 5 dana
    Управо тако, требају да покажу ко су и шта су.
    Ко то неуради нека скине мантију и ради нешто друго

patriotapre 4 dana
    Тако је,ако неће, онда ће мо их се јавно одрећи и протерати из наших цркава.

IMG_20220822_174638.jpg

Ништа није џаба, осим можда теби и теби сличнима којима је најбитније да покажу врхунац своје довитљивости дебилним форама типа спомињања израза ,,примити" и свега што има везе с пенисом, хњо хњо.

Твоје озбиљно си већ добро показао. Боље се држи се хуморески, као што рекох, ту доминираш. Хњо хњо грок.
ne odgovori ti nama zasto su britanske majke zatvorile decu predskolskog i ranog skolskog izrasta da ne idu u skole, da im ne sludjujete nevine mozgove vasim bolesnim debilanama i glupostima?

a jos ne odgovori sta rade deca u kanadi od 4 godine sa lgbt zastavicama, ako kazes vec da vam nisu interesna zona i to demantujes tvojim opisom one lepe humane pesmice?

to bre ni na sta ne odgovaras sto je omca oko vrata onoga sta pises, samo opet i jedino o meni i opet o meni o mom narativu o mojoj semiotici...a dokaza nidje na vidiku :lol:

Владике СПц излазе на чело антиПрајда - готово је са калкулисањем, иде се до краја:)

У супротном, до свиленог гајтна за несурадњу - вин вин ситуација за обе стране
sto ti ne izadjes sa slikom hrista
ako mislis da im je to neko tesko breme

opet ljubomora izbija iz tebe :lol:

Od kada se parada ponosa naziva Evroprajd?
Од тад од кад је Руси гурају као дестабилизациони политички механизам, којим још баратају међу соцошима Европе...

Претерани захтеви прајдоваца, су означени како ЕУРО, да би се Европејизам оцрнио... тпо ЛГБТ не разуме даа је антиевропски дестабилизациони елемент...

тешка тематика, ал је врло извесно да је тако

Од тад од кад је Руси гурају као дестабилизациони политички механизам, којим још баратају међу соцошима Европе...

Претерани захтеви прајдоваца, су означени како ЕУРО, да би се Европејизам оцрнио... тпо ЛГБТ не разуме даа је антиевропски дестабилизациони елемент...

тешка тематика, ал је врло извесно да је тако
sam reko
rusi su oragnizatori evroprajda
gde sve imaju svoje pogane prste :hahaha:

samo ti pisi...srbiji ce da svane posle tvojih bisera :lol:

Srbija je dobila domaćinstvo evropskog prvenstva u prajdu. :lol:
Претерани захтеви за шетњом, ослабили су европски корпус у СРБ, мора мало мање да турирају, бар сад кад је АВ звер начета преко фијаска Руса...

дакле мора компромис и уљудност да падне против русовања овде, а не хајп

Back