Otkazan Evroprajd

Сада нас вођа шаље 7 дана на колективни одмор :lol:
Коме се не свиђа нека оде из града.
Јел? Сада нас не грди због летовања? Сада не треба да будемо марљиви?

Какав идиот!
dodzi u beograd na odmor :lol:
za tebe uvek spremna sobica sa tv, grickalicama, reformom i sampanjcem
u potpisu
vodjin sledbenik :rotf:

barem me tako nazivaju oni njegovi krstini liberali, koji po njemu stalno socno pljuju, a svi redom glasaju za njega :lol:

IMG_20220822_094852.jpg

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

cekam i ja objasnjenje al niko se ne jvalja da nam objasni
kuj ce ga znati zasto.... kakve veze imaju skole sa ljudskim pravima
i koliko znamo svi, deca treba da budu izuzeta iz politike
Тешко укапирати да се деци треба показати да физичко и вербално злостављање није у реду. :D
Ти јадан чекаш, а нико се не јавља да теби на ноге принесе објашњење које ти дугује свет. :mrgreen:

Тешко укапирати да се деци треба показати да физичко и вербално злостављање није у реду. :D
Ти јадан чекаш, а нико се не јавља да теби на ноге принесе објашњење које ти дугује свет. :mrgreen:
a ti si referenca da im to pokazes jel? :rotf:
valjda to treba drzava da uradi ili neki nezavisan organ a ne strana u sukobu

znas valjda kad dodjes na sud sta je vestak?
vestak ne moze nikako biti gej, jer znamo sta ce takav sve da napakuje u njegovu bajku, a cega smo svi svedoci jel... :roll:

a ti si referenca da im to pokazes jel? :rotf:
Да, ја сам један од оних злонамерних сатаниста и комуниста који децу уче да никако није у реду злостављати друге. Знам, скандал. Или, у твом случају, смешно. Онда се ишчуђујеш што те нико не узима за озбиљно и не обраћа ти се с аргументима. Ко нормалан баца бисере пред свиње?

valjda to treba drzava da uradi ili neki nezavisan organ a ne strana u sukobu
Најпожељније би било да то раде родитељи, али они су углавном презаузети међусобним злостављањем и васпитавањем деце у ,,уби, уби, уби педераа" духу. Ако не то, онда псовању мајке, Бога, Сунца, 'леба, крви итд. пред децом. "Васпитавање у духу правих вредности."
А кад држава нешто предузме конкретно, онда кмечите што вам деци омогућава да вас пријављују.

znas valjda kad dodjes na sud sta je vestak?
vestak ne moze nikako biti gej, jer znamo sta ce takav sve da napakuje u njegovu bajku, a cega smo svi svedoci jel... :roll:
Рекох ти већ једном да не пискараш док си под дејством опојних супстанци, јер пишеш глупости.

konacno da i ti priznas
Свако види и чује шта хоће, па тако и ти иронију тумачиш буквално, ал' шта те брига, важно да ти тераш своју причу, боле те уво.

al kasno
ode ti agenda na pis pis

litije kad prodju
ima da se sve stegne kod vas :heart:
Као дете мало кад научи нову реч па понавља пред свима поносно, тако и ви овде ,,агенда, нво, агенда, нво". :mrgreen:

Да, ја сам један од оних злонамерних сатаниста и комуниста који децу уче да никако није у реду злостављати друге. Знам, скандал. Или, у твом случају, смешно. Онда се ишчуђујеш што те нико не узима за озбиљно и не обраћа ти се с аргументима. Ко нормалан баца бисере пред свиње?

Најпожељније би било да то раде родитељи, али они су углавном презаузети међусобним злостављањем и васпитавањем деце у ,,уби, уби, уби педераа" духу. Ако не то, онда псовању мајке, Бога, Сунца, 'леба, крви итд. пред децом. "Васпитавање у духу правих вредности."
А кад држава нешто предузме конкретно, онда кмечите што вам деци омогућава да вас пријављују.

Рекох ти већ једном да не пискараш док си под дејством опојних супстанци, јер пишеш глупости.

Свако види и чује шта хоће, па тако и ти иронију тумачиш буквално, ал' шта те брига, важно да ти тераш своју причу, боле те уво.

Као дете мало кад научи нову реч па понавља пред свима поносно, тако и ви овде ,,агенда, нво, агенда, нво". :mrgreen:
dzaba sto seces misao na froncle
misao ti je kao penis, kad je pogolema moze jako da zaboli :lol:

zato je ja malo podmazem izmedju redova koskicama na koje znam da ce da se primis i da je veselo primis :rotf:

Back