- Poruka
 - 7.335

Razumela si. Nije islo, secena sam.
Ako su udarili još dva konca više, nema da brineš neće te ostaviti nijedan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumela si. Nije islo, secena sam.

Kakav pajser taj "tvoj"....vecinu zena covek mora da tera da bi se malo napimpovale, a tebi to fetis i liku ne valja.![]()
Koja je forumasica u pitanju? LindaLee?
p.s.: prevelika pica je apsolutni no-go. A i "suma" takodje...nisam mogao da verujem da ima jos takvih zena u 21. veku.![]()

ma nema veze, nek je ziv i zdrav ali kakvu je facu slozio, pamticu je do kraja zivota![]()
otprilike kao u filmu, na 2:10 - 2:20
 ...svaka cast...Štikle i halteri?![]()
Znači zato su me otkačila ona moja 2 i po frajera. Dobro sam se udala, bogtemazo, fju! :brišečelo:
Ja više gotivim valjanje u senu bez ikakvih krpica da stežu. Živela sloboda i golotinja!![]()
 ...al ozbiljno...
 ...@Džordži, srećo moja....pa des ti meni.... a jesi li ti tu tvoju veliku devojku oduvao zbog veličine, onako muški, da odjekne?

Štikle i halteri?![]()
Znači zato su me otkačila ona moja 2 i po frajera. Dobro sam se udala, bogtemazo, fju! :brišečelo:
Ja više gotivim valjanje u senu bez ikakvih krpica da stežu. Živela sloboda i golotinja!![]()

Мислиш, да зазвони ко клепетало у клепетуши...![]()
Е, сад, увек ће се разилазити ставови да ли је клепетало мало или клепетуша преширока...![]()
Ima slucajeva gde je to diskutabilno. ali ima slucajeva gde uopste nema nikakve diskusije....na takvu jednu sam naleteo. Uzas...
jadan,sigurna sam da ni jedna normalna nece sa njimЈа нисам имао тих случајева.
Сад, није да се хвалим већ кад имаш мало искуства онда имаш и мало могућности да се сретнеш с тим...
Како год било, ја мислим да се то једном мом другу не би могло десити.
Он човек има 36 сантима...
Ја нисам имао тих случајева.
Сад, није да се хвалим већ кад имаш мало искуства онда имаш и мало могућности да се сретнеш с тим...
Како год било, ја мислим да се то једном мом другу не би могло десити.
Он човек има 36 сантима...

jadan,sigurna sam da ni jedna normalna nece sa njim
Ima slucajeva gde je to diskutabilno. ali ima slucajeva gde uopste nema nikakve diskusije....na takvu jednu sam naleteo. Uzas...
Ne znam kakve veze ima iskustvo sa tim. Ti joj u ocima vidis da li je siroka ili uska?
Masala, ne znam da li je to za zavideti mu ili za sazaljevati ga.![]()
jesu li to samo price,ili si ti to video?Ја знам само једну која је, каже, пристала без специјалних услова.
А причао је да му девојка тражи да веже пешкир негде око половине...
jesu li to samo price,ili si ti to video?
mislim,jesam gadljiva i stidljiva,al ja bih brate rekla,ajd molim te pokazi,da vidim i to cudo

Eto, a kad mi napišemo kako smo naletale na razne muške slučajeve, o'ma' panika po forumu![]()

Ко је причао о очима, леба ти?
Наравно да искуство има везе, већи број партнера, већа и могућност да се наиђе на тако нешто...
На то сам мислио...

To sa ocima je bio sarkazam.
Pa dobro....verovatnoca jeste veca, ali ja sam do sada od svih sa kojima sam bio naleteo samo na jednu takvu. I seks sa njom je bio ocajan, pa sam straftu uhvatio sto pre.![]()
... Видо, сестро драга...
Сви смо се постидели ко пилићи пред њиме.
Шта да ти кажем...
Иначе, тако је моја другарица тражила једном познатом бившем фудбалеру да јој покаже...![]()
...Да би нешто звучало сакрастично није довољно само ставити...
![]()
Да би нешто звучало сакрастично није довољно само ставити...
![]()
joj bre,sta alal mu vera,ko da je diplomirao sa desetkom...pazi kad sam juce u teretani umalo rekao momku...STARI, SKIDAM TI KAPU...ali mi bi bezveze posto ga ne poznajem...
...tusiram se poslije treninga i upada lik...niko od nas prisutnih ne bi pogledao da on nije bio tako sitan i mrsav...vec ti same oci polete kad vidis da nesto nije proporcionalno sa tijelom...
...ebo sebe ako nije imao 25 cm onako opusten...alal mu vera......
joj bre,sta alal mu vera,ko da je diplomirao sa desetkom
preko 20cm nikome ne treba
nit zeni,nit jadnicku koji ne zna sta ce sa njim ,ni kako da ga urola u gace
 ...И ја знам једног мршавог и ниског, једва 165, а оно тотална диспропорција. Што кажеш ти, кад се стане под туш, не можеш да не видиш......pazi kad sam juce u teretani umalo ne rekoh momku...STARI, SKIDAM TI KAPU...ali mi bi bezveze posto ga ne poznajem...
...tusiram se poslije treninga i upada lik...niko od nas prisutnih ne bi pogledao da on nije bio tako sitan i mrsav...vec ti same oci polete kad vidis da nesto nije proporcionalno sa tijelom...
...ebo sebe ako nije imao 25 cm onako opusten...alal mu vera......