Otkazan Evroprajd

Hrvatska je okupirana država...

Zapad nam je krajem 90-ih rekao... Dobit ćete bolje plaće, veće stanove, dobit ćete bolje aute, šarene šoping centre sa zapadnom robom, dolazit će vam naši turisti i ostavljati novac...Ali da biste sve to dobili, morate prihvatiti naše uvjete i naše zakone...

Jedan od njih je i pravo pedera i lezbijki na istospolni brak i usvajanje djece... Promjena spola, rodna ideologija i slično....
I koga briga za neko kršćansko učenje o obitelji i braku, glavno da ja imam stan, auto...

Sotona je rekao Kristu za vrijeme njegove 40odnevne kušnje... "Dat ću ti sva blaga ovog svijeta ako mi se pokloniš"

Krist mu je rekao "Bogu se klanjaj i njemu služi"...

Ljudi na žalost nisu takvi...
Da je Zapad nama u Srbiji sve to obecao,sto si naveo,prihvatio bih sve uslove.pa i klanjanje do zemlje i samom crnom djavolu.Ovako se opet klanjamo, ali ne znamo zasto,jer nemamo nista...

Ne verujem izjavi Dragana Vucicevica,da je Euro Prajd otkazan.Verovacu,tet kada vidim zvanicno objasnjenje Vlade.Ukoliko se odrzavanje odlozi,
u redu,ali ako se uopste ne odrzi,to bi znacilo,da su retrogradne snage i crkva ,odnele pobedu,nad ogromnom vecinom progresivnih gradjana Srbije...
morate biti progresivniji, slabo vam ide...evo predlažem da u znak protesta organizujete samokastraciju...to je teška progresiva, cool bro'

Ljudi moji gde mi živimo.... Kakvi ratni huškači i profiteri su okupirali ovu državu, ovo nema ni u Africi. Čime se oni bave, kakvi su to trikovi, kakva propaganda.... Dokle smo dogurali crni mi!
Кад се умире емоције, имаћемо нормалне погледе на политику и политизацију било чега ради распаљивања емоција

Vucic ako otkaze ovo bice to samo jer se uplasio ljudi na ulici, prosli put je bas izaslo dosta sveta. Ja nisam bio jer nisam znao, ali 28. avgusta dolazim obavezno, i vec sam poceo agitaciju tako da ce uz mene doci jos ljudi.

Drugim recima, narode, izadjite na ulicu da im pokazemo koliko nas je protiv pe6erbala, Vucic je s1sa, ako nas dodje duplo nego prosli put ima da napuni gace. A nadam se da ce doci i vise ljudi. I ti ljudi su mahom protiv ove bande, sto AV jako dobro zna, i naravno protiv njega, tako da mu to uopste ne treba.

Dakle pozivam vas sve da izadjemo i pokazemo da smo protiv ove nebulozne akcije da se Srbija pretvori u pe6ersku zemlju.

IMG_20220820_202323.jpg

Vucic ako otkaze ovo bice to samo jer se uplasio ljudi na ulici, prosli put je bas izaslo dosta sveta. Ja nisam bio jer nisam znao, ali 28. avgusta dolazim obavezno, i vec sam poceo agitaciju tako da ce uz mene doci jos ljudi.

Drugim recima, narode, izadjite na ulicu da im pokazemo koliko nas je protiv pe6erbala, Vucic je s1sa, ako nas dodje duplo nego prosli put ima da napuni gace. A nadam se da ce doci i vise ljudi. I ti ljudi su mahom protiv ove bande, sto AV jako dobro zna, i naravno protiv njega, tako da mu to uopste ne treba.

Dakle pozivam vas sve da izadjemo i pokazemo da smo protiv ove nebulozne akcije da se Srbija pretvori u pe6ersku zemlju.

Ja mislim da je ovo TRIK, pustio je lažnog goluba, Vučićevića, a da su pripreme u punom jeku!
Uostalom ni RIO TINTO NIJE OTKAZAN, a bilo je kao da jeste?!

MISLIM DA JE OVO TRIK DA SE NAROD UMIRI I DA ĆE ONI SAMO BATO DA ISKOČE U SEPTEMBRU KO US NAVY FOKE MARINICI!

Ja mislim da je ovo TRIK, pustio je lažnog goluba, Vučićevića, a da su pripreme u punom jeku!
Uostalom ni RIO TINTO NIJE OTKAZAN, a bilo je kao da jeste?!

MISLIM DA JE OVO TRIK DA SE NAROD UMIRI I DA ĆE ONI SAMO BATO DA ISKOČE U SEPTEMBRU KO US NAVY FOKE MARINICI!
Sto se mene tice kao hoce,meni to nece smetati,jer nisam u Beogradu,a to bi predlozio i ostalom narodu,koji zivi u Beogradu,da ne skrecu paznju na to i proci ce necujno.

Back